QUOTE(jjurgiukas @ 2009 05 13, 12:49)
Oi koks pazistamas jausmas. As paskutinem dienom sukausi lyg vovere rate, teko net du vakarus prasedeti iki 3 val. ryto. Net nezinau kur mano klaida buvo, taciau juk nei stalo nepaserviruosi, nei balionu pripusi, nei misrainiu pridarysi pries kelias dienas. Visas didysis kruvis tenka paskutiniam vakarui
Patikek, viskas pavyks puikiausiai ir jusu svente liks isimintina . SEKMES
Patikek, viskas pavyks puikiausiai ir jusu svente liks isimintina . SEKMES
viskas tiesa gryniasia, ka tu surasei
aciu tikiuosi ir mano sveciai issives daug geru ispudziu
QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 13, 13:28)
ačiū
vadinas, registruosimės
gal galit atsiųst ir man? nota.sonata@gmail.com Ačiū
Man rodos, Jūs jokių klaidų nedarėt, tiesiog išties neįmanoma visko suruošt iš anksto. Va dar ir dėl to mes nuomosimės salę ir užsakysim maitinimą, tai nors ruošimas maisto (ir indų plovimas po to) atkris...
vadinas, registruosimės
gal galit atsiųst ir man? nota.sonata@gmail.com Ačiū
Man rodos, Jūs jokių klaidų nedarėt, tiesiog išties neįmanoma visko suruošt iš anksto. Va dar ir dėl to mes nuomosimės salę ir užsakysim maitinimą, tai nors ruošimas maisto (ir indų plovimas po to) atkris...
mes irgi visa tai darome: sales nuoma + maitinimas + sveciu apgyvendinimas + sales puosimas (nes sale nuo musu namu uz 30 km). niekaip negaliu penktadienio skirt sales puosimui, nes nebus kur padet vaikuciu. dziaugsiuos, kad galiu truputuka namucius pasipuost, nes bus fotografe ir kriksto tevai perims ta grazia tradicija: aprengt kriksto vaikus isvaziuojant is namuciu
o kur dar manikiuras, makijazas, sukuosena as juk po darzus kasdien prie viso to duoduos... tai rankytes mano ... patikekit manim... nekaip atrodo... MB jau suka galva, kaip jam reiks tepaluotas rankas atplaut (gal turit kokia ideja?)...kazka smarkiai remontavo, tai kai is jio toks meistras tai uztat rankos juoduteles
isivaizduoju dabar palapine lauke toks vejas sian... tai ir tupetume visi viduj...kazi kaip pasisektu vaikucius nulaikyt vietoje nu grreitai prisipazinkit...kuri mokat biski paburt? uzsakykit ora kitam sestadieniui truputi nors siltesni ... tikiuosi nesusirgsiu.. .jau vos beprakalbu