QUOTE(Lyre @ 2010 03 16, 15:34)
Jei kam idomu gali duoti nuorodas, tik ten rusiskai.
Tai parašykit tas nuorodas . Tikrai įdomu
Ačiukas
Gerai. Laikas nuo laiko Lenormand padėlioju , tai taip, praeitis, dabartis atitinka, o ateitis, kol kas gyvenimas ramus ir jokiu įvykių ar sukrėtimų nėra, tai gal todėl nieko ypatingo neįžvelgiu.
Taro mėgstu traukti dienos kortą, kartais taip tiksliai nurodo O nuorodų paprašiau, kad paskaityt daugiau info., labai idomu. Ačiū
Beje, Klaipėdoje yra būrėja Tatjana, ukrainietė. Gal kas buvot, kokie atsiliepimai būtų? Kiek paskaitinėju temą, apie ją , atrodo, niekas nerašė, o gal praleidau pasisakymus
Taro mėgstu traukti dienos kortą, kartais taip tiksliai nurodo O nuorodų paprašiau, kad paskaityt daugiau info., labai idomu. Ačiū
Beje, Klaipėdoje yra būrėja Tatjana, ukrainietė. Gal kas buvot, kokie atsiliepimai būtų? Kiek paskaitinėju temą, apie ją , atrodo, niekas nerašė, o gal praleidau pasisakymus
QUOTE(Nireja @ 2010 03 15, 23:26)
Issipilde bet tai nieko bendra neturi su asmeniniu gyvenimu... mokslai ir karjera
Kai kurie dalykai per metus, kiti mazdaug per 1,6 metu
QUOTE(Lyre @ 2010 03 17, 08:36)
O asmeninis gyvenimas kam nors issipilde??
Nelabai, bet zinoma viskas priklauso kaip interpretuosi pateikta informacija... Maryte buria 1-2 metu laikotarpiui, bet ta laikotarpi asmeniniam gyvenime nelabai buvo teigiamu pokyciu. Taciau praejus 4 metams po apsilankymo pas Maryte, galima sakyti, kad issipilde kazkas... Turiu omenyje asmenini gyvenima.
QUOTE(Lyre @ 2010 03 17, 12:35)
O jeigu tarkim sako, kad turesi 3 vaikus, tai gi nereiskia, kad jie gims per 1-2 metus.
4 metai - labai daug.
4 metai - labai daug.
Manau, kad apie vaikus ji kalba apskritai... Pirma karta pas ja buvau 18 metu. Zinoma, kad nenorejau vaiku po 1 ar 2 metu ir dabar dar nenoriu, nes dabar man svarbiausia karjera, bet dar po kokiu 5-6 metu visai noreciau
Neliudek, tikrai turesi vaiku. Esu tikra, kad apie seima ji kalba ne 1-2 metu laikotarpyje. Juk butu nelogiska, jeigu visos moterys ir merginos, apsilankusios pas Maryte sukurtu seimas tuo paciu metu. Juk vienos merginos labai anksti isteka, kitos veliau. Viskas priklauso nuo taves pacios, nuo tavo vertybiu ir poziurio i gyvenima
Aciu. Konkreciai kokiais metais gims vaikai man pasake Vanda, bet paskaicius apie ja nezinau ar galima ja tiketi. Kaip ne keista, mano draugei jos burimai pildosi. Jai sake, kad siais metais istekes, tai pavasari isteka. Ji planavo ir taip, bet Vandai to nesake, aisku. Issipilde jai ir viena mirtis apie kuria Vanda sake, ne is gimines, o is gimines kad bus mirtis, nepasake, o pas ja mociute mire neseniai, drauge sako, ji turejo pasakyti. Gal tycia nepasake, o gal ne.