Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

O mūsiškis tikras vyras auga nuo mažens doh.gif
Vairuoju, važiuoju trečia juosta ir ruošiuosi sukti į kairę. Tuo metu kažkoks asilas iš pirmos juostos skersai per visą gatvę užlenda. Visos mašinos pypina, tame tarpe ir aš. Sėdi jaunuolis gale (3m.) ir klausia:
A čia boba buvo?

Vos nenugriuvau doh.gif
Atsakyti
Mano mažoji dalinosi įspūdžiais po užgavienių šventės darželyje:Žinai,kaip smagu buvo!Mes kieme juodą lėlę kepėm!(suprask Morę degino) biggrin.gif
Atsakyti
musu mazius 3,10 m kartu su gydytoja piesia masinas.mazius sako-"as su senelio masina atvaziavau".gydytoja paklause,kokia masina senelio.vaikinukas atsako-"na tokia su 4 kiausiniais" (audi) biggrin.gif

eina vis mazius ir klausia,kaip kuri jo masinyte vadinasi.kai as jau pasimeciau ir nebezinau pavadinimu,jis man sako-"mamyte,tu kai dar labiau uzaugsi,tada jau zinosi?"
Atsakyti
Mano 4 m. mergina per TV pamate, kaip pora buciuojasi (toks rimtas bucinys, su islaikymu buvo mirksiukas.gif ) ir klausia - o ko jie cia ciulpiasi doh.gif
Atsakyti
Mano 3m mažė išsivalė dantukus,atėjo į kambarį ir sako:
-Žiūrėk mama kokie gražūs mano nauji dančiai! biggrin.gif
Atsakyti
Turim daug dryzuotu pedkelnyciu..labai jau maziui patinka tie dryziai bigsmile.gif
Gere jis vakar raudonas sultys is puodelio, veliau paprase dar gerti o kadangi sultys pasibaige ipiliau paprasto vandens. paeme puoduka,atsigere ir sako..vanduo dryzuotas lotuliukas.gif (cia vanduo su sultim susimaise smile.gif )

Sako einam lipdyti seni-geni (besmegeni) lotuliukas.gif

Issiimu skalbinius is skalbiankes, mazius cia pat sukasi, tipo padeda, uzstojau jam priejima prie skalbiankes,sako "pasitrauk" lotuliukas.gif

Atnesiau buteli geriamojo vandens is masinos, masinoje salta, butelis aprasojes..ziurejo jis ziurejo i ta buteli ir sako.."vanduo tamsus" lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2009 03 12, 15:38)
Mano 4 m. mergina per TV pamate, kaip pora buciuojasi (toks rimtas bucinys, su islaikymu buvo  mirksiukas.gif ) ir klausia - o ko jie cia ciulpiasi  doh.gif

lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Saulė stebi senelių šunį ir pareiškia:
-Po švelniais šunų snukučiais slepiasi nekontroliuojami niekšeliai....
Atsakyti
mano princese 5 metuku, sako: kaip suvalgysiu mesytes, tai uzaugsiu ir man bus tada 6 metai? bigsmile.gif
Atsakyti
maniškis 3,5 metų skaito su tėte žurnalą ir mokinasi raideles, Tėtis klausia: "Kokia čia raidelė?". Mano mažius sako: "Nežinau, gal trejetukas..." lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis 3.5met, sako nufotkinsiu tave mama, ....sako..nu tu gyna mamike moteriske strodai biggrin.gif

o kai nusidaziau plaukus..sako; kur tavo mama plaukai balti? pasidejai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dar..tu mano mylimiausias mama pasaulyje smile.gif ir verkia tik mazos mamos dideles neverkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 03 25, 12:06)
Saulė stebi senelių šunį ir pareiškia:
-Po švelniais šunų snukučiais slepiasi nekontroliuojami niekšeliai....

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti