o kuo vardu Aleksandro sesuo ir koks jos numeriukas?
Ji berods vardu Svetlana, bet kiek supratau, ji Lietuvoje negyvena, kalbejo rusiskai. telefono jos neturejau, laika susiekes su ja paskyre pats Aleksandras.
Beje, uz burima mokejau 40 lt, tad biski maziau nei buvo. Prabuvau pas ji pilna valanda.
Beje, uz burima mokejau 40 lt, tad biski maziau nei buvo. Prabuvau pas ji pilna valanda.
QUOTE(uItra @ 2009 12 08, 23:03)
Ji berods vardu Svetlana, bet kiek supratau, ji Lietuvoje negyvena, kalbejo rusiskai. telefono jos neturejau, laika susiekes su ja paskyre pats Aleksandras.
Dekui,uz issamu,atsakyma
Gaila,kad isvaziuoja.O ir Svetlanos numeriuko neturiu
QUOTE(Lyre @ 2009 12 04, 10:38)
Burejos yra tam, kad ateiti pasakytu, o kam apie tave jai sakyti. Man ir apie praeiti nereikia, as ja pati zinau. Kodel ispudzio nepaliko?
gal ne taip parasiau, na ejau su konkreciu klausimu,bet nelabai ka ji man pasake.Dar pradejo zvake degti ir juodi dumai eiti,tai ji labai susiejo su musu tuo dalyku ka as uzklausiau,nezinau kai zvake baigia degti tai daznai taip buna.tai man tas nepatiko.Na nezianu nelabai ,snekejo o nieko gero nepasake ,voniojo i vata ir tiek
QUOTE(Prince @ 2009 12 10, 22:11)
gal ne taip parasiau, na ejau su konkreciu klausimu,bet nelabai ka ji man pasake.Dar pradejo zvake degti ir juodi dumai eiti,tai ji labai susiejo su musu tuo dalyku ka as uzklausiau,nezinau kai zvake baigia degti tai daznai taip buna.tai man tas nepatiko.Na nezianu nelabai ,snekejo o nieko gero nepasake ,voniojo i vata ir tiek
Na va ir man kaip sakiau vyniojo vata ir tiek.Nezinau kaip bus toliau bet jau antra situacija visiskai priesingai vyksta kaip Olia sake
QUOTE(ritutele @ 2009 12 16, 16:51)
Nezinau kaip bus toliau bet jau antra situacija visiskai priesingai vyksta kaip Olia sake
Nelabai supratau, tai Olia neteisingai sake, ar kaip tik sake, kad bus priesingai nei tu manai ir taip ir yra?
QUOTE(Lyre @ 2009 12 17, 11:07)
Nelabai supratau, tai Olia neteisingai sake, ar kaip tik sake, kad bus priesingai nei tu manai ir taip ir yra?
Olia sake vienaip o ivyko visai kitaip.Taigi Olia sake neteisingai.
QUOTE(Lyre @ 2009 12 17, 12:41)
Tai iseina, kad tam, kam issipildo, tai sutapimas? Nors man irgi kol kas bent jau nieko nesipildo, pas Maryte vel nueisiu po Naujuju.
Nu nezinau.Man tai nesipildo taip kaip ji sake.Bent i tuos klausimus kuriuos pati jos klausiau.O apie visa kita jau rasiau ,kad ne i tema pasake
Siaip nerekomenduojama burtis dazniau nei kas puse metu....
QUOTE(uItra @ 2009 12 22, 00:44)
Siaip nerekomenduojama burtis dazniau nei kas puse metu....
Visaip sako.Bet dar sako kad kaledinis burimas geriausias ...