Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

o kiek Olia ima uz seansa? Kokiomis kortomis buria? Ar pasakoja praeiti?
Atsakyti
Ar geriau pas Irena kreiptis?
Atsakyti
bukit malonios, isduokit paslapti, kada pasirodys Alekandras ax.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti kur ir kaip rasti Aleksandra ir Olia.
Kiek jie ima?
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 08 26, 16:07)
Gal galite parasyti kur ir kaip rasti Aleksandra ir Olia.
Kiek jie ima?

Aleksandro numeris 861855099, kur gyvena pasakys, kai paskambinsi. Ima berods 50lt.
Olios numeris irgi šioje temoje buvo parašytas
Atsakyti
Gal kas zinot ka apie Vanda, kur gyvena berods riporte, nuosavam name?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 08 28, 22:52)
Gal kas zinot ka apie Vanda, kur gyvena berods riporte, nuosavam name?

Vanda gyvena ne 'riporte' o Poilsio g. apie ją vieningos nuomonės nėra,vieniems labai patiko,kitiem-nieko gero,jostel nr yra šioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebesulaukiau Jusu telefono. Tai pasiskambinau ir mane prieme Natalija is Paryziaus Komunos g. Tai net nzn, ar tiketi ja ar ne.. ax.gif
Taip viska pasake kad zjbs bus, kad nors juoktis pro asaras, kad nesitiki, kad taip gali buti. kokie Jusu komentarai jos atzvilgiu.
sumokejau vos 20lt. doh.gif
Atsakyti
Gal kas buvote pas bureja Vilma, ji gyvena zardes 18. Buvau pas ja, bure dvi valandas. Idomu ar dar kas buvote ir ar pildosi burimai.
Atsakyti
sveikos, brangiosios,
pykit nepykit, bet burejos ir visokia kitokia ezoterika, tai tikri niekai, o beto, mums krikscionims pas jas lankytis tikra nuodeme verysad.gif
paciai anksciau teko lankytis ir Klaipedoje (pas tos babulkos reikjavike taip pat esu buvusi) ir Varniuose ir Skuodo rajone, tai visos apibudinamos kaip ojojoj - profai! bet kai pasiziuri, tai tik praeiti pasako, o ateities niekas nezino... kazkaip pastaruoju metu pradejau dometis krikscionybe ir suprantu, kad musu gyvenimai priklauso tik nuo Dievo valios ir tik jis zino, ka yra mums paruoses. Ir daugiau nebenoriu lankytis pas jokias burejas, nesioti kokiu medaljonu ar sekme nesanciu pakabuku - gyvenimas yra visai kitoks. Beja, ar nepastebejote, kaip prisirisama prie to, ka pasako bureja? Po to pradedi kiekviena diena tik ir mastyti ar tai siandien issipildys ar rytoj, ka ji man pasake...
Geriausias pvz mano drauge, kuri dabar viena augina mazyli, o tevas pateko y kalejima uz vagyste (veiksmas vyksta uzsienyje), tai ji dabar laukia kol grys y lietuva ir begs pas burejos, kad ji pasakytu ar reikia vyro laukti ar ne? Kas per nesamone? kur meile, kur tevas vaikui, nu brudas, tiesiog protu nesuvokiama! Tipo babulkai saus y galva pasakyti, kad nelauk, nes greit sutiksi savo antra princa ir tu ji mesi?! Nuo kada musu gyvenimus kontroliuoja burejai, talismanai, akmenukai, kortos, televizija, laikrasciai ir zurnalai...
Susumastykit...
Atsakyti
Na siaip kai zmogus, kuri matai pirma karta gyvenime, ziuri tau i akis ir pasakoja tokius dalykus, kuriuos zinai tik tu, tai norom nenorom pradedi tiketi, kad zmogus apdovanotas kazkuo. Brolienei pries septynerius metus ispranasavo, kad sunu reikia saugoti, nelaime bus, taip ir atsitiko su motociklu papuole i avarija. Mano sunu liepe nuo vandens saugoti ( pora sykiu vos nepaskendo ). Tiesiog ziuri ir pasakoja ka mato, nieko neklausineja, turbut tikrai turi ekstrasensoriniu sugebejimu, viska ka papasakojo ( reikejo atsinest nuotraukas tu zmoniu apie katruos norejau suzinot) viska teisybe pasake, niekur pro sali nieko nenusnekejo, dar netgi tokiu dalyku pasake, kuriu net nezinojau, veliau issiaiskinau, kad tikrai taip buvo, tai vat, tik idomu ar pildysis tai ka kortomis isbure....
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2009 09 03, 13:41)
Gal kas buvote pas bureja Vilma, ji gyvena zardes 18. Buvau pas ja, bure dvi valandas. Idomu ar dar kas buvote ir ar pildosi burimai.

O kiek mokejai?
Atsakyti