Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(ritutele @ 2009 12 17, 12:19)
Olia sake vienaip o ivyko visai kitaip.Taigi Olia sake neteisingai.

Kad jūs lakstote pas būrėjas kas antrą dieną, tai kap gali jums pildytis. Geriausiai (mano manymu ) eiti kas pusę metų. Jeigu yra konkrečių klausimų ar situacijų, tai galima eiti ir dažniau. Bet galų gale kortos juk nenugyvens jums jūsų gyvenimo. Einate pas būrėjas ir laukiate kol išsipildys. o juk kortos gali nurodyti kryptį, kuria linkme eiti ir ką daryti, kad pakeisti situaciją į savo pusę.

Nzn, as turiu savo burėją ir esu patenkinta. kai kokios problemos, nueinu paklausiu ir ji kortų pagalba pataria. O galutinius sprendimus aš priimu pati. Va dabar prieš naujus esu susitarusi, tai išburs kitiems metams.
Atsakyti
O gal zinote ka apie bureja Laima. Netoli banginio gyvena, salia medijos. Planuoju nueiti. Gal kas turi kokiu atsiliepimu. Sake ima 50lt.
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 04, 14:38)
O gal zinote ka apie bureja Laima. Netoli banginio gyvena, salia medijos. Planuoju nueiti. Gal kas turi kokiu atsiliepimu. Sake ima 50lt.

Aš kažkiek žinau apie Laimą. Šiaip, apie bendrą būrimą nelabai galiu ką pasakyt, aš ėjau su konkrečiu man rūpimu klausimu. Kas liečia tai, tai ji labai gerai apie visą tai nusako, apibudina, išanalizuoja iš visų pusių tą reikalą. Šiaip, maloni moteris, skarbus žvilgsnis, malonus balsas, užliūliuoja savo balsu biggrin.gif
Atsakyti
Siandien vel buvau pas Maryte. Tiek laukianciu buvo, prasedejome 1,5 val. Si karta ji pasake daugiausiai ta pati, o del pagrindinio klausimo pasake jau kitaip. verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
Buvom pas ta Vanda kur poilsio g gyvena.. Net nežinau kaip vertinti, keista močiutė ir tiek. Buvau seniau pas Olia, tai daug ka priešingai sakė apie svarbius dalykus.
Ta Vanda tai tokia šarlatanė pasirodė, pirma lyg ir kostatuodama pasakė kad du vaikus turiu, o kai pasakiau kad nei vieno pasakė kad negaliu turėt dėl kažko ten (pati nesupratau), poto sakė kad išsiskyrus esu, bet kai pasakiau kad nei kart netekėjus tai kitaip kalbėt pradėjo.. Vien žodžiu.. Poto veiskmas pradėjo vykt pažiūrėjus į ranką.. Gyvensiu ilgai ir laimingai, esu sveika kaip arklys ir turėsiu vaikų, tai turėsiu ar ne paklausiau, tai ta sako ar nesiklausai ka kalbu tau?? bet juk jei žmogus sako ir kad turėsiu ir kad ne tai juk normalus klausimai..
Nežinau ar išvis verta pas jas eit, esu buvus tik du kartus, pas Olia (kuri sakė kad savo kraujo giminių apskritai neturėsiu) ir pas Vanda kuri visaip pasakė..
Aš turbūt irgi taip galėčiau paburt..
Atsakyti
[quote=pushelė,2010 01 04, 18:27]
Sveiki,
Buvom pas ta Vanda kur poilsio g gyvena.. Net nežinau kaip vertinti, keista močiutė ir tiek. Buvau seniau pas Olia, tai daug ka priešingai sakė apie svarbius dalykus.
Ta Vanda tai tokia šarlatanė pasirode
buvau vierna karta savo gyvenime pas Vanda pries 5 metus nieko neissipilde o draugei tai isvis nesamoniu pripasokojo,tai kad pas ja nerekomendoju eiti~!
Atsakyti
QUOTE(zina74 @ 2010 01 04, 16:50)
Aš kažkiek žinau apie Laimą. Šiaip, apie bendrą būrimą nelabai galiu ką pasakyt, aš ėjau su konkrečiu man rūpimu klausimu. Kas liečia tai, tai ji labai gerai apie visą tai nusako, apibudina, išanalizuoja iš visų pusių tą reikalą. Šiaip, maloni moteris, skarbus žvilgsnis, malonus balsas, užliūliuoja savo balsu biggrin.gif

Aciu 4u.gif Gal dar kas ka zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia63 @ 2009 11 24, 16:18)
laba,tikit ,kad yra juodoji magija

Aš niekada netikėjau juodąją magija, bet dabar teko susipažinti su tokia moterimi, mes kas vakarą šunis vedžiojam, tai ji tokia keista, man šneka apie magijas, ji neburia, bet pasak jos gydo žmones ir žino kaip užsiiminėt juodąją magija. Iš pradžių man ji atrodė gal ligonė, bet kuo toliau tuo labiau ji mane įtikina kad gal kažkas yra, nes šiaip iš išvaizdos normali tvarkinga moteris, sūnus geras, jei ne tos jos kalbos nieko neišsiskirianti...

O dėl burėjos tai esu pireš kokius 7 metus buvus Naujakiemio gatvėje iš esmės pasakė labai daug tiesios tada netikėjau, nes pasakė nįtikinamų dalykų, bet laikui bėgant jie išsipildė.
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 05, 03:42)
Aciu 4u.gif Gal dar kas ka zino g.gif

gal kas Laimos kontaktus žinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 01 05, 11:36)
gal kas Laimos kontaktus žinot? ax.gif

Laima 868468655, 861653919, Baltijos pr. 5
Papildyta:
[quote=archeologe,2010 01 05, 09:34]
Aš niekada netikėjau juodąją magija, bet dabar teko susipažinti su tokia moterimi, mes kas vakarą šunis vedžiojam, tai ji tokia keista, man šneka apie magijas, ji neburia, bet pasak jos gydo žmones ir žino kaip užsiiminėt juodąją magija. Iš pradžių man ji atrodė gal ligonė, bet kuo toliau tuo labiau ji mane įtikina kad gal kažkas yra, nes šiaip iš išvaizdos normali tvarkinga moteris, sūnus geras, jei ne tos jos kalbos nieko neišsiskirianti...

Tikiu tuo. Labai norėčiau susipažint su tokia moterim. Manau tau labai pasisekė, kad man taip ...
Atsakyti
[quote=zina74,2010 01 05, 11:17]
Laima 868468655, 861653919, Baltijos pr. 5
Papildyta:
[quote=archeologe,2010 01 05, 09:34]

Tikiu tuo. Labai norėčiau susipažint su tokia moterim. Manau tau labai pasisekė, kad man taip ...
[/quote]
Ei merginos atsargiai su juodaja magija !!! Gal ka sumaiset? Gal baltaja magija ? Juk JM tai nuziurejimai ,uzkeikimai ir kiti negeri dalykai. Jau geriau nesusidet su tokiu zmogum, nes nezinai ka gali ant taves uzleist
Atsakyti
mane ir sudomino Laima,pasidalinkite nuomone, kas esate buvusios...
Esu buvusi pas Regina-is Gargzdu, papasakoti tai papasakojo visai neblogai,o ar isipildys tai nezinia ax.gif
Gal kas buvote pas Regina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proffessionnel: 08 sausio 2010 - 10:28