Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Pastebejau tokia tendencija,kad laikas nuo laiko iskyla vis kokia kita bureja-favorite biggrin.gif Seniau buvo is Poilsio g., veliau is Vetrunges, dabar Olia rolleyes.gif (o gal dar buvo?)
Olia,galetumet uz reklama,kada ir nemokamai paburt,reklamuotojas,juk pasiskaitot cia kartais biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(braskelina @ 2009 11 06, 15:24)
4u.gif Gal žinote kokiam mėnuliui esant geriau burtis,kad kuo tiksliau rodytų g.gif Na kažkaip pagalvojau,kad gal ir mėnulis turi įtakos blush2.gif Ruošiuos apsilankyt pas Olią mirksiukas.gif

Pabandyk per jaunati eiti,jei nori,jog geri dalykai greiciau realizuotusi.O siaip gal tik per delcia susilaikyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 06, 18:56)
Pastebejau tokia tendencija,kad laikas nuo laiko iskyla vis kokia kita bureja-favorite biggrin.gif Seniau buvo is Poilsio g., veliau is Vetrunges, dabar Olia rolleyes.gif (o gal dar buvo?)
Olia,galetumet uz reklama,kada ir nemokamai paburt,reklamuotojas,juk pasiskaitot cia kartais biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pabandyk per jaunati eiti,jei nori,jog geri dalykai greiciau realizuotusi.O siaip gal tik per delcia susilaikyciau rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Na kai apsilankysiu,papasakosiu kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
As buvau pas tris burejas. Rugsejo menesi pas Olia, kurios numeris 032 baigiasi, spalio menesi pas mociute Reikjaviko 3-3, o si pirmadieni pas Vanda Poilsio g. Del vaiku visos skirtingai pasake, kas bus ir kada. O del mano klausimo, del kurio as ejau, bet joms nesakiau, visos pasake TA PATI. Kol kas neissipylde, o as taip noriu. verysad.gif Ar verta laukti? Kada pradeda pildytis?

P.S. Labiausiai patiko is Reikjaviko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 06 lapkričio 2009 - 18:30
Is senos temos

"maryte is zardes gal ir neblogai buria, pas ja lankiausi tik viena karta, bet baisiai erzina jos motina, kuri slankioja kaip vaiduoklis ir sapalioja niekus".

Cia ta is Reikjaviko 3-3? Jai paciai apie 80, dar motina gyva? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 06, 21:08)
Is senos temos

"maryte is zardes gal ir neblogai buria, pas ja lankiausi tik viena karta, bet baisiai erzina jos motina, kuri slankioja kaip vaiduoklis ir sapalioja niekus".

Cia ta is Reikjaviko 3-3? Jai paciai apie 80, dar motina gyva?  blink.gif

BUvau ir mano pazystami buvo tai jokia motina neslankiojo niekada, kazkada maciau, pries 2m kazkur, kad kitam kambari lovoj gulejo senas zmogus, bet nezinau vyras ar moteris, bet kai buvau pries puse metu tai jau ligonio nemaciau
Atsakyti
Mire gal.
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2009 05 01, 16:56)
Pamiršau dar parašyt, Liudmila sakė, kad nusipirkčiau loterijos bilietą, taip ir padariau, nusipirkau ,,taip ir ne,, už 3lt. ir ką jus manot... LAIMĖJAU 3LT. biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 06, 19:27)
As buvau pas tris burejas. Rugsejo menesi pas Olia, kurios numeris 032 baigiasi, spalio menesi pas mociute Reikjaviko 3-3, o si pirmadieni pas Vanda Poilsio g. Del vaiku visos skirtingai pasake, kas bus ir kada. O del mano klausimo, del kurio as ejau, bet joms nesakiau, visos pasake TA PATI. Kol kas neissipylde, o as taip noriu.  verysad.gif Ar verta laukti? Kada pradeda pildytis?

P.S. Labiausiai patiko is Reikjaviko.

Del to,kas sakai neissipilde,o visos burejos tvirtino ta pati,kad issipildys.Manau,kad gal jau ir butu issipilde...gal per daug bureju.. 4u.gif kartais gaunasi tarsi nuziurejimas,kai per daug zmoniu ta pati pranasauja,ir tada tarsi apsivercia viskas aukstyn kojomis,ir nebeissipildo.
Atsakyti
O man kaip tik drauges sako, kad per greitai noriu, pas pirma buvau pries 2 men. tiktai. Ar taip greitai gali pildytis?
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2009 11 06, 15:24)
4u.gif Gal žinote kokiam mėnuliui esant geriau burtis,kad kuo tiksliau rodytų g.gif Na kažkaip pagalvojau,kad gal ir mėnulis turi įtakos blush2.gif Ruošiuos apsilankyt pas Olią mirksiukas.gif

Girdejau, per pilnati tiksliausiai nusakoma ateitis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2009 11 07, 12:44)
O man kaip tik drauges sako, kad per greitai noriu, pas pirma buvau pries 2 men. tiktai. Ar taip greitai gali pildytis?

Visaip buna.Aisku savaime, tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
As irgi tikiuosi. 4u.gif

Mano drauge pries 5 metus buvo pas Maryte, ta jai pasake ka ji negalejo patiketi, pagalvojo nesamone ir uzmirso, bet po puses metu issipilde.
Atsakyti