Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Bet kitom pildosi, ne tik forumo dalyvem, bet ir mano draugem. g.gif Nueisiu pas Aleksandra, jei ir jo pranasystes neissipildys, daugiau neeisiu pas burejas.
Atsakyti
vienintele bureja, kur issipilde visos pranasystes-tai Zoja, bet ji gyvena Vilniuje.Nera galimybes nuvaziuoti.As pas ja buvau pries 10 metu ir iki sios dienos viskas issipilde.Kaip kitom merginom-nezinau.
Papildyta:
Noretusi rasti gera bureja Klaipedoje, nes netoli Klaipedos gyvenu.Kiek paskaitinejau forum, tai neblogi atsiliepimai apie Olia ir Ainyte.
Atsakyti
As buvau pas Olia - nieko neissipilde.
Apie Ainyte pirma karta girdziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 26 birželio 2010 - 17:07
Merginos, skaičiau, kad į Klaipėdą atvyko šamanas Genadijus iš Tuvos. Gal jau kuri nors buvote? O kuo skiriasi šamanas nuo būrėjo? blush2.gif
Atsakyti
Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šamanizmas – animizmu pagrįstos pirmykštės religijos forma. Remiasi išpažinėjų tikėjimu, kad šamanas dėl tiesioginio bendravimo su dvasiomis gali veikti tikrovę.

Šamanizmas paplitęs beveik visame pasaulyje. Jis praktikuojamas kai kurių Azijos, Afrikos, Centrinės Amerikos, Polinezijos tautų.

Šamanizmas yra plati sąvoka apimanti daugelį įvairių „praktikų“ visame pasaulyje. Kartais labai skirtinguose kraštuose atliekami panašūs ritualai (Amerikos indėnų, eskimų, Suomijos lapių, Sibiro ar Graikijos tautelių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 08 liepos 2010 - 09:28
Buvau siandien pas Maryte vel. Nesulaukiau Aleksandro. Labai reikejo. Iseinant paklausiau, kaip daznai galima burtis. Ji pasake, kiek nori, kortos nekenkia.
Atsakyti
Sveikos, lankiausi ir aš kelis kartus pas būrėją... P. Komunos gatvėj, tik vardo nežinau, bet turbūt Natalija, apie kurią čia šnekėjot. Paskutinį kartą buvau prieš savaitę.. Tiek pirma kartą nuėjus, tiek dabar, pasakė daug tiesos. Pirmąsyk man išbūrė, kad turėsiu vaiką, kurio ir susilaukiau wink.gif O šįsyk pasakė daug tiesos apie dabartį.. kaip su ateitim, laikas parodys wink.gif
Labai norėčiau apsilankyti pas Aleksandrą, bet girdėjau tokių gandų, kad jis rudaakių nepriima.. g.gif
Atsakyti
Mano bendradarbė yra rudaakė mirksiukas.gif . Jai vis nekrito kortos pas Aleksandrą g.gif . Bet trečiu bandymu - pasisekė, tik jis minėjo, kad jinai jį išsunkė emociškai tongue.gif . Matyt rudaakės pačios galių turi lotuliukas.gif .
Atsakyti
Merginos, jei suzinosit, kad Aleksandras grizo, parasykite, prasau! mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau, kas Klaipėdoje buria iš plaukų. Man viskas pasiteisino.
Atsakyti
buvau pas Regina Gargzduose, pasake daug teisybes, del ateities bus matyt, sake kad ji geria g.gif , man nepasirode kad pageranti.
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 07 15, 14:58)
Žinau, kas Klaipėdoje buria iš plaukų. Man viskas pasiteisino.

blink.gif
Atsakyti