Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Mano gudručio mintys:
važiuojam keliu pro laukus ir matom - dega pieva. Mykolas (4,5 m.) aiškina: "Negalima deginti pievų, nes ten gyvena vabaliukai. Vabaliukai būna geri, kurie neša gerą laimę ir negeri, kurie neša negerą laimę...".
Gryžęs Mykolas iš darželio tėčiui pasakė paslaptį: "Tėti, žinok mergaitės turi putytes..."Šiais laikais lytinis auklėjimas anksti prasideda... biggrin.gif
Po darželio kviečiasi brolį (2,3 m.) žaisti: "Bėgam, Jokūbai. Aš čia TIPO greitai bėgu, o tu mane gaudyk..."
Atsakyti
vakaras, visi gulim lovose. tik gustas ishropojo ir sedi vidury kambario.
ash: "mazhuli, ATETIK i lovyte!"
benas: "mama, brolis ROPOJA!"
Atsakyti
Apsirgo mano abu vyrukai vėjaraupiais. Ąžuoliukui matuoju tempą užpakaliukyje, pakilo iki 38, 6 C. Dovydas klausia: nu, mama, kiek?
Aš: 38.
Dovydas: siaubas, tu tik pagalvok, pas Ąžuoliuką užpakalyje 38 spuogai jau išlindo ohmy.gif .

Pasirodo termomertas gali parodyti kiek spuogelių yra laugh.gif
Atsakyti
Vakar paskiepijom Adrijyte, Grantas visa tai stebejo, paskui sako daktarei: tu begede, kai as uzaugsiu tau idursiu.
Man aisku truputi geda buvo, bet vos susilaikiau nenusijuokusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdute: 19 gegužės 2004 - 08:38
AŠ IRGI KAI KĄ PRISIMINIAU IŠ MŪSŲ PIJAUS ARCHYVINIŲ BAJERIUKŲ

-Tėti, nupirk man pjūklą, aš pjauti noriu.
-Tau negalima, tu dar mažas.
-Tada nupirk mamai, ji-didelė.
-Pažiūrėk, tėveli, kiek aš padaugėjau! ( liepia pažymėti jo ūgį ant durų staktos, kur brūkšniuojam, kiek jis paaugo )
Truputis politikos:
-Baikit, aš ne jums ne koks nors Ačas! ( ginčijasi, kažko nenorėdamas daryti )
Iš kultūrinio aruodo:
Kapela "VEMTUKAI".
Atsakyti
thumbup.gif

prieš porą dienų tvarkau skalbinius. Dovydas pasisiūlė padėti:
-mamyt, kur dėti tavo maudimuką?
-dėk į komodą.
-gerai dedu į tą skalčių kur guli šitie...nu kur papams susidėti.

laugh.gif Jie pas mane"labai dideli" , kad aš juos tiesiog susidedu laugh.gif
Atsakyti
Grizinejame is kaimo, vaziuojame o Benukas spelioja ir atpazineja masinas:
Cia audi, o va cia mazda, o va cia - guzuliukas (taip pavadino - ziguliuka laugh.gif laugh.gif laugh.gif )

Siandien Benas man labai aiskiai paaiskino is kur ir kaip atsiranda vaikai...:

-Nu mama negi nezinai, vaikai islenda per uzpakali, o atsiranda kai ka suvalgai.
-O ka Benukai reikia suvalgyti?,-paklausiau.
-Mama, juk zinai, na nuo kitu valgiu neatsiras, ir nuo blynu ne, ir ne nuop cipsu, na nuo tokio maisto...
Ir vaikas kazkodel taip atsakymo ir nesurado... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
Liną buvom prisipratinę miegoti savo lovoje (patirties trūkumas) Dabar kovojame, kad užmigtų savo lovoje, kuri yra mūsų kambaryje. Lengviausiai "nulūžta", kai klausosi kompakto su "Telebimbam" arba pasakom.
Vakar susipyko su tėveliu, tai neleido jam klausytis nieko. Prasidėjo isterijos "nemiegosiu savo lovoj" ir pan. Šiaip taip nuraminu, paguldau į lovą, pažadu pasekti pasaką ("padirbėti kompaktų grotuvu"). Užsiprašė pasakos apie gaidelį su vištyte, kaip jie riešutavo ir gaidelis išmušė vištytei akeles. Įpusėjus pasaką staiga suprantu, kad pamiršau jos pabaigą ir negaliu sugalvoti jokios logiškos laimingos pabaigos, kaip priklausytų pasakai. Tada klausiu Lino :
- Kas buvo toliau, kai gaidelis išmušė vištytei abi akeles?
- Parbėgo namo
- O kaip ji kelią matė?
- Su skylutėm
- Kokiom skylutėm?
- Kai akis išmušė, liko skylutės
- Na, gerai, parbėgo ji namo, pasiskundė seneliams, o kaip ji toliai gyveno be akelių?
- Ramiai
To užteko,kad migdymasis būtų nutrauktas kokiai dešimčiai minučių
Atsakyti
Linas nelabai noriai valosi dantis sad.gif Gąsdinu kariesu, kaip jis dantukus graužia ir pan.
Valomės toliau, sūnus tyli, kažką mąsto. Po to klausia:
-O kariesas dantis valosi?
Žinot, merginos, buvau giliam pasimetime ir nesugebėjau nieko tuo klausimu atsakyti huh.gif
Atsakyti
nu asaros jau seniai man netrysko!! thumbup.gif thumbup.gif

mano 3,5 m dukra ziuri i menuli. pradejo slinkti debesys ir menuli dengti, tai Aleksandra sako
mama, menulis trinasi
Atsakyti
QUOTE (Juliaaxem @ 2004 06 27, 00:05)

mano 3,5 m dukra ziuri i menuli. pradejo slinkti debesys ir menuli dengti, tai Aleksandra sako
mama, menulis trinasi

Panašus bajeris buvo lyg ir žurnaliuke "Penki" biggrin.gif
Matyt, panašaus amžiaus vaikams kyla panašios asociacijos ir pamąstymai smile.gif
Anksčiau kažkaip net nepagalvodavau, kad tokius dalykus gali išmąstyti skirtingi vaikai
Atsakyti
Labai gera skaityti vaikų pamąstymus. Turėjau mintį tokią temą užvesti, bet labai gerai, kad jau yra.

Mano 5-metis, kai dar buvo 4-rių mokinosi pats nusivalyti užpakaliuką. Vis kviesdavosi mane arba tėtį "patikrinti" ar nusivalė. Vieną dieną kvietė tėtį. Tas jam sako: "Tuoj ateisiu, atsinešiu diržą, ir patikrinsiu". Tyla. Išeina mūsų vaikinas iš tualeto viską susitvarkęs. Tėtis klausia:" Tai man reikia ar nebereikia ateiti su diržu patikrinti?", o sūnus atsitojęs, nutaisęs protinga miną, sako:"Tai tu dabar pats pagalvok..."

O fantazijos pas vaikus neribotos. Mes neslepiam nuo vaiko, iš kur jis atsirado, bet jam priimtinesnė jo sugalvota istorija. Jis nukrito iš mėnulio į gražų žiedą, kuris išsiskleidė ir mes jį ten radom. Todėl jis yra labai stebuklingas.
Atsakyti