Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(ritutele @ 2009 11 14, 12:03)
Kalbejo daug, bet jei man sako ,kad as turiu sakysim nama o as jo neturiu ir  sako , kad as ji rekonstruju ir kaip man tai sekas daryti .tai  ka man galvoti? g.gif  Psihologe ji gera,maloniai sneka.Aisku ,kad as jos ir pati klausinejau  bet buvau ir pas geresnes burejas kurios tikrai padejo man issinarplioti savo situacija.Ir dirbo su manim apie 2 val. o Olia 40 min papilste ir ate. Na bet cia tik mano nuomone gal sakau musu biolaukai nesutapo ta diena  mirksiukas.gif

Tai pasidalink informacija, kas tai per būrėja. Gal tlefoniuko Nr.
Atsakyti
Tai Olia. Apie ja daug rase sitoje temoje, galite paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Butė1 @ 2009 11 19, 12:59)
Tai pasidalink informacija, kas tai per būrėja. Gal tlefoniuko Nr.

Jos telefoniukas 867180639 , vardo niekad neklausiau.Kai skambinu pasakau, kad del kortu . O vat ji klausia gimimo datos .Is datos apibudino mane ,net pasake kaip su vyru santykiai ir jo data suzinojus, apie vaikus.Visu datas sakiau. O jau tada bure kortom.Ir jau nusiteik ,kad islaikys tave min 1.5 val. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2009 11 19, 13:38)
Jos telefoniukas 867180639 , vardo niekad neklausiau.Kai skambinu pasakau, kad del kortu . O vat ji klausia gimimo datos .Is datos apibudino mane ,net pasake kaip su vyru santykiai ir jo data suzinojus, apie vaikus.Visu datas sakiau. O jau tada bure kortom.Ir jau nusiteik ,kad islaikys tave min 1.5 val. Sekmes smile.gif

Gal gali pasakyti,ar seniai pas ja buvai?Ir kurioj vietoj(mazdaug) ji gyvena?Ir kiek mokejai?Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 19, 14:26)
Gal gali pasakyti,ar seniai pas ja buvai?Ir kurioj vietoj(mazdaug) ji gyvena?Ir kiek mokejai?Aciu smile.gif

Antradieni buvau. ji reikjaviko g ,bet viena kart sake ateit prie banduziu rimi pc pamirsau kokia gatve. Pirma kart paeme 50 lt o kitus kartus po 35
Atsakyti
As esu tikra, kad tai ka man trys burejos ispranasavo neissipildys. Dabar zinau, kad tai tikrai neimanoma. Tai as reiskia is tu kuriems neissipildo.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 11 15, 18:34)
o as prisiziurejau ekstrasensu musi tai is KLP Vanda man labai gera ispudi paliko a kasnors pas ja yra buve?

gal kas vandos tel parasys.
pati nesu buvusi,bet adu eiti pas Olia atrodo,tai mano kie draugiu buvo ne viena nenuvyle
Atsakyti
Vanda 846 271998
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 06, 18:27)
As buvau pas tris burejas. Rugsejo menesi pas Olia, kurios numeris 032 baigiasi, spalio menesi pas mociute Reikjaviko 3-3, o si pirmadieni pas Vanda Poilsio g. Del vaiku visos skirtingai pasake, kas bus ir kada. O del mano klausimo, del kurio as ejau, bet joms nesakiau, visos pasake TA PATI. Kol kas neissipylde, o as taip noriu.  verysad.gif Ar verta laukti? Kada pradeda pildytis?

P.S. Labiausiai patiko is Reikjaviko.

Gal jos telefona galima gauti,nes esu girdejusi,bet esu is tu bailiu kirios bijo eiti pas burejus,bet si karta pasiryzau,nes turiu viena labai konkretu klausima.

O Olios kosks adresas?
Atsakyti
laba,tikit ,kad yra juodoji magija
Atsakyti
Labutis, aš tai girdėjau, kad ta močiutė yra labai gera kur gyvena reikjeviko 3-3. Daug apie ja gerų atsiliepimų girdejau. Ir ji sakė nedaug ema už būrimą. Aš ir pati žadu nueit pas ją ant dienų išsiburti. smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif gal kas buvote pas tokia bureja natasa paryziaus kom. g. ? mirksiukas.gif siaip girdejau, kad neblogai buria g.gif
Atsakyti