Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(Freda @ 2009 07 21, 05:02)
Sveikutes,
ryt esu uzsiregistravus pas Liudmila Vetrungej, bet...paskaicius komentarus nebesinori pas ja eiti ax.gif  Labai suintrigavo pasisakymai apie Aleksandra, gaila, negalejau jam niekaip priskambint. Gal kas zinot kas kiek laiko mazdaug jis gryzta i LTU?

Kas per komentarai, kad nesinori g.gif ? O apie Vilma kazkokia esat girdejusios? Tik tel turiu, daugiau nieko nezinau schmoll.gif Drauge buvo, sake patenkinta, 2 val. buria. Pati nedristu nueit.
Atsakyti
QUOTE(Freda @ 2009 07 20, 19:02)
Sveikutes,
ryt esu uzsiregistravus pas Liudmila Vetrungej, bet...paskaicius komentarus nebesinori pas ja eiti ax.gif  Labai suintrigavo pasisakymai apie Aleksandra, gaila, negalejau jam niekaip priskambint. Gal kas zinot kas kiek laiko mazdaug jis gryzta i LTU?

Lauksim atsiliepimų apie Liudmilą mirksiukas.gif man ji visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
ar esart kas nors buve pas bureja, gyvenancia Kretingos gatveje, nesena, bet ir nelabai jauna, sviesiais plaukais, smulkaus sudejimo?

jei kas esat, parasykit az
9ar verta pas ja eiti ir kiek ima)
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2009 07 09, 13:58)
Mokyklos g. būrėjos nurodytas Nr neveikia  g.gif , gal kuri buvot ir žinot kitą jos numeriuką  rolleyes.gif ?

Arba, gal galit kokią moteriškę kalbančią lietuviškai rekomenduoti, kuri buria kortomis  smile.gif ?

Jeigu kalba eina apie ta moteriskaitę iš Mokyklos g. tai jos telefonas veikia. Aš jau kelias savo drauges rekomendavau nueiti. Ir jos nesigaili. Pagal mane jo Nr. 8683
64530
Atsakyti
laba diena...Norejau Jusu pasiteirauti, ar giliai reikia priimti visa informacija issakyta bureju?Tarkim blogu dalyku kai prikalba...Gal kuri galetu pasidalinti patirtimi, kas vaikstote pas burejas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 21, 13:38)
Lauksim atsiliepimų apie Liudmilą mirksiukas.gif man ji visai nieko mirksiukas.gif

Na...minusas yra tas, kad Liudmila registruoja pageidaujancius kas puse valandos, tai atitinkamai laiko ir skiria zmogui verysad.gif O siaip, tai as ejau konkreciu klausimu, tai man daug aiskumo atsirado, apie esama situacija pasake tiesa, o del ateities bus matyti smile.gif
Esu pas ja buvus gal pries kokius 9 metus, tada jos pranasystes issipilde 80 proc., o ne kurios (pacios netikeciausios) net po poros menesiu. Siaip man noretusi gauti daugiau laiko uz ta kaina... g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Buvau ir as pas bureja is Reikjaviko 3 - 3 pries gerus 3m, kai tik i Klp atsikrausciau 4u.gif
Na, galiu pasakyti, kad apie 30-40% tiesos pasake, o daugiau tai siaip nelabai realus dalykai...
Atsakyti
Gal kas buvo pas Olia? Kokie atsiliepimai? Ar tiesa pasako?
Atsakyti
QUOTE(isd969 @ 2009 07 27, 13:13)
Gal kas buvo pas Olia? Kokie atsiliepimai? Ar tiesa pasako?

Sveikos mirksiukas.gif
As,esu buvusi pas ja.Tai,kai pirma karta buvau,tada issipilde beveik viskas(tik prognozuojamu laidotuviu nebuvo...)O,kai buvau siu metu pradzioje pas ja,tai kol kas dar niekas nesipildo g.gif Net nepasake,kad turesiu labai fainas atostogas sia vasara, ir daug keliausiu cool.gif
Taip,kad ko gero,buna skirtingai:viena karta pildosi, o kita kart...nelabai.
Atsakyti
O gal zinot bureja kuri tikrai pasako tiesa ir beveik viskas issipildo. Esu buvusi du kartus pas burejas, jos praktiskai viska vienodai pasake, taciau noreciau nueiti ir 3 karta, bet pas ta, kuri tikrai tiesa pasako, nes kol kas niekas neissipilde.
Atsakyti
QUOTE(isd969 @ 2009 07 27, 16:01)
O gal zinot bureja kuri tikrai pasako tiesa ir beveik viskas issipildo. Esu buvusi du kartus pas burejas, jos praktiskai viska vienodai pasake, taciau noreciau nueiti ir 3 karta, bet pas ta, kuri tikrai tiesa pasako, nes kol kas niekas neissipilde.

O ar seniai buvai?Gal dar ims pildytis rolleyes.gif
Mano nuomone,tai,kad nebuna tokiu stebuklu,kad visada viskas pildytusi.Manau,kad yra kazkas,ko mes nezinome,ir metyt nesuzinosime tiesos,kodel viena karta pildosi,o kita karta ne. blush2.gif
Pamenu,kai (seniai)pirma karta kortas mete man,Aleksandras,tai tada bure ant viso gyvenimo,tai dabar pastebiu,kad pamazu,taip ir pildosi,tik truputi (tada pranasautos datos)plius minus svyruoja.
O gal,jei dazniau imi eiti burtis,tai ir nebesipildo,ar kazkas panasaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 06 26, 21:34)
Būtų įdomu sužinoti apie jį daugiau  rolleyes.gif

Suzinojau. Kol kas isvykes i kaimeli.Grys rudeni.Va tada ir paklausim daugiau. smile.gif O imetu moteriskutes tel. kuri meta taro kortom,dar pagal numerologija pasako nemazai. Ir apie sveikata is kortu paporina.Geriausia eit norint kad pasakytu apie konkrecia situacija,islaike virs valandos.reik is anksto susitart nes klausia ir gimimo metu tavo ir vaiku,vyro.Paeme 50 lt,sake kiti kartai bus 35lt.nes pirma kart daug sako is skaiciu,skaiciuoja daug. Taigi tel.867180639 Beje cia ne Maryte is reijaviko 3 nors namai vienas salia kito.Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti