Sveikos,planuotojos:)
Gal kuri vilniete zino,kur butu galima saldainiu-ciulptuku isigyti?
QUOTE(Įsimylėjus @ 2009 05 04, 16:00)
Sveikos,planuotojos:)
yra akropolyje einant link jysk prekiauja saldumynais ten yra šalia medalių. Bet ne "Saldūs majai" o kita kažkokia arčiau jysko. daugiau nesu mačius
QUOTE(Emmy @ 2009 05 04, 15:52)
yra akropolyje einant link jysk prekiauja saldumynais ten yra šalia medalių. Bet ne "Saldūs majai" o kita kažkokia arčiau jysko. daugiau nesu mačius
Sveika Emmy na ir temele grazia sukurei
Ar jau pakrikstyjot savo mazaja?
QUOTE(rutyte11 @ 2009 05 04, 18:08)
oooooooooooo Labas, 100 metų, nea dar laukiam 06 06 o kaip jūs?
QUOTE(Emmy @ 2009 05 04, 17:30)
oooooooooooo Labas, 100 metų, nea dar laukiam 06 06 o kaip jūs?
O mes 0627 Bernardinuose tai ieskau visokiu ideju ir siaip Visai netycia cia tave uzmaciau
QUOTE(rutyte11 @ 2009 05 04, 19:18)
O mes 0627 Bernardinuose tai ieskau visokiu ideju ir siaip Visai netycia cia tave uzmaciau
dar laiko turit o mes bažnyčios neturim na bet nieko tai nuorodose prašom naudinga informacija jei kokie klausimai tai rašyk, pagelbėsim ką kur susirast svarbu rūbelius susiorganizuot, nes jei siūtis tai geriau anksčiau pradėt ieškot.
QUOTE(Emmy @ 2009 05 04, 18:21)
dar laiko turit o mes bažnyčios neturim na bet nieko tai nuorodose prašom naudinga informacija jei kokie klausimai tai rašyk, pagelbėsim ką kur susirast svarbu rūbelius susiorganizuot, nes jei siūtis tai geriau anksčiau pradėt ieškot.
Tai as megsiu man be problemu O jei ka tai butinai rasysiu
QUOTE(rutyte11 @ 2009 05 04, 19:48)
Tai as megsiu man be problemu O jei ka tai butinai rasysiu
tai jau tikrai kai turi tokį talentą nepasinaudot būtų nuodėmė
QUOTE(Emmy @ 2009 05 04, 19:12)
tai jau tikrai kai turi tokį talentą nepasinaudot būtų nuodėmė
Skaiciau, kad turi saldainiu popieriuku sablona Gal gali imesti i rutyte11@gmail.com Aciu
QUOTE(rutyte11 @ 2009 05 04, 18:43)
Skaiciau, kad turi saldainiu popieriuku sablona Gal gali imesti i rutyte11@gmail.com Aciu
as taip pat noreciau saldainiu popiereliu to sablono jei galima atsiuskite i[COLOR=yellow] klaviatura30@one.lt busiu dekinga
QUOTE(Agnytė @ 2009 05 04, 15:38)
Turbūt pabandysiu kaspinėlį melsvą iš siauros juostelės padaryti ir priklijuoti
Sakyčiau gal neklijuokit, o pramuškit skylutę ir perjuoskite
QUOTE(estetė @ 2009 05 04, 22:01)
Sakyčiau gal neklijuokit, o pramuškit skylutę ir perjuoskite
Aš taip pat daryčiau, o galima ir daugiau skylučių pramušti ir jas tada suvarstyti... na kaip batukus... Na čia tiesiog idėja
O aš jau įpusėjau mano mažiuko kelnytes megzti, tai dabar paįvairinimui einu susivelti sau papuošalus krikštynoms.
Emmy, mūsų krikštynos vyks tą pačią dieną Laikysime kumščius, kad visa organizuota veikla pavyktų