Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Kodel neskaitote temos. Simta kartu jau rase, kiek ima Vanda ir kitos burejos.
Atsakyti
as vandai sumokejau 30lt ir ji dar buria is foto tai dar sumokejau 20lt berots,bet va idomu kiek ji dabar ims po tv sloves g.gif blink.gif ir jauciu neina dabar pas ja uzsirasyt g.gif
Atsakyti
Sveiki Jus dabar visi susidomejote Vanda is televizijos, tik noriu paklausti ar ji kartais ne Poilsio g. gyvena????? Nes, tada.......
Papildyta:
Turiu savo nuomone apie ja.
Atsakyti
Taip, ji gyvena Poilsio g. Tai ka?
Atsakyti
gal kuri žinote būrėjos, ekstrasensės Jovitos Kubertavičienės kontaktus iš Vilkyčių, kažkada esu buvusi labai senai, šauni moteris.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 26, 18:47)
Kaip bure? Koks vardas? Kiek kainavo?

Vardo as nezinau. Neklausiau. O byre kortomis (tur but kaip ir daugelis) O paeme 40,00 Lt
Atsakyti
Kas apie Vanda ,tai ji man labai nepatiko kaip zmogus.Apie jos burima,tai irgi tyliu. Ir dar jos tas siulymas,kazkokiu tebleciu,atseit nuo spuogu,kuriu as is vis neturiu,net nesiulymas o kisimas per prievarta. Ir kai as ju nepirkau, net supykimas doh.gif .Nezinau cia mano nuomone,bet neiciau as pas ja ne uz ka. Kiekvienam riktis.Nenoriu destyti savo nuomones apie ja . Gal,kam ji ir patiko. Beje cia parasiau tik smulkmenas.......
Papildyta:
Beje sau reklama nebloga darosi.LAIDA IDOMSNE BUTU JAI JI TEN NEDALYVAUTU lotuliukas.gif
Atsakyti
Nei man nei draugei ji nieko nesiule, drauge du kartus pas ja buvo.
Atsakyti
QUOTE(Freda @ 2009 11 17, 21:21)
Sveikos raganaites wink.gif !
O apie Aleksandra nieko negirdet? Gal jau gryzes ir yra apsilankiusiu bei turinciu nauja nuomone apie jo talenta?

va, man irgi idomu kada jis bus... Noreciau pakliuti....
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2009 12 03, 01:34)
va, man irgi idomu kada jis bus... Noreciau pakliuti....

Tai pabandyk pasiskambinti,ir gal susizinosi: 861855099(Aleksandras) smile.gif
Papildyta:

Apie,Vanda,(pries kelis metus),kai man ir 2 draugem bure,tai apie dabarti,kaip ir teisingai pasake,o ir kaip asmenybe teisingai apibudino,taciau ateitis neissipilde nei vienai is musu ax.gif O draugei net atvirksciai issipilde,nei pranasavo,nesusitaike su vaikinu(kaip buvo sakiusi),o galutinai issiskyre. cool.gif
Atsakyti
Keista, kaip ji tada laidoje gerai pasirodo?
Man dar nieko neissipilde, bet noriu dar karta pas Maryte...
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 12 03, 16:50)
Tai pabandyk pasiskambinti,ir gal susizinosi: 861855099(Aleksandras) smile.gif
Papildyta:

Apie,Vanda,(pries kelis metus),kai man ir 2 draugem bure,tai apie dabarti,kaip ir teisingai pasake,o ir kaip asmenybe teisingai apibudino,taciau ateitis neissipilde nei vienai is musu ax.gif O draugei net atvirksciai issipilde,nei pranasavo,nesusitaike su vaikinu(kaip buvo sakiusi),o galutinai issiskyre. cool.gif

Pavyko rasti!!! yahoo.gif assa.gif thumbup.gif Eisiu kita savaite, kiek nerimauju.... unsure.gif
Atsakyti