QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 12, 11:12)
Mes tam dalykui panaudojom kazkada lankynom gauta knyga 'Mano pirmieji gyvenimo metai".
aga turiu, reik pažiūrėt ar yra vietos.
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 05 12, 11:24)
kokius zaidimus zaisit?
1. iš vardo raidžių spėt daiktus
2. gert alų per soskę....
3. palinkėjimus/pažadus sakyt bet nesugalvojau kaip, arba pagal ištrauktus žodžius arba šiaip...
QUOTE(LinetaBlue @ 2009 05 12, 11:57)
Labas mamytes,
as jau daug maz viska susiruosiau krikstynoms, bet niekaip negaliu rasti savo princesei pedkelniu permatomu baltu ir bodzio balto ilgom rankovytem Gal kuri kur nors uzmatet? Nes siaip visos vaikiskos pardes ir maximos tuscios. Maniske 11 menesiuku dar tik. Gal Kauno bazej kas matet? Aciu
aš pirkau vienas maximoj skinijos, kitas vaikų mieste lenkiškas... hm.... rowent (nepamenu tiksliai). bazėje jei būsi tai paklausk ten kur raudonas pasažas prie kavinės vaikų pardėj arba 4 sandėly atrodo - taikos pr.pusėj toks stiklinis iškišulys, pati pirma vieta.
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 12, 12:40)
Emmy, aš pirkau Maximoje gražų albumą (kadangi pas mane vaikinas tai mėlyną su soske), kainavo 19.99. Ten pradžioje yra vietos kad užrašytum kieno ir kokia proga tas albumas. Tada yra man atrodo 5 lapai tušti, kuriuos aš panaudosiu linkėjimams surašyti, o toliau jau normalūs lapai nuotraukoms su eilutėmis šalia, kad užrašytum kas kur ir kaip. Aš ruošiuosi darytis visas krikštynų nuotraukas ir tą albumą paskirti vien tik krikštynoms. Tai ir tie palinkėjimai bus visai į temą pradžioje.
variantas, tik aš dar nežinau ar noriu atskiro
QUOTE("Tauridė" @ 2009 05 12, 12:49)
bet pasakykit kur gauti visai be rankovyčių?
nes suknelė mūsų be rankovių ir bet kokios trumpos rankovytės kyšo.
aš radau tik Babycenter, apie 14 lt maikė-bodis.