Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

2004 04 06 Šiandien Dolvydas politikavo:
" ar žinai? Kai ir tėtis susensit ir numirsit, o aš būsiu kaip tėtis - prezidentu bus kitas Paksas. Tik įdomu? Kas jam davė tokį vardą: ar tie kurie išrinko, ar mama - Paksas g.gif "

biggrin.gif lithuania.gif clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
kaip tik į temą tongue.gif
Atsakyti
Situacija:
visa savaite anonsuoja per TV, kad rodys "Matricą". Sunus kiekviena karta klausineja:"nu mama, kas yra ta matrica?" As daugmaz sakau, kad nezinau, paziuresi pats suprasi, as nesu to filmo maciusi ir pan. Viena diena jam eilini karta beklausinejant, dukra neiskentusi prieina prie brolio ir isputus akis, mojuodama rankomis pagal nosi sako: " Matrica yra matrica. Paprasta matrica. Nu ko tu cia nesupranti? Viskas labai aisku!" thumbup.gif biggrin.gif Na stai taip mes supratome, kas tai yra matrica clap.gif tongue.gif
Atsakyti
Apie matrica smile.gif , Dovydo paaiškinimas:" ta tokia kaip labatolija (labaratorija biggrin.gif ) ir matrica yra visur, net lauke smile.gif "
Atsakyti
3.5 metu Grantas su mociute eina is parduotuves namo. Mociute nupirko kinder siurpriza. Prie parduotuves stovi paaugliu gauja (kokie 5). Vieenas sako: maziau, atiduok kinderi. Grantas piktai sutrepsi koja ir sako as tau kinderi jptvm. (pilnai nerasysiu, beje, nezinau, is kur tai ismoko, namuose tikrai tokiu zodziu nevartojam). Luzau, kai mama papasakojo biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Grantas, mokės už save pastovėti thumbup.gif
Šiandien Dovydas aiškino apie kažkokią grupę:" su tokiom kepurėm ir kelnės jų iki batų" blink.gif taip ir nesupratau biggrin.gif
Yra dabar atvažiavęs pusbrolis iš Vokietijos (14 m):" mam, žinai, kad Julius gimė pirmas ir jis atrodo kaip suaugęs (labai aukštas), tai jis jau labai greitai susens smartass.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ema: 09 balandžio 2004 - 15:33
Mes su sūnum (5 metai) buvom kirpykloj, tai keli iš jo komentarų:

Kirpėja keistai suima Kristupo plaukus ir jam tai nepatinka:
-Nu ir ką tu čia dabar darai? Išvis kaip monstrą nukirpsi mad.gif ...- kiek nuliūdęs, bet staiga vėl atsigauna - Vau! Jėga! clap.gif Atrodysiu kaip monstras! Visi manęs bijos! Išeisiu į gatvę ir visus vaikus išgąsdinsiu!

Kirpėja prisega segtuku Kristupui plaukų sruogą, kad netrukdytų. Kristupas baisiai įsižeidęs:
-O, žmogau, kas čia dabar? Tu ką, dar nežinai, kad aš ne mergaitė! doh.gif (Originaliai tai nuskambėjo taip: Oh, mensch, was machst du denn? Ich bin keine Mädchen, weisst du das nicht, oder was!)

Kirpėja tai net pamėlynavo iš pykčio, mat jis visą laiką kol kirpo taip nežsičiaupdamas ir komentavo kiekvieną jos veiksmą. Daugiau pas ją jau nebėjom.
Atsakyti
Vaikstinejame mes su suneliu Kai po Rio de Janer'o papludimy. Ten aisku, merginu figuros - fantastic, graziai nudege, pusnuoges, bikini vos pridengia tam tikras vietas.
Kai (2,8metai) sutrikes klausia aukles:" Ar jos visos Evos?"
As su aukle isputem akis???
Prisiminem veliau, kad aukle jam aiskino Sena Testamenta ir apie grazuole nuogaja Eva su Adomu...

Sedim Sao Paule restorane, prieina padavejas ir klausia ko mes noretume.
Kai rimtu veidu : Kaipirinja, kaipirinja, kaipirinja... (zymus alkoholinis gerimas brasilioje)
Mama, t.y. as, pasijutau mama-alkoholike... ohmy.gif

Vaikstinejame mes po papludimi su sunaiteliu ir aukle Rio de Janere. As vis lyginu save su graziomis brasilietemis, (kas yra tikrai nesulyginama). Sunus mano klause klause ir pagaliau sako man:
"Mama, o tu man grazi, nusirenk! " cool.gif

Atsakyti
QUOTE (ema @ 2004 03 30, 10:19)
laugh.gif laugh.gif gerai, kad tik pasikasius ir tik nėŽtumas laugh.gif

[COLOR=blue]Dovydui 3 metai. Maudosi aš vonioje, o jis vis įlenda pasišnekėti ir staiga, kažko išsigandęs išlekia iš vonios> Girdžiu šaukia ant viso būto:
"tėti, tėti, mama susirgo ohmy.gif "
Abu įlekia į vonią, aš nesupratus blink.gif
"pažiūrėk, mama pimpaliuką pamėtė sad.gif "
laugh.gif
O kitą sykį tėvo išsigando ir atėjąs man sako:
"mama, žinai , kad tėčio pimpas labai susenėjąs - susiraukšlėjąs blink.gif "

ot geras laugh.gif taip jau buna kai vaikuciai i vonia vis uzsuka tongue.gif
Atsakyti
Mano vaikino komplimentas- mamyte, tu tooookia grazi...kaip paksiene rolleyes.gif
Atsakyti
shviezhiausias bajeris:
sakau benui: apsiauk shlepetes, rankos shaltos.
benas man: ne, shlepetes ne rankoms gi!
Atsakyti
Sveikos, gero ir darbingo pirmadienio rolleyes.gif ,
o musu isheiginiu topas- mamyte, nulauzk man ragelius ir istrauk man nervus, kad ash buciau geras vaikas, ne oziukas thumbup.gif
Atsakyti
O čia iš mano gyvenimo (miegu aš su vaiku 3,5m.):
-Kai aš busiu didelis, miegosiu vienas, taip?
-Taip,- sakau
-Chm... mano lova čia, tėčio lova kitam kambary, o kur tavo lova... nėra...
Sakau, tai aš su tėčiu miegosiu pas jį lovoj.
Pagalvojo, pagalvojo... Nea... geriau su manim ir toliau miegok!
Atsakyti