Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Gryzom is baznycios per Velykas, mociute klausineja, kas ten toj baznycioj buvo. Tai manoji (4 m) atsake, ai nieko gero, kazkoki zmogaus kuna dave valgyt (komunija cia)

Atejo pas mane i darba su sese, sakau tuoj bus pietus galesim eiti kur nors. O manoji sako, o kur jus cia visi miegat, lovu juk nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inpo: 27 balandžio 2009 - 19:40
Mano vaikinukas man pareiškė vieną dieną. Sako man - Mama. Žinok! aš ką norėsiu daryt tą ir darysiu!
Arba sako - Mama. tu mano sūrio gabaliukas, mat jis labai sūrį mėgsta.
Arba dar. Jeigu pasaki ką ne taip kaip jis galvoja, tai sako - Tu ka, visai išprotejus?
Atsakyti
Ekskliuzyvinių mašinų paroda. Daug Ferrarių vienoj vietoj. kažkur apie 7 metų mergaitė sako tėčiui:
-- aš nekenčiu šitų mašinų.
-- kodėl?
-- todėl, kad aš tokios niekad neturėsiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(errrn @ 2009 04 24, 23:00)

nusipirkau vitaminu memortop, vaikas (4metai) klausia nuo ko cia tie vitaminai. ten ant pakuotes smegenys nupiestos. as ir sakau - cia smegenims. vaikas pagalvojo, pagalvojo ir sako - tai tu ka, visai smegenu neturi? doh.gif  lotuliukas.gif

nusipirkau vitaminu memortop, vaikas (4metai) klausia nuo ko cia tie vitaminai. ten ant pakuotes smegenys nupiestos. as ir sakau - cia smegenims. vaikas pagalvojo, pagalvojo ir sako - tai tu ka, visai smegenu neturi? doh.gif  lotuliukas.gif

gerai pavaro thumbup.gif .mano vaikinukiu uzpuliavo akyte.sakau ilasinsiu vaistuku[labai bijo]sakua negriaus,cia kaip asarytes jos isvalys akyte.jis-as ir pats galiu paverkt biggrin.gif o mergaite labai susidomejo mano krutimis[kaip jos uzauga,kaip ten tas peinas buna ir ttt.]klause o dabar peino nera.sakau ne visa jus su broliu isgeret kai leliukai buvot ji paziurejoir nuejo pas teti sako -mama pieno nebeturi daugiau vaiku neturesim:D
Atsakyti
vakar dukra prajuokino mane, tai palinksminsiu ir jus pasakydama, kad esat "uzaugeliai". Mazi yra vaikai, o dideli zmones vadinasi uzaugeliai":)
Atsakyti
Brolis susilaukė sūnaus. Taigi, mano merginukė- pusbrolio Justo.

Merginukė 4,5 m:
-Mamyte, išgimdyk ,man irgi Justą. lotuliukas.gif

Po kelių dienų pradėjo maniškė išvien kalbėt apie sesę. Kad ir kaip tema bepasisuktų, vistiek vis sesė ir sesė ir sesė...... Bet sakau:
- O jei brolį sumąstytų gandras atnešti, negerai būtų?
- Nu nieko.... Gerai, renkuosi brolį. lotuliukas.gif

Po to kalbamės:
-Bet jei turėtum sesę ar brolį turėtum žaislais dalintis, saugoti, leliukas dažnai verks, net naktimis reikės juo pastoviai rūpintis...
- Tai gerai, turiu daug žaislų leliukiškų, viską duosiu... Pasakas skaitysiu. Jau dainelių būsiu daug išmokus, visada dainuosiu, kad miegotų daug...
- Nu tu tikra šaunuolė.

