Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(Lyre @ 2010 03 13, 15:41)
Mano manimu 50 lt yra per daug! Ne daugiau 40 turi buti. Uz 50 neeiciau.

man idomu uz ka 50 lt ... jei uz asmenini horoskopa tai manau labai mazai g.gif
Atsakyti
Pritariu dėl Olios, kad nesamones visiškas pasakoja... Man niekas nesipildė ką ale būrė. Nei dėl darbo pataikė, nei dėl mokslų, nei asmeninio gyvenimo, visiškai nieko. Esu buvus ir pas Vanda, dar kai 30 lt ėmė, tai irgi nieko nepataikė.. Išvada viena, kad turbūt nebesinaudosiu tokiom "paslaugom" ir savo kapeikėliu nebemėtysiu.
Pas Oloa ėjau nes prisiskaičiau kad ji ten ojojoi kokia šaunuolė, bet matyt man nepataikė nieko.. O apie Vanda tai išvis patyliu, spėliojo, klausinėjo o konkretaus nieko..
Atsakyti
g.gif Jo. kaiminka, o kada tu buvai pas Olia ir Vanda?
Atsakyti
QUOTE(skristinute @ 2010 03 13, 15:20)
sveikos .
uzsirasiau pas Sigita Benetiene  antradieniui . ziuresiu ka ji man pasakys  bigsmile.gif   
tik idomu uz tuos 50  lt ji ir horoskopa padaro ir kortas ismeta ar tik viena ka pasirenki ?  blush2.gif

Man tik kortas mete, nes pas ja ejau del kortu. Patariu uzsirasyti visus rupimus klausimus, nes reikiamu momentu jie pasimirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaiminka @ 2010 03 13, 17:33)
Pritariu dėl Olios, kad nesamones visiškas pasakoja... .

nesu Olios uztareja, bet man zinokit kazkaip atitinka, nors praejo nepilnas menuo, santykiai, darbas. na cia bendra situacija visoms turbut vienoda.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As pas Olia buvau rugsejo pradzioj - neissipilde nieko, nors gal dar ne laikas, nes as visam gyvenimui pasakiau noriu. (( Pas Vanda buvau lapkricio pradzioj - irgi nieko. Pas Maryte buvau du kartus, spali ir sausi, tai is to ka ji isbure du dalykai kaip ir issipilde, nors gal sutapimas. Sausi pasake, kad vaziuosiu i kelione i uzsieni, bet ne dabar, o pavasari. As balandzio menesi vaziuosiu i uzsieni, ir tuo momentu jau zinojau, kad vaziuosiu, tai nezinau ar sutapimas ar tikrai tai pamate. Ir dar ir pirma ir antra karta pasake nebendrauti su tokiu zmogum (apibudino truputi), nes bloga korta. Su tokiu zmogum mes susipykom ir nebendraujam daugiau. Jeigu ji turejo omeny si zmogu, as manau kad si, kito tokio nebuvo. Tai va. Pildosi tai, kas nelabai rupi, a kas rupi, ne.............. arba kol kas ne (tikiuosi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 14 kovo 2010 - 13:37
QUOTE(skristinute @ 2010 03 13, 15:53)
man idomu uz ka 50 lt ...  jei uz asmenini horoskopa tai manau  labai mazai  g.gif

Sveikos,

jusu forumo tema man pasirode labai idomi, todel nusprendziau trumpai pasidalinti savo patirtimi.
Esu buvusi keleta kartu pas bureja ir astrologe. Dabar rinkciausi konsultacija tik pas astrologe. Zinoma jos paslaugos siek tiek brangesnes, bet informacija tikrai daug tikslesne smile.gif Esu buvusi pas bureja Marija (Maryte), kuri gyvena Zardes rajone. Jos pateikta informacija galima interpretuoti gana dviprasmsikai. Zinoma, yra keletas faktu, kurie isties issipilde biggrin.gif Taciau jos isburtu vestuviu taip ir nesuliaukiau 2008 metais... Labai likau patenkinta astrologes Violetos Liaugminienes konsultacija thumbup.gif
Atsakyti
Nireja, o kas issipilde is Marytes gali pasakyti? Svarbus ivykiai ar smulkmenos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 14 kovo 2010 - 20:01
QUOTE(Lyre @ 2010 03 13, 17:48)
g.gif Jo. kaiminka, o kada tu buvai pas Olia ir Vanda?

