Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(lota1 @ 2009 11 26, 17:21)
Labas,

o as noreciau pasakyti, kad buvau pas bureja prie trinyciu prudo. Berods Mokyklos g. Man paliko nebloga ispudi. Prabuvau 1,5 val. Isiaiskinau visus iskilusius klausimus.
Kai kas jau issipilde. Nu tolios smulkmenos. O toliau bus matyti. Tik gaila, kad buria tik ant 1 metu.

butu galima kontaktus? gal dar atsiliepimu apie ja bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 11 24, 16:22)
Labutis, aš tai girdėjau, kad ta močiutė yra labai gera kur gyvena reikjeviko 3-3. Daug apie ja gerų  atsiliepimų girdejau. Ir ji sakė nedaug ema už būrimą. Aš ir pati žadu nueit pas ją ant dienų išsiburti. smile.gif  smile.gif

sveiki buvot jus pas ta bureja?
Registruotis nereikia? nueini ir tiek ? g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos.Gal kas nors žinote Aleksandro sesers kontaktus mirksiukas.gif Kiek girdėjau ji neblogai buria g.gif Pakol Aleksandro nėra LT,norėčiau apsilankyt pas jo seserį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2010 01 08, 13:57)
4u.gif Sveikos.Gal kas nors žinote Aleksandro sesers kontaktus mirksiukas.gif Kiek girdėjau ji neblogai buria g.gif Pakol Aleksandro nėra LT,norėčiau apsilankyt pas jo seserį rolleyes.gif

Ir as noreciau Aleksandro sesers telefoniuko 4u.gif
P.s. Tai ka ispranasavo man Olia, jau pildosi wub.gif, pagyvensim pamatysim,kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
Siuo metu mane labai domintu vienas klausimas, tiksliau kaip spresis sita situacija, ir mastau gal pas kuria nueit, bet i bala pinigu metyt as nenoriu...
Atsakyti
vytaute4444 2009 08 31, 19:35
Laba diena visoms kas lankosi siame puslapyje.Na as neesu megeja labai dauk rasyi ,bet perskaicius kad nemazai moteru visgi domina burejos,ju pranasystes,nutariau parasyti.
Man teko gyvenime susidurti tikrai su didelia problema(asmenine) ir nezinau kuo butu viskas pasibaige jeigu nebuciau sutikos Tamaros.(Ja man rekomendavo kolege).Ji ne visus priima,nezinau kaip ji atsirenka.Taciau as ja pazystu jau 4 metai,ir tikrai net minciu nekyla eiti pas kita bureja ar pranase.As dekinga jai kad siandiena gyvenu,sypsausi turiu darba ir tikrai esu laiminga.Tad jei turite problemu tikrai rekomenduoju nuosirdziai.Ji pakartoja tuos zodzius kuriu net garsiai neistari,mato kiaurai,mato visas tavo bedas.Jai nieko nereikia net pasakotis.Sekmes visom.Parasau jos telefona 860766057.

vytaute4444 2009 09 01, 16:24
Tamara priima klientes Fabijoniskese ,S.Neries gtv. Burimo kaina
Kaina 50 lt.JI daro ir rimtesnius dalykus,tai kaina sutartine.

Sveikos visos sioje temoje,

Radau si ta , del ko turiu jus labai labai ispeti.
Cia , kaip daugelis jau ir nuspejo yra reklama. Vytaute 4444 yra tariamos Tamaros bendrininke. Tamara pries tai buvo Sonia, paskui Zenia , dabar Tamara.Dar pries metus dirbo Kaune Pikolo 49, dabar jau savo nesvariais darbeliais abi uzsiima Vilniuje. Nueisit issiburti taro kortomis, garantuoju ji jums tikrai suras daug rimtesniu dalyku, kuriu kaina "sutartine" . Ir ne tukstantis, ir ne du. Kartais net siekia virs 100 000. Taip zmogu prigrasina , mirtim, vaiku ligom, bedom , kad rodos atiduosi viska , kad tik issigelbet is tariamu nuziurejimu, prakeikimu... Aisku, tave itikins , kad tie pinigai cigonei nereikalingi, kad jie reikalingi piktom dvasioms ju pagalba nuimti tuos prakeikimus, ir kad po meneselio ar greiciau juos grazins kai darba atliks.Skambines tau po keleta kartu per diena, panaudos toki psichologini terora, kad nebezinosi kai ja atsikratyt.Neturi pinigu ? Nebeda, cia pat prisistatys tariamos Tamaros bendrinike blondine vytaute4444- Vita Cepaityte , nekilnojamo turto agente ir mielai tau pades uzstatyti tavo nekilnojama turta, masina, ar pasiskolinti pinigu uz nezmoniskus procentus.Bus tiesiog tau smeniskai parengtas planas kur nueti , pas ka kreiptis , net darbo valandos surasytos.Nuves tave uz rankutes pas pazystamas vadybininkes i banka kreditui gauti , o kita karta net ir zmogaus nereikia, ji supildo banke viska pati ir parasa pamakaluoja, juk viskas, kad tik ta uzsisaukta sumele kuo greiciau susrinktum.O terminai tai sumai sumai duodami surinkti tikrai trumpi, kad neapsigalvotum , kad kas nepaprotintu, todel esi nulatiniam ju abieju demesyje.Jei nueisit kelios drauges, tai nenustebkit, kad surinks visus pletkus, isklausines viena apie kita viska iki smulkmenu. Ir tu busi geriausia, o tavo drauges ne tokiso saunios. Vaisins tave arbata, pietumis , kis per jega net jei ir nenoresi, matyt tai kazkokios magijos dalis, kad tave uzhipnotizuot. Kai susirinks reikiama suma , gali jau ir nebeprisikambinti , ir laiko vis tau neatras. Turi ji sav specialias ceremonijas, bet po pinigu gavimo kai kurias is ju uzmirsta padaryt, juk biznio planas jau ivykdytas, pinigai kiseneje , o kvailiai , patikeje rimtesniais dalykais uz sutartine kaina, paverte savo gyvenima pragaru, nes tai ka prisiskolinai ateina laikas grazinti, o Tamara tu pinigu uz zadeto menesio negrazina, mulkina , nebekelia ragelio , neberanda tau laiko, suserga , galu gale susipakuoja savo rudus odinius baldus ir didele Marijos statula ir isdrozia i Vilniu , aisku atsijungusi savo senaji telefono numeri , kad nemazas burys apgautu Kaunieciu nebedrumstu ramybes . Ir net susirinkusi sitokias sumas ir ju negrazinusi , apsiimto darbo neatlieka, o toliau sekmingai gaudo kvailius. Pabandyk paprasyt grazint , tokiu grasinimu isgirsi , kad ausys raitojasi.O apie Vitos Cepaitytes kultura ir necenzurinius zodzius net kalbet slykstu.

