Užsirašiau pas Aleksandrą
kur yra Minijos 2 ar važiuojant nuo avitelos iki sankryžos ir sukti į kairę? prie degalinės?
QUOTE(Lyre @ 2010 07 26, 22:27)
As pas Olia buvau rugsejo menesi. Iki siol neissipilde nieko, todel nesakyciau kad ji geriausia.
aš iš trijų jų, jei reiktų rinktis, ją rinkčiaus
tiek aš jų teaplankius, patirties bagažas menkas.
aišku, dar neblogai būtų pas Aleksnadrą nueit, bei susilaikau
QUOTE(Avocetė @ 2010 07 26, 22:43)
Užsirašiau pas Aleksandrą
kur yra Minijos 2 ar važiuojant nuo avitelos iki sankryžos ir sukti į kairę? prie degalinės?
Jis pasake, kad prie paradox'o. Kada eisi?
QUOTE(Lyre @ 2010 07 26, 22:56)
Jis pasake, kad prie paradox'o. Kada eisi?
ne, sakė minijos 2 3 korpusas 5dienį
man sms`e paradokso neminėjo. aš kaip ne klp tai ir klausiu kurioj vietoj tas minijos 2 jei gerai suprantu važiuojant nuo avitelos iki sankryžos sukti į kairė tas pastatas ant kampo ir yra
QUOTE(Avocetė @ 2010 07 26, 22:15)
man sms`e paradokso neminėjo. aš kaip ne klp tai ir klausiu kurioj vietoj tas minijos 2 jei gerai suprantu važiuojant nuo avitelos iki sankryžos sukti į kairė tas pastatas ant kampo ir yra
Grynai prie Paradoxo tas pastatas,ten daug įvairių firmų įsikūrusių,ir odontologijos klinika ir t.t
Kebloka mašiną pasistatyti,bet gal tuo metu bus kur įterpti.
QUOTE(ramirėja @ 2010 07 26, 22:37)
Grynai prie Paradoxo tas pastatas,ten daug įvairių firmų įsikūrusių,ir odontologijos klinika ir t.t
Geriausia pasistatyt mašiną prie signalo ir nueit pėstute
Tai kaip suprantu Aleksandras ala ofisą atsidarė?
QUOTE(Smilte7 @ 2010 07 26, 21:21)
O vis tik taip norėčiau, kad kas pasakytų, kuris gi būrėjas ar būrėja Klaipėdoje arba arti galėtų kad ir už didesnį mokestį, bet pasakyt tikrus dalykus?
Pataupyk geriau pinigėlius, pati jaunystėje daug tų būrėjų esu praėjusi, niekas teisybės nepasakė, tik dabar kai pati kažkiek pradėjau domėtis kortomis supratau kodėl.
QUOTE(ViktoOote @ 2010 07 26, 23:39)
Geriausia pasistatyt mašiną prie signalo ir nueit pėstute
ačiū už idėją