Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

QUOTE(Fille @ 2009 04 26, 21:52)
Man ir draugei ji apie praeiti nieko nepasake isvis  g.gif  schmoll.gif

Man irgi ne, tik apie dabarti truputi, daugiau apie ateiti.
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2009 04 27, 10:44)
O cia skaitosi daug  g.gif  Is tikro jau nelabai gaudausi (seniai bebuvau, jo sesuo Svetlana sake, kad dazniau nei kas 2 metai nerekomanduojama eiti), bet kai palyginti, kai astrologe Palmira uz valandos konsultacija 400 lt praso - atrodo pigu...  ax.gif Is tikro pamenu, kad minejo, kad jis "is brnagesniu", bet kiek tas 'brangu" burejams bent man sunku ivertinti.... ax.gif
Aciu, kad parasei, kada jis bus. Butinai bandysiu pas ji pakliuti  4u.gif

Aisku brangiai, 50 lt, 40 brangu. Mano nuomone 20 lt ne daugiau turi buti, ypac kai 10 min buria. O del Palmiros as patyliu, 400 lit, nesveika, man jos horoskopai niekada nesutampa.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 06, 17:56)
Pastebejau tokia tendencija,kad laikas nuo laiko iskyla vis kokia kita bureja-favorite biggrin.gif Seniau buvo is Poilsio g., veliau is Vetrunges, dabar Olia rolleyes.gif (o gal dar buvo?)
Olia,galetumet uz reklama,kada ir nemokamai paburt,reklamuotojas,juk pasiskaitot cia kartais biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pabandyk per jaunati eiti,jei nori,jog geri dalykai greiciau realizuotusi.O siaip gal tik per delcia susilaikyciau rolleyes.gif

O man Olia nelabai patiko.galiu pasakyt ,kad pasake tokiu nesamoniu tik as tylejau ir klausiausi.Situacija del kurios ejau susikloste visiskai pieisingai nei ji teige busiant. Tad mano atveju matyt musu biolaukai nesutapo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2009 11 11, 15:10)
O man Olia nelabai patiko.galiu pasakyt ,kad pasake tokiu nesamoniu tik as tylejau ir klausiausi.Situacija del kurios ejau susikloste visiskai pieisingai nei ji teige busiant. Tad mano atveju  matyt musu biolaukai nesutapo verysad.gif

O kada buvai?Jooo 4u.gif O as kaip tik planuoju kita savaite pas ja eiti.
Atsakyti
O gal dar bus kaip ji pasake?...
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 11, 16:08)
O kada buvai?Jooo 4u.gif O as kaip tik planuoju kita savaite pas ja eiti.

As taip pat buvau pas Olia, man irgi nieko nepasake konkretaus. Kai sakoma: pakalbejo apie nieka.Nors kalbejo daug... blink.gif
Atsakyti
g.gif O man konkreciu dalyku pasake. Gal todel kad as klausiau? Kaip kam ziuriu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 11, 19:36)
O gal dar bus kaip ji pasake?...

Kalbejo daug, bet jei man sako ,kad as turiu sakysim nama o as jo neturiu ir sako , kad as ji rekonstruju ir kaip man tai sekas daryti .tai ka man galvoti? g.gif Psihologe ji gera,maloniai sneka.Aisku ,kad as jos ir pati klausinejau bet buvau ir pas geresnes burejas kurios tikrai padejo man issinarplioti savo situacija.Ir dirbo su manim apie 2 val. o Olia 40 min papilste ir ate. Na bet cia tik mano nuomone gal sakau musu biolaukai nesutapo ta diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Tau 40 min mazai? Kitos 15 min. buria. Gal ji apie busima nama kalbejo kaip apie dabartini. rolleyes.gif Man irgi pasake kai ka, kas pasak jos dabar vyksta, as pasakiau, kad taip nera, ji pasake, reiskia reikia palaukti, iki Naujuju, paziuresim. Tu nepasakei, kad neturi namo. Reikejo pasakyti.
Atsakyti
o as prisiziurejau ekstrasensu musi tai is KLP Vanda man labai gera ispudi paliko a kasnors pas ja yra buve?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2009 11 15, 18:34)
o as prisiziurejau ekstrasensu musi tai is KLP Vanda man labai gera ispudi paliko a kasnors pas ja yra buve?

Yra šioje temoje ne vienas atsiliepimas apie ją 4u.gif ir teigiamų ir nelabai
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 14, 12:49)
Tau 40 min mazai? Kitos 15 min. buria. Gal ji apie busima nama kalbejo kaip apie dabartini.  rolleyes.gif Man irgi pasake kai ka, kas pasak jos dabar vyksta, as pasakiau, kad taip nera, ji pasake, reiskia reikia palaukti, iki Naujuju, paziuresim. Tu nepasakei, kad neturi namo. Reikejo pasakyti.

bigsmile.gif Na nemanau ,kad lietuvoje taip greit galima namui uzsidirbti...O kodel turejau sakyti? tai jos darbas kalbeti. Gera burejas iskarto pamato situacija o ne spelioja -jei ne tas tai anaip bus . Nu nieko baisaus nenutiko nuejau ,pabendravom ir ok. Bet jei kita karta vel noresiu pasiburti teks "atsiprasyti"savo senosios burejos.Kaina ta pati . O paeksperimentuoti reikejo .Dabar galiu palyginti. Ir dar butu baisiai idomu suzinoti katra buria tik 15min? g.gif Ir ka gali pasakyt per ta laika? Nu baisiai suintrigavai
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2009 11 16, 12:28)
bigsmile.gif Na nemanau ,kad lietuvoje taip greit galima namui uzsidirbti...O kodel turejau sakyti? tai jos darbas kalbeti.  Gera burejas iskarto pamato situacija o ne spelioja -jei ne tas tai anaip bus .  Nu nieko baisaus nenutiko nuejau ,pabendravom ir ok. Bet jei kita karta vel noresiu pasiburti teks "atsiprasyti"savo senosios burejos.Kaina ta pati . O paeksperimentuoti reikejo .Dabar galiu  palyginti. Ir dar butu baisiai idomu suzinoti katra buria tik 15min? g.gif  Ir ka gali pasakyt per ta laika? Nu baisiai suintrigavai

Apie 15 min., buria Vetrungeje,ir misko kvartale, atrodo Javdokija vardas.Bent taip buvo. smile.gif
O del, Vandos, is Poilsio g.,(ji ekstrasensu musyje dalyvauja),tai labai ivairiai,vienoms kiek pamenu pildesi, o kitoms niekas nesipilde, nors atrode,kad dabarti taip teisingai pasake, o stai ateitis nesipilde.Nezinau kodel taip buna.Turbut ir burejoms gal buna ivairiu dienu,tai rodo kortos,tai ne.Nes ir tame "Ekstrasensu musyje" buna,kad viena uzduoti atlieka labai tiksliai, o kitoje uzduotyje, nieko nebepasako. rolleyes.gif
Atsakyti