labas rytelis
na pas mane jau beveik viskas kaip ir paruosta... tik...kas turit greito isgyjimo recepta??? skubiai reikia nosis bega ziauriai, akys asaroja..jauciuosi siaubingai... o ryt svente... tai kas is mano makijazo liks??? gelbekite
QUOTE(ligita33 @ 2009 05 15, 08:09)
labas rytelis
na pas mane jau beveik viskas kaip ir paruosta... tik...kas turit greito isgyjimo recepta??? skubiai reikia nosis bega ziauriai, akys asaroja..jauciuosi siaubingai... o ryt svente... tai kas is mano makijazo liks??? gelbekite
pabndyk isgerti 50gr su avieciu arbata man bent jau padeda
QUOTE(ligita33 @ 2009 05 15, 08:09)
labas rytelis
Karsta ciobreliu arbata su medumi+50gr brendzio ir i lova. Kita ryta bunu kaip agurcikas
Papildyta:
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 15, 08:13)
pabndyk isgerti 50gr su avieciu arbata man bent jau padeda
Ziuriu, 50gr visur kaip sveikatinimo priemone dalyvauja O jau arbatzoles kokias pasirinks-tokios bus gerai, svarbu, kad tai butu gydomosios arbatzoles:avietes, liepziedziai, ciobreliai
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 15, 08:13)
Karsta ciobreliu arbata su medumi+50gr brendzio ir i lova. Kita ryta bunu kaip agurcikas
lova atkrenta... juk mna du mazyliai namuciuose... kas jais pasirupins
arbatu prigeriau vakar visokiu... bet va nei degtinukes, nei brendziuko nepabandziau reiks sian vakare
as geriau vakar ciobreliu, salpusniu, avieciu arbatos (turiu savo prisirinkus)
dabar geriu karsta piena su medumi ... baisiai neskanu, nu bet gal pades??? (vaikystej padedavo).. .dar reik gintariukus pabaigt susiut i skraiste vakar nebeturejau nakti jegu uzbaigt
Papildyta:
aij dar vakar parsigabenau MB linini kostiuma is siuvejos... nu jau koks grazus mano vyriokas man isvis labai patinka, kai vyrai devi linines kelnes... busim visa seima linine Domanto kostiumas pacio pirmojo spintoj kabo
dabar geriu karsta piena su medumi ... baisiai neskanu, nu bet gal pades??? (vaikystej padedavo).. .dar reik gintariukus pabaigt susiut i skraiste vakar nebeturejau nakti jegu uzbaigt
Papildyta:
aij dar vakar parsigabenau MB linini kostiuma is siuvejos... nu jau koks grazus mano vyriokas man isvis labai patinka, kai vyrai devi linines kelnes... busim visa seima linine Domanto kostiumas pacio pirmojo spintoj kabo
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 15, 09:01)
labas rytas uzsakiau antardieni siuvinetus ranskluostukus kriksto teveliams ir vakar jau atveze mielas vaikinukas jie grazesni nei nuotraukose veliau nufotografuosiu ir imesiu parodyti kokius uzsakiau
o kiek mokėjai už atvežimą?
dėmesio nauja tema ČIA
Ligita 33, o tai gal vaiko košė padėtų? Ar jau išlaižei visą?
Na jei rimtai, tai laikykis! Sveikatytės tau ir tavo mažyliams!
Na jei rimtai, tai laikykis! Sveikatytės tau ir tavo mažyliams!
QUOTE(ligita33 @ 2009 05 15, 07:09)
labas rytelis
as tai issigydau su vaistais nuo persalimo.coldrex karstas gerimas ir kiti.man arbatos nepadeda.
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 15, 07:20)
grazu as ir apie juos mastau krikstateviams.
labas rytas
aciu merginos,b egisu ir as pirkti to zaidimo is knygyna palikit ir man
QUOTE(Emmy @ 2009 05 14, 17:52)
Sveika, o gal galetum man imesti zydra sabloniuka nes tirai labai atrodo
QUOTE(kristoote @ 2009 05 15, 09:58)
Sveika, o gal galetum man imesti zydra sabloniuka nes tirai labai atrodo
tik žydrą,visas lapas kad būtų? tai man reiks padirbėt, parašyk e-mailą ir tada gal rytoj
QUOTE(Donata87 @ 2009 05 15, 09:01)
labas rytas uzsakiau antardieni siuvinetus ranskluostukus kriksto teveliams ir vakar jau atveze mielas vaikinukas jie grazesni nei nuotraukose veliau nufotografuosiu ir imesiu parodyti kokius uzsakiau
is kur uzsakinejai?