Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Vakar maniškė prašo pasaldintu balseliu:
-O, geroji mano mamyte (aut. past. - gudrus rupūžiukas, gera pradžia lotuliukas.gif ), gal galėtum man įjungt filmuką apie PUGRUNDUKUS?
blink.gif
-Ką tokius?
-Nu, pugrundukus.... Ar nežinai? Tos pelytės tokios...
Išsiaiškinom, kad omeny turėjo burundukus..... lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
kalbasi:
Elia(6,5m.): 'ko tu toks mažas?'
Sūnus(4,6m): '.......nu...nu aš mažai valgau'
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tėvelis padeda dukrytei valgyti pietukus, ir sako: - "Dabar už mamytę, kitas kąsnelis už tėvelį. Kai viską suvalgysi duosiu saldainiuką".
Pavalgius primena tėveliui apie saldainius, ir sako: -" Dabar duok už mamytę, už tėvelį, už močiutes, dedukus...." clap.gif soske.gif
Atsakyti
Kai labai skubu, ir su masina staigiai raunu is vietos, tai jis sako:''ei nedaryk,taip, graziai vaziuok''. Ir pastoviai reguliuoja "i desine, i kaire, raudona stok, zalia vaziuok".
Kai pietaujam ant palanges is lauko puses tupi katinas, beveik visada, tai jis ir klausineja apie katina '' ka jis megsta'' O vakar klausia: "o katinas megsta i miesta vaziuoti"? (gyvenam uzmiestyje)Sakau: megsta pasipuosia ir keliauja.
Karta stovi prie lango ir pasibjaurejusiu tonu sako:"fuuuu pabaisa eina" , paziuriu per langa, o ten toks diedukas senas slampina.
Atsakyti
Saulė nori pabendraut:
-Mamyte, pakalbam apie angelus. Ar tu žinai, kad Liucipierius buvo angelas, bet jį Dievas išmetė iš dangaus.
-O už ką?
-Tai jis, atsiprašant, prisidirbo...
doh.gif
Ir tęsia pamoką toliau:
-o dar buvo Gabrielius...
-O tai jo Dievas iš dangaus neišmetė?
-Neee. Jis prisidirbo, bet atsiprašė....
Atsakyti
Nors maniškiui jau visi 6-eri, bet vis dar pažeria perliukų biggrin.gif
nesenai einam pro pievą, pilną pienių, o jis sako: matai, pienės plunksnom nužydo.
arba kitą kartą, pamatęs šunį sako: aš mažų tai nebijau, bet didelių tai bijau, nebent su snapais uždėtais būna (suprask, antsnukiais) biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui taip pat šeši, bet perliuku pameto.
Vakar ziurejo multikus, nuleke i wc atliko reikala ir prie teliko. Tetis nuejo, o ten nenuleistas vanduo. Sako vaikui kodel nenuleidai vandens, o tas neleidau, tai kodel viskas plaukioja. Vaikas sako: gal kaka buvo uzsikabines stipriai uz klozeto uztat nenusileido. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano Rasa, būdama 2,5 metų paėmė kvepalus ir sako:
Mamyte, aš pasikvėpuosiu lotuliukas.gif

Mama, tavo kojinė sulūžo ir pirštelis lenda lotuliukas.gif

Atsakyti
Gera temyte, daug ir visko buvo turbūt kiekvienoje šeimoje.
Grįžtu vakare iš darbo, pasitinka mane sūnus, jam tada trys metukai buvo, ir sako, mamyte, o mes su tėčiu SEKSA žiūrėjom, aš ir atsisėdau...O išėjo, kad jie filmą žiūrėjo-„šuo Reksas“... lotuliukas.gif
Atsakyti
mūsiškis, kai nenori, kad eičiau į darbą, visada sako, kad mamytės darbas sugedo smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau, super smile.gif vaikuciai, samojis 10 balu:) Noriu ir as parasyti keleta savo snekoriaus minciu:
IKI savitarnos kasoje mano sunus (4.5m)gavo medaus maza indeli. Parejes namo sako:
-Tetos pamelze bites ir gavo medaus! biggrin.gif
Kitas:
Zvejoja prie ezero su teciu, pagavo zuvi. Gustas sako:
-Paskui sita zuvi imesime i ruka, isrukysime ir bus rukytos zuvies biggrin.gif
Ir dar...
Viena diena sako savo pagyvenusiai auklei:
-Tu manimi rupiniesi tik tada, kai mamos nera, rengi mane, verdi valgyti, zaidi su manimi. Ar tik tu, tokia sena, nenori but mano mama g.gif !
Atsakyti