QUOTE(Lyre @ 2010 03 14, 20:01)
Nireja, o kas issipilde is Marytes gali pasakyti? Svarbus ivykiai ar smulkmenos?
Pas Maryte buvau 2 kartus. Pirma karta pries brandos egzaminus. Tai ji pasake, kad gerai islaikysiu egzaminus, istosiu i megstama specialybe. Dar ji buvo minejus, kad dalyvausiu kazkokiam konkurse ir ji laimesiu. Sis jos faktas man pasirode labai juokingas, nes nesirengiau jokiam konkurse dalyvauti
Taciau po keletos savaiciu mano prancuzu kalbos mokytoja pasiule sudalyvauti olimpiadoje ir tapau laureate
Vos tik atvertusi pirmasias kortas teisingai apibudino mano seima ( gyevenau su tevais, turiu viena seseri ir pan.). Idomiausia dalis apie vyrus
Ir pataike, ir ne... Labai man dviprasmiskai pasirode jos apibudinimai: sviesus, tamsus... Ji man buvo isburus, kad istekesiu uz savo gero draugo lietuvio, sviesaus vaikino 2008 metais, bet taip ir neistekejau nei uz jo, nei uz kito... Manau, burejos dazani pasako tai, ka nori isgirsti ir jei labai itiki, tai beveik viskas ir issipildo
Kiek zinau ji buria 1-2 laikotarpiui.
Papildyta:
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2010 03 15, 12:05)
Sveika,o cia kur ejai ir kiek kainavo?
Labutis,
www.uranija.lt yra astrologes Liaugminienes konskultaciju kainos
Jos biuras yra Klaipedos miesto senamiestyje, netoli Danijos batu parduotuje. Zveju gatveje kiek pamenu. Pas ja reikia uzsiregistruoti telefonu is anksto. Internetiniame tinklalapyje yra nurodyti visos jos kontaktai. Mano konsultacija kainavo 70lt. Tai buvo trumpa asmenybes analize. Man aktualiausia buvo karjera ir studijos. Taciau issami karjetos ir tinkamos specialybes analize kainuoja brangiau-150 lt, todel as apsiribojau tuom, kas aiskiai matosi mano gimimo kosmogramoje. Zinoma, uz 70 lt ji neduoda jokios kosmogramos, tik pakomentuoja tai, kas aiskiai matosi tavo kosmogramoje kompiuteryje. Ji gali tau patarti, kur geriau dirbti, studijuoti, siekti karjeros ar asmenines laimes, ar Lietuvoje, ar uzsienyje. Gali trumpai pakometuoti tavo ir tavo antrosios puses santykius ir ju perspektyvas
As likau patenkinta jos paslaugomis
Labai daug geru atsiliepimu girdejau apie astrologe A.Zalatorine ir Ginta Maciene is panevezio