Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Klaipedoje

Ji ima nuo 100 iki 200, bet tai tikrai verta tu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 08 28, 23:52)
Gal kas zinot ka apie Vanda, kur gyvena berods riporte, nuosavam name?

Dar viena,Vanda, priimineja Debreceno g.Pries kelis metus esu buvusi keleta kartu pas ja.Ir kas keisciausia,kad kaskart isejus is jos, vis sau pasakydavau,kad daugiau neisiu,nes nesamone,negali buti,kad tokie dalykai pildytusi biggrin.gif Ir ka...ogi ima ir pradeda pildytis.Ir kas juokingiausia,kad kai ji buna truputi isgerusi,tada jai dar geriau sekasi,ir stebedavausi,kaip pildosi biggrin.gif Anksciau tokia linksma moteriske buvo, dabar...seniai nebebuvau.Jei kam noresis isbandyti,parasau senaji jos nr:865797020
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 04, 10:02)
Dar viena,Vanda, priimineja Debreceno g.Pries kelis metus esu buvusi keleta kartu pas ja.Ir kas keisciausia,kad kaskart isejus is jos, vis sau pasakydavau,kad daugiau neisiu,nes nesamone,negali buti,kad tokie dalykai pildytusi biggrin.gif Ir ka...ogi ima ir pradeda pildytis.Ir kas juokingiausia,kad kai ji buna truputi isgerusi,tada jai dar geriau sekasi,ir stebedavausi,kaip pildosi biggrin.gif Anksciau tokia linksma moteriske buvo, dabar...seniai nebebuvau.Jei kam noresis isbandyti,parasau senaji jos nr:865797020

Ne debreceno gatve ten. Uzvakar kaip tik su draugu kalbejau, jis buvo pas ja. Poilsio berods ten gatve, nuosavam name sake gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 09 04, 10:19)
Ne debreceno gatve ten. Uzvakar kaip tik su draugu kalbejau, jis buvo pas ja. Poilsio berods ten gatve, nuosavam name sake gyvena.

Suprantu,kad ne ta biggrin.gif Taip,cia kita.
Poilsio g,15, taip,yra irgi tokia vyresnio amziaus mociute Vanda mirksiukas.gif ,nezinau,taciau nelabai tesipilde...
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 04, 10:39)
Suprantu,kad ne ta biggrin.gif Taip,cia kita.
Poilsio g,15, taip,yra irgi tokia vyresnio amziaus mociute Vanda mirksiukas.gif ,nezinau,taciau nelabai tesipilde...

kaip vyresnio? Draugas sake jai kazkur apie 50 metu. Jis pas ja su zmona buvo, sake ji taip konkreciai sako skaicias kas ir kada. Ima 30 lt. Tai dabar mastau, gal nueiti.
Atsakyti
Tai nieks ir nebuvot daugiau pas Vilma is zardes?
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2009 09 10, 20:55)
Tai nieks ir nebuvot daugiau pas Vilma is zardes?

as buvau bet seniai (mazdaug pries tris metus) ir nieko neatsimenu, kazkas kas turetu siuo metu pildytis, kol kas nesipildo, nors labai tikiuosi ir tikiu kad issipildys smile.gif
Atsakyti

i 
Tema pravalyta nuo šiukšlių ir diskusijų ''ne į temą''. Prašau temoje kalbėti apie būrėjas ir dalintis jų kontaktais, paplepėjimams skirtas ''bendraminčių'' skyrelis.

Ačiū, malonaus bendravimo.

Moderatorė Getter
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2009 09 11, 23:06)
as buvau bet seniai (mazdaug pries tris metus) ir nieko neatsimenu, kazkas kas turetu siuo metu pildytis, kol kas nesipildo, nors labai tikiuosi ir tikiu kad issipildys smile.gif

Sveikos, gal ir nukrypsiu truputi nuo temos, bet noriu pasigirti, kad buvau pas bureja Vaiva, tai taip viska isklojo apie praeiti, kad beliko tik raudonuoti. Visa tiesa pasake ir apie tai, kaip dabar jausiuosi. Zodziu, labai fainiai paplepejom. Siulau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitebzz @ 2009 09 23, 19:10)
Sveikos, gal ir nukrypsiu truputi nuo temos, bet noriu pasigirti, kad buvau pas bureja Vaiva, tai taip viska isklojo apie praeiti, kad beliko tik raudonuoti. Visa tiesa pasake ir apie tai, kaip dabar jausiuosi. Zodziu, labai fainiai paplepejom. Siulau  ax.gif

Kaip gerai,kad pravale tema smile.gif
O,buvai pas Vaiva,tai cia Klaipedoje?O, tai apie ateiti,ar ka sake?Parasyk,kontaktus,jei Klaipedoje 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,nesenai buvau pas bureja Rada.Labai patiko .Maloni aplinka, pati Rada labai siltas zmogus.Praeiti pasake tiksliai ,dabarti taip pat.Liko sulaukti ateities.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda-pupa @ 2009 09 23, 20:46)
sveikutes,nesenai buvau pas bureja Rada.Labai patiko .Maloni aplinka, pati Rada labai siltas zmogus.Praeiti pasake tiksliai ,dabarti taip pat.Liko sulaukti ateities.

Esu buvusi pas ja...taciau ateitis neissipilde visiskai ax.gif Gal ji tau atitiko,kaip bureja smile.gif
Atsakyti