Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Gal kas buvote pas būrėją Olia iš Statybininkų prospekto rolleyes.gif Ar pildosi jos būrimai mirksiukas.gif Gal žinote kiek ji ima už savo paslaugas ir ar iškart priima(ar nereikia laukt ilgai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2009 10 16, 20:08)
Gal kas buvote pas būrėją Olia iš Statybininkų prospekto rolleyes.gif Ar pildosi jos būrimai mirksiukas.gif Gal žinote kiek ji ima už savo paslaugas ir ar iškart priima(ar nereikia laukt ilgai) g.gif

Pas ką labiau patartumėte eiti,pas Olią ar pas Aleksandrą mirksiukas.gif Kas iš jų labiau pataiko į "tema" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2009 10 16, 19:37)
Pas ką labiau patartumėte eiti,pas Olią ar pas Aleksandrą mirksiukas.gif Kas iš jų labiau pataiko į "tema" biggrin.gif

Abu gerai "pataiko" biggrin.gif Tik nezinau ar Aleksandras siuo metu Klaipedoje yra.O,Olia imdavo 40 litu,ir priimdavo greit,(kaip susitarsi).
Patarimas, kuriam is pirmo karto prisiskambinsi,pas ta ir eik biggrin.gif .
Veliau papasakok ispudzius,lauksim rolleyes.gif
Atsakyti
O tai Aleksandro dažnai nebūna Klaipėdoj mirksiukas.gif Kaip supratau iš pasiskaitymų šioje temoje,Aleksandras buria lietuviškai,o Olia rusiškai rolleyes.gif Na rusiškai susišneku,bet jei nesuprasčiau ar Olia sugebėtų paaiškinti lietuviškai g.gif
Papildyta:
Tiesa,esu buvusi pas Ireną iš Simonaitytės mirksiukas.gif Man ji visai nepatiko schmoll.gif Ėjau su labai svarbia problema,tai ką nupasakojo,visiskai neišsipildė schmoll.gif Tas reikalas jau senai baigėsi dėl kurio ėjau ir visiškai neišsipildė tai ką ji nupasakojo schmoll.gif Tiesa,ji man kalbėjo,kad susilauksiu vaikų,nors tuo metu mažiausiai to tikėjaus.Tada gyvenau su vyru 5 metus ir niekaip nesigavo susilaukt vaikų doh.gif Tuo metu kai pas ją lankiausi gyvenau labai užimtą gyvenimą ir apie vaikus net negalvojau schmoll.gif Va čia tai neprašovė rolleyes.gif Po kokio pusmečio pastojau ir susilaukiau nuostabios dukrytės nestuke.gif thumbup.gif wub.gif O visa kita visai ne į "temą" doh.gif Pas ją lankiausi du kartus ir negaliu pasakyti,kad patiko schmoll.gif Man ji labiau psichologė,nei moteris matanti tavo ateitį ax.gif
Atsakyti
[/QUOTE]braskelina,2009 10 17, 19:34]
O tai Aleksandro dažnai nebūna Klaipėdoj mirksiukas.gif Kaip supratau iš pasiskaitymų šioje temoje,Aleksandras buria lietuviškai,o Olia rusiškai rolleyes.gif Na rusiškai susišneku,bet jei nesuprasčiau ar Olia sugebėtų paaiškinti lietuviškai g.gif[QUOTE]

Aleksandrui,bandyk paskambinti,jei geras signalas,tada gali ir sms jam parasyti del laiko,jis atsakydavo visad.
O,Olia,taip pat lietuviskai supranta,tik kazkodel principingai nekalba.Nesuprantu kodel?Taciau manau,jei ko nesuprastum,tai issiaiskintum biggrin.gif ,nes ji siaip tai tokia geranoriska atrode.
Atsakyti
Labas rytas...O gal galima butu kontaktus Aleksandro?! g.gif uzsirasiau pas Irena is Simonaitytes,bet skaitau kad nepatiko cia kazkuriai...kaip nutaikyti ta tinkama bureja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 18, 10:18)
Labas rytas...O gal galima butu kontaktus Aleksandro?! g.gif uzsirasiau pas Irena is Simonaitytes,bet skaitau kad nepatiko cia kazkuriai...kaip nutaikyti ta tinkama bureja... g.gif

Kiekvienam individualiai,nepabandęs nežinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 18, 11:18)

