Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

prieš gerą pusmetį (gal dar daugiau 7 ar 8 mėn. g.gif ). o ką? smile.gif
Atsakyti
Idomu, kada tau pradejo pildytis. As pas ja buvau spalio men is siais metais sausi, dar nieko neissipilde. unsure.gif Del to ir klausiu.
Atsakyti
Merginos,gal kuri esate girdejusi,apie tokia bureja Nijole Preibiene.Kabineta turejo,arba turi,kazkur apie Vetrunges pasaza kazkur.Labai lauksiu,bet kokios informacijos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 13 vasario 2010 - 18:18
Sveikutes ,isties tai jusu temele paskaitineju ir jau labai senai kaip noriu nueiti pas kokia tai bureja, bet vis neapsisprendziu pas kuria ,man nepatiktu jei klausinetu manes mazdaug kazka pasakius paziuri ar i lankas nenusivaziuoja ,kaip cia esu buvus pas kazkokia centre,bei kad kazkiek galetu pasakyti apie praeiti nors tas nera butina .KA patartumete ax.gif aciu labai isanksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2010 02 13, 23:16)
Sveikutes ,isties tai jusu temele paskaitineju ir jau labai senai kaip noriu nueiti  pas kokia tai bureja, bet vis neapsisprendziu pas kuria ,man nepatiktu jei klausinetu  manes mazdaug kazka pasakius paziuri ar i lankas nenusivaziuoja ,kaip cia esu buvus pas kazkokia centre,bei kad kazkiek galetu pasakyti apie praeiti nors tas nera  butina .KA patartumete ax.gif aciu labai  isanksto ax.gif

Jeigu skaitai tema, tai galejai jau ir issirinkti smile.gif Siuo metu,galeciau patarti nueiti pas Olia.Nors ji kalba rusiskai, taciau kiek zinau ji supranta lietuviskai.Ima 40 lt., buria apie viena valanda.Bent man,jos pranasystes pildosi.Nors is atsiliepimu,zinau,kad ne visiems,bet tai naturalu, nes taip nebuna,kad visada visiems pildytusi vienodai.Taip,kad turi rasti savo bureja.Jos tel., nr., yra temoje.
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 13, 19:18)
Merginos,gal kuri esate girdejusi,apie tokia bureja Nijole Preibiene.Kabineta turejo,arba turi,kazkur apie Vetrunges pasaza kazkur.Labai lauksiu,bet kokios informacijos. 4u.gif

Jei ne maisau,tai ten jos nebera. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 02 10, 08:29)
Idomu, kada tau pradejo pildytis. As pas ja buvau spalio men is siais metais sausi, dar nieko neissipilde.  unsure.gif Del to ir klausiu.

taigi rašiau, kad tik atvertus kortas pasakė "tavęs laukia kelionė", o aš jau žinojau, kad po kelių išvažiuoju smile.gif tą atspėjo 100%
ateitis šį kartą ryškesnė pagal ją. aną kartą pranašavo vieną vaiką, antras, jei norėsiu. Šį kartą jau pasakė, kad bus du vaikai biggrin.gif
o šiaip nereiktų tuom pranašystėm gyvent, laukt kažko.
man Marytė per daug apie vyrus kalba, matyt mato, kad jauna ir galvoja, kad tik meilė, vyrai, vaikai jaudina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 02 14, 00:52)
Jeigu skaitai tema, tai galejai jau ir issirinkti smile.gif Siuo metu,galeciau patarti nueiti pas Olia.Nors ji kalba rusiskai, taciau kiek zinau ji supranta  lietuviskai.Ima 40 lt., buria apie viena valanda.Bent man,jos pranasystes pildosi.Nors is atsiliepimu,zinau,kad ne visiems,bet tai naturalu, nes taip nebuna,kad visada visiems pildytusi vienodai.Taip,kad turi rasti savo bureja.Jos tel., nr., yra temoje.

Na jei rusiskai kalba tai man netinka ax.gif o seip tai ana tema esu perskaicius visa o sia tik dali ir pries gala buvau sugalvojus deti +- kas uz kas pries viena ar kita bureja, bet per velai sugalvojau .Tai dabar dideliuose dvejonese esu ax.gif Norejau pas Aleksandra, bet kaip suprantu pas ji reikia sekmes papulti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D & Mrs.J @ 2010 02 14, 01:37)
Na jei rusiskai kalba tai man netinka  ax.gif o seip tai ana tema esu perskaicius visa o sia tik dali ir pries gala buvau sugalvojus deti +-  kas uz kas pries viena ar kita bureja, bet per velai sugalvojau .Tai dabar dideliuose dvejonese esu  ax.gif Norejau pas Aleksandra, bet kaip suprantu pas ji reikia sekmes papulti smile.gif

Man dar patiko,kai buvau pas astrologe,nes daug ka pakartojo,ka ir bureja buvo sakiusi,tik daug aiskiau,ir su datomis,ir siaip daug info ir del darbo, ir del mokslo,ir del meiles reikalu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 02 14, 11:11)
Man dar patiko,kai buvau pas astrologe,nes daug ka pakartojo,ka ir bureja buvo sakiusi,tik daug aiskiau,ir su datomis,ir siaip daug info ir del darbo, ir del mokslo,ir del meiles reikalu. smile.gif

Pas kokią buvai,kiek kainavo,gal galima nr?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 14, 12:13)

Taip, taip ir man smalsu kur buvai ir kitos smulkmenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 14, 12:13)

Pas Rita,Klaipedoje,(neissaugojau tel., nr.),taciau jos ofisas yra Liepu g.,(nepriejus "Liepziedzio",salia foto studijos) ir ten yra uzrasytas jos tel., nr.
P.s. dar galima internete paieskoti, man atrodo yra info. apie ja.As ejau asmeniskai i pokalbi su ja.Kiek girdejau,tai ji labai uzimtas zmogus.Taciau,kai jau papuoliau pas ja, tai nesigailejau, nes labai nuosirdi buvo, ir laiko negailejo,ir pasake net daugiau nei turejo pasakyti.(nes mokejau tik uz darbo,karjeros klausima, o isikalbejom,tai ir meiles, ir sveikatos, ir kt., dalyku pasake)
Atsakyti
Tora.
Tai vat ir as jauciu,kad jos ten nebera,bet gal kas girdejote,apie ta Nijole.Gal kur i kita vieta persikele.Gal kuri,esate buvus pas ja.Ieskau,bet kokios zinios apie ja.Busiu dekinga labai. 4u.gif
Atsakyti