Tai va mielosios , tai tik reklama bendrininkiu. Tik kazin , ar neatsisuks ta juodoji magija pries jas pacias kada.Nes tas galias , kas jas bebutu daves tariamai Tamarai - dievas ar velnias- gali viena diena ir atimti, jei jas naudoja ne pagal paskirti. Tesesauga turetu nebloga byla - grobstymas, sukciavimas stambiu mastu. O reporteriai kita karta , tegu geriau isisgilina pas ka eina, butu daug idomesni ir turiningesni straipsni parase .

Atsakyti
QUOTE(asmahan @ 2010 01 16, 00:14)
<...>

O tai ta "Tamara" gal dabar jau klp darbuojasi? g.gif
Atsakyti
Gal kas esate girdėjusios apie žolininkę Teresę iš Melnragės ? Ir beje, gal kas esat girdėjusios apie raganų klubus esančius Klaipėdoje. Girdėjau kad yra tokie susibūrimai, ir kad pati Vilija Lobačiuvienė atvažiuojanti kas kartėmis į tuos užsiėmimus. Tipo tavo, kaip mokykla ...
Atsakyti
QUOTE(zina74 @ 2010 02 02, 15:36)
Gal kas esate girdėjusios apie žolininkę Teresę iš Melnragės ? Ir beje, gal kas esat girdėjusios apie raganų klubus esančius Klaipėdoje. Girdėjau kad yra tokie susibūrimai, ir kad pati Vilija Lobačiuvienė atvažiuojanti kas kartėmis į tuos užsiėmimus. Tipo tavo, kaip mokykla ...

Gal ir idomu butu sudalyvauti,tokiam susiburime.Jei suzinosi info., pranesk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos,gal kas zinote tokia bureja Natalia?Ji yra moldave,is Siauliu persikele i Klaipeda gal pries 2 metus...Ji labai gerai meta kortas,beje jos dukte Karina taip pat.Tai gal kuri zinote,kaip ja susirasti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgiux68 @ 2010 02 04, 02:21)
Labas merginos,gal kas zinote tokia bureja Natalia?Ji yra moldave,is Siauliu persikele i Klaipeda gal pries 2 metus...Ji labai gerai meta kortas,beje jos dukte Karina taip pat.Tai gal kuri zinote,kaip ja susirasti?

Paskaitykite mano postą į Jūsų temą "būrėja Klaipėdoje". Nurodžiau, kur ieškoti, bet kažkodėl neskaitėte. g.gif g.gif
Atsakyti
buvau pas Marytę. Antrą kartą.
pirmi žodžiai buvo išvažiuosi į kelionę. už kelių dienų laukė kelionė į užsienį. pasakė, kad laukia darbas, stabilūs pinigai. Tiesą pasakė.
apie ateitį pasakė viską tą patį, ką pirmą kartą. Tik apie kai kuriuos dalykus jau nebebuvo abejonių kaip pirmą kartą.
belieka laukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 06, 01:07)
buvau pas Marytę. Antrą kartą.
pirmi žodžiai buvo išvažiuosi į kelionę. už kelių dienų laukė kelionė į užsienį. pasakė, kad laukia darbas, stabilūs pinigai. Tiesą pasakė.
apie ateitį pasakė viską tą patį, ką pirmą kartą. Tik apie kai kuriuos dalykus jau nebebuvo abejonių kaip pirmą kartą.
belieka laukt  rolleyes.gif

Vitulka, o kada pirma karta buvai, pries kiek?
Atsakyti