Įkraunama...
Įkraunama...

2009 krikštynų planavimas 2 d.

Labas vakarėlis,

Na va mes jau po krikštynų. Oras buvo superinis, mano vaikas auksinis biggrin.gif , nė kiek nesupyko kai kunigėlis vandenuką pylė.

DIDELIAUSIAS AČIŪ KAD DALINATĖS SAVOM IDĖJOM, NES JAS VOGIAU biggrin.gif , TIK NEPATENTAVAU KAIP SAVO.

Tai gal nuo pradžių, svečiai gavo tokius pakvietimus:
Išorė
user posted image
Vietoj angelėlio foto mano leliaus fotkė buvo, nors ir šis angelėlis neblogas.
Vidus
user posted image

Šetadienį po košmariško sujudimo namie biggrin.gif , na vienu žodžiu rytas buvo toks, kad auskarus vos įsisegiau, taip rankos drebėjo. Čia galima sakyti pervargimo požymis, nes visus ruošimusis dariau paskutinę savaitę, kitaip sakant naktis, ir liko nerealizuotų dalykų, o dar toks kaip sakant "menkas" nemalonumas, didžioji mergina susitrenkė koją, kaip paaiškėjo kitą rytą susilaužė pėdą. Bet kentėjo skausmą, negalėjo praleisti brolio krikšto.
Tai va susirinkom prie bažnyčios, bevažiuojant abu mažiukai mašinoj nulūžo, tai kunigėlis mūsų neragino ir sako tegul pamiega biggrin.gif , na bet mes nevertėm jo laukti, kai tik prieš mus buvęs vestuvininkų pulkas išsiskirstė ėjom į bažnyčią. Ceremonija buvo trumpa, šilta, kunigas leido mažiui pačiupinėti vandenuką, tai jis nė kiek nesupyko, kai jam jį ant galvos supylė. Po ceremonijos nusileidome prie nemuno, šiek tiek pasidžiaugėm fantastišku oru pasifotkinom ir išvažiavom į kavinę.
Iš vakaro su dukra pačios salę pasipuošėm, va tokiais malūnėliais, ir balionais, na dar pirktine traukinuko girlianda, bet ji biški pagal spalvas ne prie ko, jai kam reiks galėsiu nuskanuoti vieną traukinuko dalį, ir galėsit pasigaminti pačios, nes ta pirktinė, nuo kiekvieno prisilietimo plyšinėjo, kol pakabinau doh.gif
user posted image

Susėdom prie stalo, padėkojau svečiams, kad atvažiavo vieni iš toli, kiti iš arti, na kad išvis neatsisakė dalyvauti. Paskui pareklamavau "Krikštuką", kurį padariau ekspromtu, kitaip sakant nieko savo neįdėjau, tik pakeičiau vardus ir foto kažkurios mamytės siųstam pavyzdį, ir dar į galą įdėjau kaip šeštadieninį priedą vaiko naudojimo taisyklių
user posted image
Perskaičiau iš jo vaiko gimimo istoriją, kad nereiktų kiekvienam vargti ir perleidau per rankas. Kažkokio susižavėjimo nebuvo, labiausiai patiko mergaitėms kurios moka skaityti, o suagusių tarpe, tai net nežinau g.gif

Pavalgius, padovanojau kiekvienai šeimynai po atminimo dovanėlę:
user posted image
į maišiuką dar buvo įdėta saldainių soskių.
Vaikams paprašiau, kad atskirai pastatytų stalą, ten padėjom lapų, spalvinimo kygučių, plastelino, tai jie ten praktiškai ir žaidė, ir savo prizus gaudavo už padarytus darbelius. Šiaip labiausiai patiko visiems iš to plastelino-modilino lipdyti. Balionuose paslėpti tik vieną draugystės apyrankę išėjo, o tai dedant antą, ji perlūžo, tai daugiau nerizikavau.

