Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Gal kas nors girdejo apie bureja Felicija is Klp?
Atsakyti
labutis, man rekomendavo bureja is simonatytes gatves. ten viskas viename ir bureja ir ekstrasense ir tt. ir sugeba viska tiksliai papasokoti apie buvusius, einamus ir busimus ivikius, mane siurpuliukui apeme. uzsidegiau eiti, bet stabdo vienas BET. o kam, jei pas mane viskas kol kas gerai. ar as tikrai noriu suzinoti ko gal nenoriu? juk laime tik iliuzija, kad viskas yra gerai...
kodel jus merginos kreipiates pas burejas?
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 09 24, 10:38)
labutis, man rekomendavo  bureja is simonatytes gatves. ten viskas viename ir bureja ir ekstrasense ir tt. ir sugeba viska tiksliai papasokoti apie buvusius, einamus ir busimus ivikius, mane siurpuliukui apeme. uzsidegiau eiti, bet stabdo vienas BET. o kam, jei pas mane viskas kol kas gerai. ar as tikrai noriu suzinoti ko gal nenoriu? juk laime tik iliuzija, kad viskas yra gerai...

Manau,kad kurios kreipiasi,tai jau buna apsisprendusios (eiti ar ne),ir tam buna asmenisku priezasciu:vienoms,gal siek tiek padeda apsispresti,kitoms nebaisu suzinoti ateiti,arba suzinojus ateiti,bandai kazka keisti,apmastyti ivairias situacijas.
Kartais uztenka ir vieno apsilankymo,ir daugiau nebesikreipia,o kitiems ne.
Vis tik,sprendima eiti ar ne, zmogus priima pats asmeniskai. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
gal zinote bureja silutes plente,berods ima 20 lt
Papildyta:
girdejau kad ji gerai buria,viska nusako,bet nzn nei vardo,nei tikslaus adreso.turiu tik telefono n.
Atsakyti
Buvau vakar pas Vanda poilsio gatvej. Na, nezinau, savotiska tokia moteris. kas liecia darba , moksla ir siaip kitus dalykus tai dabartineje situacijoje nusake labai tiksliai, kaip pirstu i aki. Del ateities ji sako net menesiu tikslumu, tai cia nieko pasakyt negaliu, ar taip imanoma..neklause nieko, neisgirdau nei vieno klausimo pasitikslinimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 24 rugsėjo 2009 - 18:29
QUOTE(lly @ 2009 09 24, 09:38)
labutis, man rekomendavo  bureja is simonatytes gatves. ten viskas viename ir bureja ir ekstrasense ir tt. ir sugeba viska tiksliai papasokoti apie buvusius, einamus ir busimus ivikius, mane siurpuliukui apeme.

gal galite parašyti kontaktus? ax.gif
Atsakyti
Buvau pas bureja Kauno g., ispudziai teigiami, nors zinau kad tai paskutinis mano apsilankymas, visgi manau sielos vystymuisi tai naudos neduoda cool.gif
O suzinojau tai kad mano dvasia jau yra pazengusi, ir kadangi ji skirsto kiekviena siela i 12 lygmenu (klasiu, kaip ji sake) tai as esu 10..visa kita apie mane is esmes atitiko, tik vistiek isejau is jos siek tiek nusivylusi, kadangi sritys kuriose galeciau save realizuoti, yra visiskai neitiketinos, niekada nebuciau pagalvojus kad tai mano bigsmile.gif
Sorriukas, tik dabar pamaciau kad tema apie burejas Klaipedoje, mano atvejis Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfekta: 26 rugsėjo 2009 - 07:46
QUOTE(lly @ 2009 09 24, 10:38)
labutis, man rekomendavo  bureja is simonatytes gatves. ten viskas viename ir bureja ir ekstrasense ir tt. ir sugeba viska tiksliai papasokoti apie buvusius, einamus ir busimus ivikius, mane siurpuliukui apeme. uzsidegiau eiti, bet stabdo vienas BET. o kam, jei pas mane viskas kol kas gerai. ar as tikrai noriu suzinoti ko gal nenoriu? juk laime tik iliuzija, kad viskas yra gerai...

As buvau pas ta bureja-ekstrasense, nezinau net kaip cia tiksliai ja pavadinti. Is esmes tikejausi iprasto burimo, gal kokiu geru ideju ar patarimu is salies. Nes seip burejomis nelabai tikiu, bet jos gali ir geru dalyku pasakyti, kuriuos gali sau prisitaikyti. Taigi prie esmes, ji man toookiu dalykeliu papasakojo, kad net issiziojau, visai ne to, ko tikejausi, grizus is jos, teko ir su gimine pabendrauti, pasitikslinti ar tikrai taip yra kaip ji sake. seip mintis ta, kad gyveni tu, tai ir tvarkaisi savo gyvenima pati, atsimenu tik paskutinius jos zodzius gerai, jei mano perspeta vistiek prisidirbsi, ateik dar karta, bandysim kapstytis is kitokios situacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumaxxx @ 2009 10 08, 15:45)
As buvau pas ta bureja-ekstrasense, nezinau net kaip cia tiksliai ja pavadinti. Is esmes tikejausi iprasto burimo, gal kokiu geru ideju ar patarimu is salies. Nes seip burejomis nelabai tikiu, bet jos gali ir geru dalyku pasakyti, kuriuos gali sau prisitaikyti. Taigi prie esmes, ji man toookiu dalykeliu papasakojo, kad net issiziojau, visai ne to, ko tikejausi, grizus is jos, teko ir su gimine pabendrauti, pasitikslinti ar tikrai taip yra kaip ji sake. seip mintis ta, kad gyveni tu, tai ir tvarkaisi savo gyvenima pati, atsimenu tik paskutinius jos zodzius gerai, jei mano perspeta vistiek prisidirbsi, ateik dar karta, bandysim kapstytis is kitokios situacijos biggrin.gif

o kokiak ainyte? ir gal galima kontaktus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 10 08, 21:12)
o kokiak ainyte? ir gal galima kontaktus? smile.gif

Is manes paeme 30lt, o tel nr 8 653 84471. Tik vienas minusas, pas ja reikia ilgai laukti, apie 2-3 sav.
Atsakyti
o gal galetumete pasakyti kurioje mazdaug vietoje gyvena si bureja irena simonaitytes 32... g.gif kazkuri kiek supratau esate jau buvusi, as uzsirasiau ir galvoju kur cia mazdaug...kad po to labai neklaidziociau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 10, 12:10)
o gal galetumete pasakyti kurioje mazdaug vietoje gyvena si bureja irena simonaitytes 32... g.gif kazkuri kiek supratau esate jau buvusi, as uzsirasiau ir galvoju kur cia mazdaug...kad po to labai neklaidziociau... blush2.gif

Visai šalia Simonaitytės autobusų stotelės,pats pirmas 9 aukštis nuo kelio 4u.gif
Atsakyti