sveikos,
viena pazystama buvo pas kazkokia bureja Palangoje, sako ant tiek nuosekliai viska nuspasakojo atrodo, kad salia manes gyventu. bet kontaktu nebeturi, gal zinot kas ji tokia galetu buti?
viena pazystama buvo pas kazkokia bureja Palangoje, sako ant tiek nuosekliai viska nuspasakojo atrodo, kad salia manes gyventu. bet kontaktu nebeturi, gal zinot kas ji tokia galetu buti?
QUOTE(Laura_k @ 2010 05 24, 11:07)
sveikos,
As gyvenu Palangoje, bet apie jokia gera bureja nesu girdejus Man irgi butu labai idomu suzinoti jos kontaktu
QUOTE(Lyre @ 2010 05 28, 12:51)
Niekas neatsako. Jei Aleksandras ne Klaipedoje, ji atsiliepia is uzsienio ar ne?
Ir neatsakys.Jis,kai yra Anglijoje ragelio nekelia!Skambink rugpjucio menesi.Ir nebuk ikyri. Nepyk.
QUOTE(Tora 5 @ 2010 05 29, 18:29)
Ir nebuk ikyri.
Nesupratau? As pati spresiu, kada ir ka man rasyt. Kas nenores, nerasys.
Sveikos mamytes, perskaiciau beveik visa tema ir matau,kad lankotes pas burejas. Esu ir as daug ,kur buvusi, bet kai kurios sneka lankas , kitos kazka pataiko. Nusprendziau,kad pati sau geriau nusimetu nei tos " burejos" . Kartais , atrodo, kad jos manes tiesiog nemato. Gimineje, kartais tenka numesti ir visai nieko..Tai va galvoju,geriau nemetyti pinigeliu.
Papildyta:
Vat, kaip sakoma: kam sekasi kortose, tam meileje nesiseka!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(600eva @ 2010 06 03, 21:13)
Kokia nesamone sakoma.
gal kuriai teko lankytis pas vanda is debreceno gatves? kokia nuomone apie ja?
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 06 10, 13:40)
gal kuriai teko lankytis pas vanda is debreceno gatves? kokia nuomone apie ja?
Taip, zinau ja.Buvau kazkada atrodo rasiusi, kad ji (bent pries kokius 4 metus),mesdavo kortas truputi su "kvapeliu".Taciau nieko,neblogai sekdavosi jai.Taciau, kai paskutini karta buvau pas ja (gal pries 3 metus?)tai taip ir liko viskas ore pakibe... nieko teisingo nebepasake,kazkodel visiskai i "lankas" nusikalbejo.Yra sakoma,jog buna,kad burejos tarsi issisemia, nebetenka savo tu gebejimu pranasauti.Ypac,jei kurios uzsiimdavo juodaja magija, arba... nebesakysiu daugiau