Aleksandro numeriukas(bent jau toks buvo):861855099
Jei nesunku,parasyk,ar prisiskambinai,ir aisku idomu butu ir atsiliepimu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 19, 12:20)
Aleksandro numeriukas(bent jau toks buvo):861855099
Jei nesunku,parasyk,ar prisiskambinai,ir aisku idomu butu ir atsiliepimu isgirsti 4u.gif

gal galite pasakyti kiek mazdauk Aleksandrui metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda-pupa: 21 spalio 2009 - 18:01

[/quote]
Ir klausimelis kada geriau burtis ryte, po pietu ar neturi reiksmes ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda-pupa: 21 spalio 2009 - 18:44
[quote=kunigunda-pupa,2009 10 21, 19:43]
[/quote]
Ir klausimelis kada geriau burtis ryte, po pietu ar neturi reiksmes ?
[/quote]

na as girdrjau kad geriau eiti ryte burtis tipo kortos geriau krenta ar kaip ten sako g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif perskaiciau abi temas...tai pakomentuosiu
QUOTE(Cabby @ 2007 11 28, 11:57)
norejau paklausti ar kuri nors esate lankiusi pas burejao poilsio gatvej?

buvau labai senai, ydomi moteriske, bet niekas neissipilde ax.gif
QUOTE(eris @ 2008 01 16, 10:24)
O gal kas pasakys apie bureja is "Lotoso ziedas" parduotuves?

sita tai kiek zinau yra juodoji mage, ji kenkia. pas ja ejau 2kartus, kai buvau apsirengusi stilingai, su aukso ziedais ir grandinelem, ispranasavo man aukso kalnus...po pusmecio atejau sportiskai apsirengusi be papuosalu, tai visiskai kitaip kalbejo...

QUOTE(*Daivulyte* @ 2008 01 26, 11:34)
Paskutinį kartą buvau gal prieš metus,nes dabar gyvenu Klp.Ji gyvena prie žvėrininkystės ūkio (nuo Kretingos link Palangos važiuojant) kiek pamenu Pasieniečių gatvė.Jai reikia pasiskambint susitart dėl laiko ir paaiškins kaip rasti.Jos tel.867227174 Rita.Jei ką sakyk,kad pažystama rekomendavo smile.gif

buvau ir pas ja, pribure veju, nei vienai is musu 4draugiu neissipilde, nors buvom pries 2m.

QUOTE(Ragany @ 2008 04 19, 17:52)
Ta mociute tai buria, buvau ne per seniausiai, pas ja skambint nereik, eini tiesiai, reikjaviko 3-3, zita jos vardas.

buvau ir pas sita, nepamenu jau ka bebure, zinau tik kad kazka nusisnekejo...
QUOTE(Amour @ 2009 07 20, 22:56)
O apie Vilma kazkokia esat girdejusios? Tik tel turiu, daugiau nieko nezinau  schmoll.gif Drauge buvo, sake patenkinta, 2 val. buria.

buvau kai ji 70 teimdavo.Is nuotrauku apie giminaicius, draugus ir seimos narius viska puikiai nusake ir teisybe.ligas mano taip pat nuspejo gerai vien paziurejus y aura...bet...apie gyvenima suklydo...pranasavo man turtinga rudaaky kury sutiksiu kely(tiesa sakant buvo toks, bet mes nesusiejom nes buvo blogas zmogus) o dabar esu santuokoj su melynakiu ir neturtingu.O mano vyras kai ejo pas ja, parode mano nuotrauka ir pasake kad nera ateities, vargas su manim ir tt.. bet gyvenam biggrin.gif

Dar buvau pas tokia bobulyte komunos g, ji buria su akmeneliais, is piktogramu,kortu, ranku..ilgai apie 2h, bet kadangi buvo pirmoji bureja, tai nieka nebepamenu biggrin.gif
Dar buvau priesais vasaros estrada kur yra maxima ten uz jos kieme kazkuriame name pas bureja, kuri ispranasavo man ateity su manuoju vyru, nors tuo metu mes buvom nepataisomai issiskyre...ilgai nesiojaus jos vizitine, bet nebeturiu...nes ji istikruju manau ne tai kad isbure man ateity, bet atspejo beklausinedama ax.gif

paskui pacioj kretingoj buvau pas kazkokia pora, tai vyras ant manes pasake kad esu velnio globojama...dar kazka nusipezejo...o su puske isvis susipyko nes ji kazko jo paklause lotuliukas.gif

toks jausmas kad dar kazka pamirsau g.gif
Atsakyti