Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Maniskis 3.7m. vakar atsigule i lovyte( ji prie pat musu lovos) sakau jam:
Labanakt sunyti wub.gif
O jis man:
Jei zmogus jau eina miegot, tai jam reikia sakyt saldziu spanu! tu gal nezinojai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 31, 12:20)
Maniskis 3.7m. vakar atsigule i lovyte( ji prie pat musu lovos) sakau jam:
Labanakt sunyti wub.gif
O jis man:
Jei zmogus jau eina miegot, tai jam reikia sakyt saldziu spanu! tu gal  nezinojai? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parejo Tomas is draugu( kaimynu vaikai 15, 16, 17 metu) susinervines ir sako:
Mama nu bet koki tie zmones briaurus( bjaurus)
as:
Kodel? blink.gif
Tomas:
Arturas (15m) man kaip tempe uz rankos, o as tik norejau padukti lotuliukas.gif
Jis man sake baik, bet as vistiek norejau padukt, tai kam ta zmogu tampyt?!
P. S zinau koks jis kartais ikirus buna( mano mazius)
Atsakyti
Mažasis 3m. vakare apsiverkė kad neleidau atsisegt marškinukų pačiam, po to atsigulėm į lovą, tai sakau; jau gana verkt miegokim.
O jis sako:
- tai kad negaliu, mano prižliumbtos akys biggrin.gif

didysis būdamas 6m sako tėčiui:
kodėl tavo nosyje yra ūsai lotuliukas.gif
Atsakyti
fainuoliai tie mažyliai. toks jausmas kad viską girdi ir prie progos pritaiko ax.gif

maniškės va "perliukai"

žiūrėk mamyte, koks didelis šuo. Pavalgęs ir pamiegojęs lotuliukas.gif (nes mes vis jai sakom kad reikia miegot ir valgyt kad užaugtum)

kavinėje pamato šuniuką. Pritupia prie jo. Spokso kelias minutes,po to sako - mama, tas šuo žiūri į mane kaip išprotėjęs tongue.gif
Atsakyti
4u.gif mano keturmetė šiandien nutarė,kad bus žiema ir visur vanduo užsikimš biggrin.gif supratau,kad užšals biggrin.gif
Atsakyti
3,5 m. Auguste sveigsta, kaip ji valgys kiausini su jos megstamu majonezu. Po kiek laiko sako - na, kada gi man duosi kiausinuka su tuo ... g.gif vazelinu?

Po poros dienu grizta is darzelio ir pasakoja, kad valge apkepa su varske, makaronais ir ... vazelinu. Klausiu, gal majonezu g.gif ? Pagalvojo pagalvojo ir sako - su cinamonu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2008 09 17, 14:45)
3,5 m. Auguste sveigsta, kaip ji valgys kiausini su jos megstamu majonezu. Po kiek laiko sako - na, kada gi man duosi kiausinuka su tuo ...  g.gif vazelinu?

Po poros dienu grizta is darzelio ir pasakoja, kad valge apkepa su varske, makaronais ir ... vazelinu. Klausiu, gal majonezu  g.gif ? Pagalvojo pagalvojo ir sako - su cinamonu... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos sysiu nepridariau lotuliukas.gif thumbup.gif

maniskis kazkuria diena maudosi vonioje, sakau galiu tave palikti, eisiu valgyt pasidaryt. jis man " il as noliu niam". klausiu ka jis valgyt, atsakymas "penelio il senelio" lotuliukas.gif is pasakos vilkas ir septyni oziukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2008 09 17, 18:39)

maniskis kazkuria diena maudosi vonioje, sakau galiu tave palikti, eisiu valgyt pasidaryt. jis man " il as noliu niam". klausiu ka jis valgyt, atsakymas "penelio il senelio"  lotuliukas.gif  is pasakos vilkas ir septyni oziukai  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Nu ir perliukus skelia kartais tie vaikuciai biggrin.gif Maniskis dar nelabai bajeruoja, tikiuos greit laiku isgirsti, kai pradesim eit i darzeli wub.gif
Atsakyti
i svecius atvaziavo teta sedim kavute geriam sokolada valgom mege (4m) irgi suvalgo ir dar siekia as sudrausminu kad daug negalima nes kirminas pilve uzaugs, teta jos klausia ar pas ja yra kirminas pilve, o ji ir sakys; jo yra va taip lipa lipa pro burna islipa, iskrenta ,kaujas bekt pradeda ir numyrsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiteISkaimo @ 2008 08 19, 11:10)
Maniškę merginą apsėdus brolio/sesės norėjimo manija ir nuolat klauisnėja kada turėsim vaikelį. Vakar su vyru šnekam apie tai kaip reiks šulinį valyt ir kažkaip paminėjo vamzdį. Dukra : nu va, nebeturėsim vaikelio, turėsim vamzdį, nenoriu vamzdžio, man vaikelio reikia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif maniškis ir labai nori sesės tai ir ta tema pasireiškia. eina jie abu su tėčiu į žaislų parduotuvę, pardavėja ir klausia ar galinti kuo padėti, o manasis atsako:taip, galit - sesės ieškom, ar turit?
kitą dieną lėlę nupirkom, nes labai jau norėjo, tai nuėjęs į darželį auklėtojom apskelbė kad namie tokia sesę maža turi, tai tėtis nuėjęs vaiko pasiimt buvo apdovanotas sveikinimų banga, o paskui turėjo pasiaiškinti kokia ta ,,sesė" pas mus namie yra doh.gif
Atsakyti
Greitai sūnui bus 6m.Naujausias žodis-Liuksenspurgas(t.y.Liuksemburgas). biggrin.gif
Atsakyti