Kažkiek pabendravus, pasakiau, kad mums atsitiko toks dalykas, kad turėjom kreiptis į banką, jam pateikti savo gaunamų pajamų duomenis, ir gavom iš jų atsakymą, kad jai nenorim, kad mus ištiktų krizė, turim savo naštą perkelti ant giminaičių pečių smile.gif . Tada daviau gėlę su pasižadėjimais. Pasižadėjimų kortelės buvo tokios:
user posted image
Čia ne visos, atskirai dariau vaikams ir suagusiems, ir pasižadėjimą įrašydavau tokį, kas daugmaž pavaizduota kortelėje pvz: pasižadu nupirkti futbolo, krepšinio kamuolį, pasižadu iki 18 gimtadienio aprūpinti bilietais į kino teatrą, pasižadu būti atsakingas už mašinų kolekciją ir t.t . O vaikams, kad išmokyst uogauti, piešti, daug įdomių žaidimų ir t.t Tas korteles įdėjau į iškirptas gėlės lapo formas ir suklijuodavau ,kad nesimatytų, nepadariau foto jų. O pačius tuos gėlės žiedo lapus pritvirtinau prie tokios medžiaginės gėlės, kur žaislų pardėse yra, galima buvo visą gėlę pačiai pasidaryti, bet laiko pritrūko. Vaikų pasižadėjimai buvo vienos spalvos, suaugusių kitokios.
Kiekvienas ištraukęs turėjo pasirašyti savo vardą, tą kortelę įdėti į nuotraukų albumą, ir šalia dar palinkėjimą parašyti.
Paskui krikšto tėvams padovanojau po rankšluostį ir padėką. Padėką, tai kaip čia pasakius pasivogiau iš una-art, ant jos nufotografuoto rankų darbo, užrašiau tekstą, atspausdinau ir įrėminau, gavosi, kaip paveikslas blush2.gif
Na o paskui bendravom, valgėm, ir labai saikingai vartojom alkoholį biggrin.gif
Beje tas korteles, ir padėkas spausdinau Mituvos g.6 esančioj spaustuvėj, berods Lisaura vadinasi, ten pas juos toks vaikinukas yra Igoris, jis ir paredagavo truputį formatą, ir kokybė buvo superinė, aš kalendorius prieš kalėdas copy1 spausdinaus, tai kokybė buvo pasibaisėtina.
Ai dar ant butelio pasirašinėjom, kurį saugosim iki vestuvių.
Šiaip mano pagrindinė užduotis buvo nesikartoti su idėjom, kurios buvo prieš du metus, kai krikštijom dukrą, tai kažko labai daug ir nebuvo, nes svečiai visi tie patys.
Na ir dar, puošiant salę pirkau baltas rožes, jas ant stalo į vazeles po 7 sumerkėm, paskui jas padovanojom, mamoms, krikštomamoms, nes tokių ne po vieną buvo, artėjančios motinos dienos proga.
Atsakyti
QUOTE(mardže @ 2009 05 05, 00:51)
Labas vakarėlis,

Na va mes jau po krikštynų. Oras buvo superinis, mano vaikas auksinis  biggrin.gif , nė kiek nesupyko kai kunigėlis vandenuką pylė.

DIDELIAUSIAS AČIŪ KAD DALINATĖS SAVOM IDĖJOM, NES JAS VOGIAU  biggrin.gif , TIK NEPATENTAVAU KAIP SAVO.
\


wow kaip viskas sauniai pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 04, 23:40)
Emmy, mūsų krikštynos vyks tą pačią dieną smile.gif Laikysime kumščius, kad visa organizuota veikla pavyktų smile.gif

aga,laikom visus kiek turim. Svarbiausia geram orui užstatas duotas thumbup.gif

QUOTE(mardže @ 2009 05 05, 01:51)
Labas vakarėlis,

Na va mes jau po krikštynų. Oras buvo superinis, mano vaikas auksinis  biggrin.gif , nė kiek nesupyko kai kunigėlis vandenuką pylė.

DIDELIAUSIAS AČIŪ KAD DALINATĖS SAVOM IDĖJOM, NES JAS VOGIAU  biggrin.gif , TIK NEPATENTAVAU KAIP SAVO.

sąžinė prabilo lotuliukas.gif oi tu šaunuolyte!!!!!! džiaugiamės kad šventė pavyko!!!!
o kur pirkai angeliukus ir kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emmy: 05 gegužės 2009 - 07:53

bigsmile.gif Oi mardže, džiaugiuosi, kad taip smagiai atšventėt krikštynas. Sveikatytės jūsų krikštukui ir, žinoma, dukrytei.
Turiu klausimą: kiek kainuoja lapo atspausdinimas Mituvos gatvėje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mardže @ 2009 05 05, 01:51)
Labas vakarėlis,

Na va mes jau po krikštynų. Oras buvo superinis, mano vaikas auksinis  biggrin.gif , nė kiek nesupyko kai kunigėlis vandenuką pylė.

labai smagu, kad viskas sklandziai praejo thumbup.gif .
O kur gavai tuos piesinukus kaip su vaiku elktis? ax.gif Cai maciau buvo rusu kalba ideta, o as lietuvisko noreciau.
Na smagu skaityti, kai krikstynos praejo labai gerai ir dar oras geras... As tai jai nerimauju del visko, nors laiko dar yra. Tikiuos oras bus geras rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas siūvote mažyliams lininius drabužėlius ir turite kontaktus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 05 gegužės 2009 - 10:29
Mardze>>>Super krikstynos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O toje mituvos gatveje ar tik spausdina ar pavyzdziui gali ir kalendoriu is foto padaryti??? g.gif

Emmy>>>dar zibintu negavau, pradejau kazkaip nervuotis, bet pusbrolis nuramino, sako kad ie menesi ir sesias savaites kartais siuncia, tai lauksiu ir kai gausiu visiems garsiai pasigirsiu bigsmile.gif