Ir taip po kelių minučių iš niekur nieko klausia ji manęs:
-O tai kas brolio būtų močiutė? Kuri: ar močiutė Rima ar močiutė Vaida?
- Nu tai abi būtų močiutės, kaip ir tavo...
- Tada ne... schmoll.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
siandien maniske kaip prajuokino ir jums papasakosiu:
sakau einam jau apsirengt, tai ji pradejo isterikuot kad nenori. Tada sakau skambinu teciui ir pasakysiu kad tu negera. Eivina:
- ne ne skam ne, noju bu dejas ( neskambink, noriu but gera)
sakau tai kas tau ne leidzia but gerai, jei tu nori. Jinai:
- Masiukas (meskiukas)
Atsakyti
mano mažiukas šian irgi prajuokino.. valgė ryte pusryčius su pienu užpiltus.. suvalgė sakau tai dar jogurto pavalgyk ir eisim į darželį. jis man ir sako- nea nevalgysiu nes pavėluosiu į darželį blink.gif biggrin.gif paskuj sėdim abu prie kompo ir man parašė žinutę draugas, jis manęs ir klausia -tu ką su juo draugauji? blink.gif g.gif o jis man patinka blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 14 gegužės 2009 - 16:58
Siandien is ryto rengiu dukra. Paemiau maike, Eivina:
- ne ne sita nenoju
Sakau:
- Kodel nenori, tokia grazi su drambliuku.
O ji man:
- Tai ka tu nematai, sita maike lieva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien dukra pareiškė: krizes dėl pinigu tai nejaučiu, nes turiu pakankamai (turi taupyklėj pasitaupius smile.gif ), bet va dėl maisto tai labai krizė pasijautė, jau antra diena vakarienės negaunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (užvakar močiutė, o vakar mama pamiršo vaiką pamaitint blush2.gif doh.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(cicyte @ 2009 05 14, 13:49)

sakau einam jau apsirengt, tai ji pradejo isterikuot kad nenori. Tada sakau skambinu teciui ir pasakysiu kad tu negera. Eivina:
- Masiukas (meskiukas)

- Masiukas (meskiukas)

taip ir mums būdavo, ypač jei naktį atsitikdavo bėda blush2.gif sakydavo : oi Malvina (pliušinis šuniukas), ir kaip mes tave prie puoduko pripratinsim. (jai tada buvo apie 2,8m) lotuliukas.gif

Papildyta:
vakar girdžiu sako: mamyte, kokios dabar IKI akcijos? gal 30 procentų lotuliukas.gif
(mb megsta žiūrėt akcijinius tuos lapus)

Papildyta:
dukrytei darželyje labai patinka, namie tik apie jį ir šneka. Šiandien sako:
- mūsų auklėtoja ir auklytė gyvena vienuose namuose.
Aš:
- ne, jos gyvena skirtinguose namuose:
Dukrytė"
-ne, tu mamyte nežinai, o kaip tada jos suras darželį??? Juk gali pasiklysti lotuliukas.gif
Papildyta:
Tėčiui patinka žiūrėt serialą CSI. Girdžiu Emilija šaukia: Tėti tavo csi MORALISTUS rodo lotuliukas.gif
Tęsiant.
Tėčiui šįvakar labai skaudėjo kojas, patepiau tepalu, girdžiu dukrytė eina ir dejuoja: kiek turiu daug mėlynių, kiek daug..kiek daug (vaizduoja vos paeina). Sakau: gerai tuoj patepsim ir tau. Ji kad šoko iš džiaugsmo: Aš tau paduosiu kremą lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu pas mus tai vakar juokinga situacija buvo, tik gal nemokėsiu papasakot, bet vos išlaikiau kelnes sausas nuo juoko:
atėjo vakar pas mūsų mociutę dulkių siurblių pardavėja, pažadėjusi išvalyt kilimą ir pademonstruot tą superinį dulkių siurblį. O mano sūnus paskutinėm dienom užsivedęs ant tokio žaidimo - išmoko su mėsmale sumalt džiūvėsius, tai ir vakar malė malė, kol bliūdą primalė. Tuo metu kambary jau kilimas išvalytas, siūlytoja tik suokia tik suokia, mažu įkalbės pencininkę pirkt. Vaikas tik staiga įlekia į kambarį su tuo džiūvėsių primaltų pilnu bliūdu norėdamas pasigirt, koks šaunuolis, ir kaip dėjo su viskuo ant to švarutėlio kilimo..... Siulytojos akys blink.gif , tik išraudo visa, o kilimėlis vėl tapo visas taip gražiai sudirbtas.... biggrin.gif lotuliukas.gif . Vaikas atsikelia ir sako, "oi, iškrito....". Nu mes su močiute taip ir susileidom lotuliukas.gif . Nu karoče, reikia pamatyt, ir dabar žvengiu biggrin.gif .
Atsakyti