QUOTE(eureka612 @ 2009 11 24, 18:26)
sveiki gal kas buvote pas tokia bureja natasa paryziaus kom. g. ? siaip girdejau, kad neblogai buria
ne natasa o natalija
ir as buvau, pirma karta buvau nuejusi tai kaip r pasake nemzai, o antra karta ejau po kokiu metu pertraukos, tai zinok nepatiko. atejus, man i jos virtuvyte po virtuve lakste sunus( 25-30m) ieskojo uzkasti, o jai suskambus telefonui , bazarino kokia 10min.
ir siaip buriant, jokiuzvakiu neturejo.
nelabai man ten pildesi antro karto burimai
Papildyta:
QUOTE(pushelė @ 2009 11 24, 23:13)
Labai atsiprašau, kad neskaičiau visos temos ir senesnių, bet kaip pas ta močiutę eit reikia Reikjaviko 3-3, kokiu nr skambint ir kaip ten papult? Ir gal kas nesenai buvote, kiek dabar kainuoja?
pasisakysiu ir apie Maryte
siaip lb idomi senuciuke.Iisvaizda-man siek tie primena raganaite is vaiku multiku
bet va pas ja priemimas, nereikia skambinti nieko ir registruotis, atvyksti i reikjaviko g.3. i laiptine kur 3 butas tada ziuri i laukines duris ir matai laukiniu duru koduka, o virs jo skambutis i 3 buta tai paskambini, atidarys duris kazkas, o kolidoriuje jau bus laukianciu moteru, ji priima visus kas nori.
paskutini karta kai buvau berods 20lt paeme ir pasake nemazai
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 11 24, 16:22)
Labutis, aš tai girdėjau, kad ta močiutė yra labai gera kur gyvena reikjeviko 3-3. Daug apie ja gerų atsiliepimų girdejau. Ir ji sakė nedaug ema už būrimą. Aš ir pati žadu nueit pas ją ant dienų išsiburti.
Buvai jau gal?
Papildyta:
Idomu, kodel zmones, kuriems neissipildo, vis tiek eina pas burejaus ir net pas tas pacias. Pvz, as, zinau, kad neissipildys, kas jos ispranasavo, o vis tiek dar noriu nueiti.
QUOTE(Lyre @ 2009 11 26, 11:27)
Buvai jau gal?
Papildyta:
Idomu, kodel zmones, kuriems neissipildo, vis tiek eina pas burejaus ir net pas tas pacias. Pvz, as, zinau, kad neissipildys, kas jos ispranasavo, o vis tiek dar noriu nueiti.
Papildyta:
cia lyg tikejimas, kad pasakys tai ka nori isgirsti, o isgirdes imi to siekti
Sveikos, pasidalinkite patirtimi su burejomis (prasau). Labai reikia,nes truputi esu pasimetusi,esu seniau buvusi ,bet man jos nieko gero nepasako:-( .(pati moku geriau sau nusimesti:-)). Bet si karta reikia labai. Kaip ta is Reikjaviko g. 3-3
Papildyta:
Is vis,kur ta Reikjaviko g.(kazkaip as jos nezinau) ?
Papildyta:
QUOTE(600eva @ 2009 11 28, 18:21)
Sveikos, pasidalinkite patirtimi su burejomis (prasau). Labai reikia,nes truputi esu pasimetusi,esu seniau buvusi ,bet man jos nieko gero nepasako:-( .(pati moku geriau sau nusimesti:-)). Bet si karta reikia labai. Kaip ta is Reikjaviko g. 3-3
Papildyta:
Papildyta:
Ji yra Žardės rajone.
QUOTE(maye @ 2009 11 25, 10:41)
pasisakysiu ir apie Maryte
siaip lb idomi senuciuke.Iisvaizda-man siek tie primena raganaite is vaiku multiku
bet va pas ja priemimas, nereikia skambinti nieko ir registruotis, atvyksti i reikjaviko g.3. i laiptine kur 3 butas tada ziuri i laukines duris ir matai laukiniu duru koduka, o virs jo skambutis i 3 buta tai paskambini, atidarys duris kazkas, o kolidoriuje jau bus laukianciu moteru, ji priima visus kas nori.
Cia apie Maryte is Reikjaviko 3-3. Ka tu dar nori suzinoti?
Reikjaviko g. yra uz Zardes IKI parduotuves.
kas zino kiek ima Vanda