Dabar mane domina Olia ir is Panevezio issikelusi aiskeriage, kuri neburia, o tiesiog tau rezia viska apie praeiti ir ateiti 100 %
turiu kontaktus abieju, tad teks apsilankyti.
sveikutes:) Na va, buvau oas Olia. Ir tikrai buvau nustebus, kad zino tai, ko nezino net mano artimieji, tik as viena zinau. Be to nespejo ismesti kortu, jau gavau pasiulyma apie ka ji ir kalbejo. Tad nustebinta labai maloniai. Meciausi metams laiko, patikrinti ta bus nesunku. Verta pas ja apsilankyti kas nebuvo Papildyta:
Dabar mane domina Olia ir is Panevezio issikelusi aiskeriage, kuri neburia, o tiesiog tau rezia viska apie praeiti ir ateiti 100 %
turiu kontaktus abieju, tad teks apsilankyti.
buvau as pas ta Mokyklos gatvej, nors pries tai skambinau Oliai, ten dvi savaites laukti, o man deganciai reikejo ir nusivyliau.. Kalbejo abstrakciom kazkur paskaitytom frazem, kai i pievas pradejo grybauti apie kazkoki neva mano drauga, kad man neitu "piena iz rta" as ja pataisiau. Sumokejau 40 lt nei apie praeiti nei apie konkrecia ateiti nieko nepasake nu pvz apkalbos darbe, (bobiskam kolektyve ju visada buna), tau nori pakenkti kazkokia giminaite, po to pakalbejom, jos neblogos psichologes, moka klausyti, patare kazka is savo patirties ir tiek, nei apie vaikus nei apie vyra nepasake, tik tiek kad po to sako klausk ko nori paklausti, mesim kortas ir tiek, i mano klausima taip ar ne nebuvo atsakyta. Kadangi nebuvau buvusi pas bureja is vis neskaitant kai buvau 12metu kai sumokejau 3 rublius ir irgi nieko nepasake. Stai mano patirtis, pas gera bureja eiles yra ne be reikalo. eisiu pas Olia , kazi po kiek laiko galima eiti vel.
[quote=MAZOJISELESTE,2009 10 31, 17:22]
sveikutes:) Na va, buvau oas Olia. Ir tikrai buvau nustebus, kad zino tai, ko nezino net mano artimieji, tik as viena zinau. Be to nespejo ismesti kortu, jau gavau pasiulyma apie ka ji ir kalbejo. Tad nustebinta labai maloniai. Meciausi metams laiko, patikrinti ta bus nesunku. Verta pas ja apsilankyti kas nebuvo
Labas, tai gal pasakytumet kiek sumokejot lt?Ir kokiom kortom buria ?Aciu
Nu nzn kaip ten tau ar draugei, bet as su teta buvau pas Rada pries du metus, tai pasak jos mnao teta turejo jau mirus buti, o as milijoniere
Tiesa ka suzinojau is tetos apie aleksandra. jis pries du metus irgi bure, bet keista tai, kad jam paskambino ir jis ateina i namus pas tave burti. Mane iskart atbaide net bandyti pas ji eiti
Vis del to susidarau nuomone, kad cia klp kol kas geriausia Olia.
Gal žinote kokiam mėnuliui esant geriau burtis,kad kuo tiksliau rodytų Na kažkaip pagalvojau,kad gal ir mėnulis turi įtakos Ruošiuos apsilankyt pas Olią