Dar del saldainiu soskiu, buna ir Saldus majai, tokios spalvotos ir dvieju dydziu, na bent jau Kaune maciau. O Vilniuje kiek zinau soskiu dar galima rasti VCUP kazkurioje saldainiu krautuveleje.
Atsakyti
Sveikos,
Na, pagaliau ir mes jau viska susiorganizavom. Krikstysim 05.30. Dideles sventes nebus, bus tik artimuju rate, sod. Kad tik oras geras butu, nes kai organizuoji svente gamtoj, tai visada siektiek rizikuoji unsure.gif Padariau isakymu krikstateviams, du zaidimus su pasizadejimais ir profesijom, seneliams nupirkom po pasaku knyga, kad anuki pasakas vis skaitytu. Kas cia dar g.gif Saslykams mesos prisipirkau maximoj kai buvo akcija. Dabar pilnas saldiklis mesos biggrin.gif Gerimu daug nepirksiu, nes netokia cia svente, kad prisigert, manau visai nebrangiai prasisuksim. Galvoju kurioj cia vietoj iterpt soskes tas saldainines, visai gal nieko ideja. Kas pirkot jas bazej, tai jos vienetais parduodamos, ar pakuotem?
Atsakyti
Laba diena,

4u.gif 4u.gif


QUOTE(Emmy @ 2009 05 05, 08:40)
aga,laikom visus kiek turim. Svarbiausia geram orui užstatas duotas  thumbup.gif
sąžinė prabilo  lotuliukas.gif  oi tu šaunuolyte!!!!!! džiaugiamės kad šventė pavyko!!!!
o kur pirkai angeliukus ir kiek kainavo?  ax.gif


Angeliukus bazėj pirkau, irgi tuose tolimose sandeliuose nuo 11 iki 14 kažkuriam, pirkau po 3,20, kitoj vietoj mačiau po tris lt. Ten kur aš pirkau prekiavo visokiom kanceliarinėm prekėm ir žaislais.
Na, o sąžinė retkarčiais sukirba lotuliukas.gif

QUOTE(Onelė @ 2009 05 05, 09:52)
bigsmile.gif Oi mardže, džiaugiuosi, kad taip smagiai atšventėt krikštynas. Sveikatytės jūsų krikštukui ir, žinoma, dukrytei.
Turiu klausimą: kiek kainuoja lapo atspausdinimas Mituvos gatvėje? mirksiukas.gif


Tu žinok dėl kainos tai net nežinau, aš spausdinau du A3 lapus, ant tokio storo popieriaus čia kortelės buvo, ir 2 lapus A4 formato,padėkos krikštotėvams, jis juos dar apipijaustė, ir tas korteles paredagavo, nes ne visos vienodo dydžio pas mane buvo, tai sumokėjau 15 litų.

QUOTE(VANDA-panda @ 2009 05 05, 11:00)
labai smagu, kad viskas sklandziai praejo  thumbup.gif .
O kur gavai tuos piesinukus kaip su vaiku elktis? ax.gif  Cai maciau buvo rusu kalba ideta, o as lietuvisko noreciau.
Na smagu skaityti, kai krikstynos praejo labai gerai ir dar oras geras... As tai jai nerimauju del visko, nors laiko dar yra. Tikiuos oras bus geras  rolleyes.gif


Piešinukus dalį lietuviškų iš SM, o kitus iš rusiškų persidariau, jai reikia galiu į paštą permesti.

QUOTE(ROSE @ 2009 05 05, 13:10)
Mardze>>>Super krikstynos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O toje mituvos gatveje ar tik spausdina ar pavyzdziui gali ir kalendoriu is foto padaryti???  g.gif


Draugė pas jį kalendorius darėsi. Jai ten važiuosit tai būtent Igorio klauskit. Į Mituvos gatvę įsukus iš Savanorių pr. reikia pravažiuoti ilgą mašinų aikštelę ir už jos sukti po dešine giliau į kiemą, ir ten toks atskiras pastatėlis stovi, tai ten ir bus ta spaustuvė. Gaila telefono numerio nepaklausiau, galėčiau draugės pasiteiraut.
Atsakyti
sakykit, o kur po krikštynų baliavojate? kokisoe kavinėse, kokiso kainos ? pas mus planuoja virš 20 žmonių būti.
Atsakyti
QUOTE(ROSE @ 2009 05 05, 14:10)
Emmy>>>dar zibintu negavau, pradejau kazkaip nervuotis, bet pusbrolis nuramino, sako kad ie menesi ir sesias savaites kartais siuncia, tai lauksiu ir kai gausiu visiems garsiai pasigirsiu  bigsmile.gif

g.gif o aš jau gavau, per 2 savaites (4dienį), bet rado kas prekiauja iš UK tiesiai be jokių prieraršų hong kong. o tu anksčiau užsisakei...
Atsakyti
mardže viskas atrode labai grazu wub.gif
Atsakyti