Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(MAZOJISELESTE @ 2010 02 22, 12:52)
Skambinu zinok isvien dabar, geras signalas, bet nekelia verysad.gif
Tiesa, ar Vanda ir toliau ima tiek pat, 30 Lt? Nes ka tik kalbejau su ja, tai uz val liepe pasukt, bet labai jua tokia mandra atrode g.gif

Ji tokia ir yra, labai mandra vaidina, man nelabai patiko unsure.gif , juo labiau kad dar nieko neissipilde.
Atsakyti
QUOTE(MAZOJISELESTE @ 2010 02 22, 12:29)
mergaites iki kada bus Aleksandras? labai reikia, pasakykit, prasau bigsmile.gif aciu is anksto 4u.gif

Aleksandras bus,atrodo iki balandzio vidurio.Bandyk,skambint,manau prisiskambinsi.
P.s. Jei eisi, tai veliau butu idomu ir nuomone isgirsti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
rytoj uzsirasiau pas olia is statybininku pr.(rusakalbe).
kaip bijau.. prisikaiciau cia..
prasua nuraminkit gera, bloga, kokios kainos..
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 02 23, 13:08)
sveikos,

atsiliepimus perskaiciau. aciu.
Atsakyti
Sveikos, dar pries naujuosius uzsirashem su drauge pas Vanda.. Nuejom, ji nustebus i mudvi ziuri, sako"as dvieju nepriimsiu, neturiu jegu", sakau nesvarbu priimkit drauge (nes as nuejau tik del smalsumo). Tai pirmas 15 minuciu klausemes kaip ji pavargo nuo zmoniu, kaip nebeturi niekam jegu ir pan., susiziurejom su drauge, mes atejom pagalbos ir paramos o gaunasi atvirkschiai.. unsure.gif Pradejo burti, visas burimo-pranashavimo procesas uzeme 20 minuciu g.gif vienintelis dalykas kuri teisingai pasake, kad ji turi drauga, visa kita buvo panashu i speliojima, sako jus kartu jau keleta menesiu, drauge sako ilgiau, Vanda- na apie metus, drauge- na kad jau 5metus, toji - na panashiai, zodziu va taip, jokio konkretumo, taip ir as is akiu galeciau paburti... cool.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites bigsmile.gif Man vanda nepatiko, kai paskambinau jai vakar ir ji sako, tai po valandos, dabar turiu zmoniu. Po valandos, vel po valandos, galvoju, eina ji sikt. O teta, tai labai nusivykus jos burimu, sake tokia vepla ir apsisaukele. Na bet cia mano nuomone,
Atsakyti
Galiu pasakyt apie Vanda. Kaip rašė, ji tikrai vėpla. Nuėjome su drauge turėdamos abejojnių dėl darbo. Man pasakė, kad ten, kur dirbu, dar dirbsiu 3 metus. Išėjau laiminga, o po 2 mėn. mane atleido. Ir apskritai, šaudo, bet nelabai pataiko. Niekada nebeičiau
Atsakyti
Kazkada man irgi teko burtis pas Aleksandra, bet ,kiek pamenu, man tai nelabai pildesi jo pranasystes. dabar vel galvoju kreiptis pas ji kazin ar verta? Gal cia ne ,,mano burejas"?(kaip kazkas yra pasakes , kad reikia rasti savo bureja). Tiesa, o kazin ilgos eiles pas ji g.gif
Atsakyti
gal gali kas aleksandro tel. pasakyt. 4u.gif
Atsakyti
Negali, nes ji jau rase ir rase ir rase cia.
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2010 02 23, 13:08)
sveikos,

Ir kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2010 02 24, 15:45)
Kazkada man irgi teko burtis pas Aleksandra, bet ,kiek pamenu, man tai nelabai pildesi jo pranasystes. dabar vel galvoju kreiptis pas ji kazin ar verta? Gal cia ne ,,mano burejas"?(kaip kazkas yra pasakes , kad reikia rasti savo bureja). Tiesa, o kazin ilgos eiles pas ji g.gif

As manau, jei tau netiko tas zmogus, vadinas tikrai neverta ismesti pinigelius i bala. Taip, kaip mano pazistamai tiko Javdakija, o man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 02 24, 16:46)
Negali, nes ji jau rase ir rase ir rase cia.
Papildyta:
Ir kaip sekesi?

fantastiska moteris, bei bureja ( olia)
viska pasake taip kaip yra, kas bus metams. nors klause kokiam laikui noriu.
pasake situacijas galimas paruostas likimo man, ju variacijas. likau labai patenkinta.
prasiau buti atvirai. tai isdejo visko ir gero ir blogo.
kaina valandai-40lt
as buvau ilgiau, sumokejau truputi daugiau.
rekomenduoju olia, nes esu buvusi pas Maryte, Irena, Natalija.
Atsakyti