Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(Gintute @ 2009 06 15, 18:05)
O įdomu, kuri burėja(as) pasako daugiau apie sveikatą ir gydymo metodus?

Abejoju g.gif pasako kokios problemos gali būti,į ką atkreipti labiau dėmesį,ko pasisaugoti.O dėl gydymo,tai jie juk ne daktarai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 06 15, 18:41)
Abejoju g.gif pasako kokios problemos gali būti,į ką atkreipti labiau dėmesį,ko pasisaugoti.O dėl gydymo,tai jie juk ne daktarai rolleyes.gif

Sutinku, kad ne daktarai, bet jie juk beveik dvasiniai daktarai? ax.gif
Aišku, čia turbūt ne į tą temą rašau, bet įdomu ar yra Klp daktarų, kurie virgulėmis ar rankomis gydo žmones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 06 15, 19:05)
saulyte2, ar jau buvai pas Olia? Ar patiko ji tau?
Kažkaip labai suintrigavo kelių panelių pasisakymai apie ją.

O įdomu, kuri burėja(as) pasako daugiau apie sveikatą ir gydymo metodus?

ne, dar nebuvau
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 06 15, 19:52)
Sutinku, kad ne daktarai, bet jie juk beveik dvasiniai daktarai?  ax.gif
Aišku, čia turbūt ne į tą temą rašau, bet įdomu ar yra Klp daktarų, kurie virgulėmis ar rankomis gydo žmones?  g.gif

Yra. Antanas toks. jis su virgulemis pasako apie zmogu. Bet nezinau ar jis prima taip.Man nuskilo vienoj kompanijoj papuoliau tai paziurejo.reiks pasidomet. jei suzinosiu parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2009 06 26, 20:22)
Yra. Antanas toks. jis su virgulemis pasako apie zmogu.

Būtų įdomu sužinoti apie jį daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif
man siuo metu labai jau reiktu nueiti pas bureja niekada nesu buvusi gal galit kas kokia informacija suteikti? ir zinoma kontaktu noreciau tu bureju labai jum saciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Mokyklos g. būrėjos nurodytas Nr neveikia g.gif , gal kuri buvot ir žinot kitą jos numeriuką rolleyes.gif ?

Arba, gal galit kokią moteriškę kalbančią lietuviškai rekomenduoti, kuri buria kortomis smile.gif ?
Atsakyti
perskaiciau straipsniuka, niekad nebuvau girdejusi apie sia moteriske. gal kuriai teko susidurti? http://www.ve.lt/?ru...p;id=1036169837
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2009 07 09, 15:32)
perskaiciau straipsniuka, niekad nebuvau girdejusi apie sia moteriske. gal kuriai teko susidurti? http://www.ve.lt/?ru...p;id=1036169837

perskaiciau ir as blink.gif noreciau kokiu kontaktu gal kas zino apie ja? g.gif
Atsakyti
Sveikos Na as esu buvusi du kartus pas ta mociute is reikjaviko 3-3. Tai man ji padare ispudi su dabartimi Labai jau gerai pasako Paskutini kart kai buvau tai pasake , kad vyras isvyke (taip ir yra) , kad ir as greit isvyksiu (taip ir buvo) kad su vyru gincai (tada taip ir buvo) ir kad turiu meiluzi (tiesa) ax.gif ir net pasake, kad jis yra uzsenietis smile.gif tada net issiziojau.
Bet va del ateities tai kazkaip man visad truksta konkretumo, kazkas gal ir pildosi, bet net nelabai galiu pasakyti, nes kalba labiau apstrakciai, o as kazkaip neklausiu.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 07 13, 19:06)
Sveikos Na as esu buvusi du kartus pas ta mociute is reikjaviko 3-3. Tai man ji padare ispudi su dabartimi Labai jau gerai pasako Paskutini kart kai buvau tai pasake , kad vyras isvyke (taip ir yra) , kad ir as greit isvyksiu (taip ir buvo) kad su vyru gincai (tada taip ir buvo) ir kad turiu meiluzi (tiesa) ax.gif ir net pasake, kad jis yra uzsenietis  smile.gif  tada net issiziojau.
Bet va del ateities tai kazkaip man visad truksta konkretumo, kazkas gal ir pildosi, bet net nelabai galiu pasakyti, nes kalba labiau apstrakciai, o as kazkaip neklausiu.

As irgi buvau pas ja, apie dabarti pasake teisingai, apie ateiti nedaug,bet mazai papasakoja.
Atsakyti
Sveikutes,
ryt esu uzsiregistravus pas Liudmila Vetrungej, bet...paskaicius komentarus nebesinori pas ja eiti ax.gif Labai suintrigavo pasisakymai apie Aleksandra, gaila, negalejau jam niekaip priskambint. Gal kas zinot kas kiek laiko mazdaug jis gryzta i LTU?
Atsakyti