Pries 5 metus, panasiai, buvau pas Irena (Simonaitytes g.), prisnekejo ojojoi,iki asaru privede, beveik viosa seansa "Praverkiau", ejau su konkrecia beda. O pasake, kad mano vyras man neskirtas, turejo buti kitas, esu materialiste ir tik pinigai man galvoje, nusiunte i baznycia su gelemis, liepe maldas kalbeti
prisipirkti knygu, keisti savo pasauleziura, patare koki buta pirkti, niekas ne issipilde. Mama ejo su konkrecia beda - sako ponia viskas bus gerai, na kai brangus zmogus mirsta, gal poniai Irenai atrodo, kad pabaiga laiminga. Vyra nuvariau, jis nuejo gana negatyviai nusiteikes, prasiau pakeisti poziuri del manes,atsisakyti negatyvumo, kad nepakenktu burimui, tai pasake tik, kad jo seimoje jam artimos dvi moterys, kurias sieja kraujo rysys, yra pastoviame konflikte ir po to tik filosofijos ir tiek, nors visi ejome pas Irena kaip pas bioenergetike. Be to, ejau i as i jos nurodyta baznycia
su gelem kaip ir liepe. Neleido eiti per misias, neleido aukoti elgetoms, vienu zodziu visa jos instruktaza ivykdziau, snipstas