QUOTE(Lorette @ 2009 04 27, 14:55)
O jūs tikit būrėjų išpranašavimais ar ne tai kas liečia ateitį Juk daugelis iš jūsų jau einat ne pirmą kartą Ir kaip jums, pildosi ar ne Ar dideli būna nukrypimai nuo to ką jie pasako kalbu apie ateitį, o ne tai ką jie pasako apie dabartį ar praeitį
Na isejus is bureju, man dazniausiai atrodo, kad yra tik informacijos kratinys, nieko konkretaus, tik kruva ivairiu imanomu ivykiu bet kurio gyvenime, kuriuos galima traktuoti ivairiai (pvz. apkalbes drauge, pavydes buvusi giminaite, darbe nemalonomai, isvykos, sutiksi zmogu, kuris daug ka pakeis gyvenime) kuriu dalis lieka atminty, dalis - ne. Tai is to kur atsimenu, pas burejas, kuriu vardu jau nepamenu, issipildydavo 50/50. Aisku, kai ka isgirsta po kazkokio ivykio bandai susieti su pranasyste, nors ji ir nebuvo tiesiogiai ivardinta, tiesiog ieskai simboliu, sasaju ir be abejo, jas randi....
Pvz. - visos kaip susitarusios kalbedavo, kad isvaziuosiu gyvent i uzsieni - planu tam buvo, bet taip ir neivyko ir nelabai manau, kad ivyks Bet viena man sake, kad pas mane daug kelio simboliu - tai galejo reiksti, kad sutiksiu zmogu is kito miesto, ir tai, kad siuo metu praktiskai visad migruoju is vieno miesto i kita Ne viena pranasavo didele avarija tevui - aciu Dievui, to nebuvo.
Tai, ka isbure Aleksandro sesuo po jos pasakymu man atrode vienaip, siejau jos pasakytas uzuominas su vienu zmogumi, bet tip gavosi, kad sutikau zmogu, kuris dar labiau atitiko jos nupasakojima Na ir jos nupasakoti didziuliai pokyciai gyvenime issipilde 99%. Bet taip, kaip ju tuo metu negalejau isivaizduoti, ir daug informacijos is galvos "isbyrejo", noretusi dar karta isgirsti prognozes.....
Aisku, daug kas sako, kad vaiksciojimas pas burejas - yra savotiskas saves programavimas, bet jei jis teigiamas - kodel ne... Svarbu neperlenkti lazdos