Pas Olia buvau lapkričio mėnesį, o pas Vandą ėjau sausio pradžioj. Bet kad ta Vanda net nepataikė to kaip gyvenu, kažka spėliojo, tai sako kad jau išsiskyrus, pasakiau kad dar netekėjus, tai sako jau tuoj tekėsi ir su tuo pačiu visa gyvenima gyvensi. Kad darbas nerealus, daug uždirbu (čia apie dabartį), o ištikrųjų darbo kaip ir nėra ir esu "išlaikytinė". Vienu žodžiu keista bobulė fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireja @ 2010 03 14, 20:27)
Sveikos,
Labai likau patenkinta astrologes Violetos Liaugminienes konsultacija  thumbup.gif

Sveika,o cia kur ejai ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 03 14, 20:01)
Nireja, o kas issipilde is Marytes gali pasakyti? Svarbus ivykiai ar smulkmenos?

Pas Maryte buvau 2 kartus. Pirma karta pries brandos egzaminus. Tai ji pasake, kad gerai islaikysiu egzaminus, istosiu i megstama specialybe. Dar ji buvo minejus, kad dalyvausiu kazkokiam konkurse ir ji laimesiu. Sis jos faktas man pasirode labai juokingas, nes nesirengiau jokiam konkurse dalyvauti biggrin.gif Taciau po keletos savaiciu mano prancuzu kalbos mokytoja pasiule sudalyvauti olimpiadoje ir tapau laureate thumbup.gif Vos tik atvertusi pirmasias kortas teisingai apibudino mano seima ( gyevenau su tevais, turiu viena seseri ir pan.). Idomiausia dalis apie vyrus bigsmile.gif Ir pataike, ir ne... Labai man dviprasmiskai pasirode jos apibudinimai: sviesus, tamsus... Ji man buvo isburus, kad istekesiu uz savo gero draugo lietuvio, sviesaus vaikino 2008 metais, bet taip ir neistekejau nei uz jo, nei uz kito... Manau, burejos dazani pasako tai, ka nori isgirsti ir jei labai itiki, tai beveik viskas ir issipildo smile.gif
Kiek zinau ji buria 1-2 laikotarpiui.
Papildyta:
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2010 03 15, 12:05)
Sveika,o cia kur ejai ir kiek kainavo?

Labutis,

www.uranija.lt yra astrologes Liaugminienes konskultaciju kainos smile.gif Jos biuras yra Klaipedos miesto senamiestyje, netoli Danijos batu parduotuje. Zveju gatveje kiek pamenu. Pas ja reikia uzsiregistruoti telefonu is anksto. Internetiniame tinklalapyje yra nurodyti visos jos kontaktai. Mano konsultacija kainavo 70lt. Tai buvo trumpa asmenybes analize. Man aktualiausia buvo karjera ir studijos. Taciau issami karjetos ir tinkamos specialybes analize kainuoja brangiau-150 lt, todel as apsiribojau tuom, kas aiskiai matosi mano gimimo kosmogramoje. Zinoma, uz 70 lt ji neduoda jokios kosmogramos, tik pakomentuoja tai, kas aiskiai matosi tavo kosmogramoje kompiuteryje. Ji gali tau patarti, kur geriau dirbti, studijuoti, siekti karjeros ar asmenines laimes, ar Lietuvoje, ar uzsienyje. Gali trumpai pakometuoti tavo ir tavo antrosios puses santykius ir ju perspektyvas smile.gif As likau patenkinta jos paslaugomis thumbup.gif
Labai daug geru atsiliepimu girdejau apie astrologe A.Zalatorine ir Ginta Maciene is panevezio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireja @ 2010 03 15, 13:38)
Dar ji buvo minejus, kad dalyvausiu kazkokiam konkurse ir ji laimesiu. Sis jos faktas man pasirode labai juokingas, nes nesirengiau jokiam konkurse dalyvauti  biggrin.gif Taciau po keletos savaiciu mano prancuzu kalbos mokytoja pasiule sudalyvauti olimpiadoje ir tapau laureate.

Matai, kaip. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireja @ 2010 03 15, 13:38)
Labai man dviprasmiskai pasirode jos apibudinimai: sviesus, tamsus... Ji man buvo isburus, kad istekesiu uz savo gero draugo lietuvio, sviesaus vaikino 2008 metais, bet taip ir neistekejau nei uz jo, nei uz kito... Manau, burejos dazani pasako tai, ka nori isgirsti ir jei labai itiki, tai beveik viskas ir issipildo  smile.gif

Man spali pasake, kad vestuviu tais metais nemato. Iki metu pabaigos buvo like pora menesiu, tai logiska. Siais metais sausi pasake ta pati, as irgi manau, kad siais metais dar ne. Tai nezinau. Mano draugei per 5 metus issipilde viskas, ka ji jai ispranasavo.
Atsakyti