QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 12, 17:04)
Kokio amziaus sveciai dalyvaus?
Jei jie tokio, kaip as-asmeniskai atsisakyciau dalyvauti tokiame zaidime, mano vyras irgi
A jei svecias dar Alfa butu-is viso per baliu liezuviu viesai uzmustu bet kokia sventine nuotaika
Tikrai, Emmy, nepyk
Labai sauni tavo temele ir informacija visa galima pasidalinti butent cia, bet ir pakritikuoti juk galima, kad krikstynos virstu tikrai ISPUDINGA svente
Paziurejau i jusu, Emmy, parasa, pamaciau metus ir pagalvojau-va, jei dalyvaus tokio amziaus zmones ar dar jaunesni(pageidautina, kad jaunesni)-tai dar nieko, bet kaip priversti kokia moteriske 50 metu mautis sauskelnes???? Arba krikstoteva koki 40 metu isideti ciulptuka?
Nu nebent iki zemes graibymo pasigertu visi, tada dzin butu. Vis tik, mano manymu, tie zaidimai TINKA per vestuves ir tokias, kur tuokiasi 20 meciai
Kai jau vyresni zmones-norisi zaidimu subtilesniu
man dzin, mūsų giminė nereali
dar ne tokių cirkų pridaro
ir tikrai apie 40 žmonės, ten giminėlė nereali
kas neturi tokios tikrai nesuprast
ai tiesa vedžiau šį žaidimą draugų krikštynose irgi publika virš 40, tai suuuuper, pavadinau pirmas krikštatėvio išbandymas - kiek juoko buvo
o manė jų giminė konservatyvi - nė velnio
gaila kas negali žaidimų daryt vien dėl niūrios publikos, o gal pabandykit? gal nežinot ko galit sulaukt