Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Labai atsiprašau, kad neskaičiau visos temos ir senesnių, bet kaip pas ta močiutę eit reikia Reikjaviko 3-3, kokiu nr skambint ir kaip ten papult? Ir gal kas nesenai buvote, kiek dabar kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(eureka612 @ 2009 11 24, 18:26)
sveiki  smile.gif  gal kas buvote pas tokia bureja natasa paryziaus kom. g. ?  mirksiukas.gif  siaip girdejau, kad neblogai buria  g.gif

ne natasa o natalija 4u.gif
ir as buvau, pirma karta buvau nuejusi tai kaip r pasake nemzai, o antra karta ejau po kokiu metu pertraukos, tai zinok doh.gif nepatiko. atejus, man i jos virtuvyte po virtuve lakste sunus( 25-30m) ieskojo uzkasti, o jai suskambus telefonui , bazarino kokia 10min.
ir siaip buriant, jokiuzvakiu neturejo.
nelabai man ten pildesi antro karto burimai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(pushelė @ 2009 11 24, 23:13)
Labai atsiprašau, kad neskaičiau visos temos ir senesnių, bet kaip pas ta močiutę eit reikia Reikjaviko 3-3, kokiu nr skambint ir kaip ten papult? Ir gal kas nesenai buvote, kiek dabar kainuoja?

pasisakysiu ir apie Maryte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siaip lb idomi senuciuke.Iisvaizda-man siek tie primena raganaite is vaiku multiku blush2.gif
bet va pas ja priemimas, nereikia skambinti nieko ir registruotis, atvyksti i reikjaviko g.3. i laiptine kur 3 butas tada ziuri i laukines duris ir matai laukiniu duru koduka, o virs jo skambutis i 3 buta blush2.gif tai paskambini, atidarys duris kazkas, o kolidoriuje jau bus laukianciu moteru, ji priima visus kas nori.
paskutini karta kai buvau berods 20lt paeme thumbup.gif ir pasake nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 11 24, 16:22)
Labutis, aš tai girdėjau, kad ta močiutė yra labai gera kur gyvena reikjeviko 3-3. Daug apie ja gerų  atsiliepimų girdejau. Ir ji sakė nedaug ema už būrimą. Aš ir pati žadu nueit pas ją ant dienų išsiburti. smile.gif  smile.gif

Buvai jau gal?
Papildyta:
Idomu, kodel zmones, kuriems neissipildo, vis tiek eina pas burejaus ir net pas tas pacias. Pvz, as, zinau, kad neissipildys, kas jos ispranasavo, o vis tiek dar noriu nueiti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 26, 11:27)
Buvai jau gal?
Papildyta:
Idomu, kodel zmones, kuriems neissipildo, vis tiek eina pas burejaus ir net pas tas pacias. Pvz, as, zinau, kad neissipildys, kas jos ispranasavo, o vis tiek dar noriu nueiti.  doh.gif

cia lyg tikejimas, kad pasakys tai ka nori isgirsti, o isgirdes imi to siekti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Maryte patiko, gal vel nueiti, bet prasme? Nezinau, krc. unsure.gif
Atsakyti
Labas,

o as noreciau pasakyti, kad buvau pas bureja prie trinyciu prudo. Berods Mokyklos g. Man paliko nebloga ispudi. Prabuvau 1,5 val. Isiaiskinau visus iskilusius klausimus.
Kai kas jau issipilde. Nu tolios smulkmenos. O toliau bus matyti. Tik gaila, kad buria tik ant 1 metu.
Atsakyti
Kaip bure? Koks vardas? Kiek kainavo?
Atsakyti
va prieš kelias dienas buvau pas ta natasa ar natalija (koks jos tikrasis vardas neaisku, siaip paskambinus save natasa pavadino biggrin.gif ) p. komunos g. pabure, nemazai patarimu dave, tik spek virskint ax.gif tik va bus matyt ar kas pildysis, ar ne verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinkite patirtimi su burejomis (prasau). Labai reikia,nes truputi esu pasimetusi,esu seniau buvusi ,bet man jos nieko gero nepasako:-( .(pati moku geriau sau nusimesti:-)). Bet si karta reikia labai. Kaip ta is Reikjaviko g. 3-3
Papildyta:
Is vis,kur ta Reikjaviko g.(kazkaip as jos nezinau) g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2009 11 28, 18:21)
Sveikos, pasidalinkite patirtimi su burejomis (prasau). Labai reikia,nes truputi esu pasimetusi,esu seniau buvusi ,bet man jos nieko gero nepasako:-( .(pati moku geriau sau nusimesti:-)). Bet si karta reikia labai. Kaip ta is Reikjaviko g. 3-3
Papildyta:
Is vis,kur ta Reikjaviko g.(kazkaip as jos nezinau) g.gif ?

Ji yra Žardės rajone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 11 25, 10:41)
pasisakysiu ir apie Maryte  4u.gif  4u.gif  4u.gif
siaip lb idomi senuciuke.Iisvaizda-man siek tie primena raganaite is vaiku multiku blush2.gif
bet va pas ja priemimas, nereikia skambinti nieko ir registruotis, atvyksti i reikjaviko g.3. i laiptine kur 3 butas tada ziuri i laukines duris ir matai laukiniu duru koduka, o virs jo skambutis i 3 buta blush2.gif  tai paskambini, atidarys duris kazkas, o kolidoriuje jau bus laukianciu moteru, ji priima visus kas nori.
paskutini karta kai buvau berods 20lt paeme thumbup.gif  ir pasake nemazai smile.gif

Cia apie Maryte is Reikjaviko 3-3. Ka tu dar nori suzinoti?
Reikjaviko g. yra uz Zardes IKI parduotuves.
Atsakyti
kas zino kiek ima Vanda g.gif
Atsakyti