Įkraunama...
Įkraunama...

2009 krikštynų planavimas 2 d.

QUOTE(indrius78 @ 2009 04 26, 08:26)
Emmy-aciu uz naujus namucius 4u.gif .Saunuole tu-tiek geru ideju,minciu cia randu thumbup.gif  thumbup.gif .Uzsakiau jau vakar isakymu rema kriksto tevams,dovaneles jiems jau yra,dar ta ramune,kur buvo apkalbeta,kad ant ziedlapiu pasizadejimai surasyti buna thumbup.gif .Vakar nupirkau mociutems dovaneles-nu man patiko-padarytos is lino tokios leles su rankytemis ilgesnemis(jos kaip pakabos) ,jas kabini virtuveje,nes tos leles sijonas(lininis)yra rankoms sluostyti.Stai kaip atrodo:

user posted image

sauni dovanele... susimasciau ar nereiktu man tokiu bobuciu virtuvej pasikabinti g.gif labai jau garzi dekoracija prie mano senovisko koklinio peciaus butu thumbup.gif
Atsakyti
Sena pazistama, ataskaita skamba super. thumbup.gif Dovaneles vaikams su uzduotim- cia tai bent, reikes nusibezdzioniauti. blush2.gif

Dar - gal gali duoti ta pirteles adresa, mes irgi po oficialiu proceduru ten atvyktume. biggrin.gif

Nenoriu namo, nenoriu, o vat kai paskaitau, kaip smagiai galima sventini vakara praleisti savam name- uzpavydziu...
Atsakyti
sveikutes, krikstynu planuotojos 4u.gif
cia radau info i tema, kas gali buti kriksto tevais ir pan. Informacija is www.viskaskrikstynoms.lt :

Tačiau Bažnyčia primena: krikštatėviai nebūtinai privalo būti vienas su kitu susituokę žmonės. Bet jei jie yra ir iš skirtingų šeimų, reikalaujama, kad jie kiekvienas gyventų teisėtoje, Bažnyčios palaimintoje santuokoje.
Iš čia atsakymai klausiantiesiems, ar nesusituokusi, tačiau kartu gyvenanti pora gali būti krikšto tėvais? Ar išsiskyręs vyras gali būti krikšto tėvas?
Kaip partneriai gyvenantys vyras ir moteris negali būti krikšto tėvais.
O jeigu vyras yra išsiskyręs ir sukūręs civilinę santuoką, jis irgi negali būti krikšto tėvu, nes negyvena pagal tikėjimo reikalavimą.
Tačiau ši nuostata negalioja Santuokos sakramento neturintiems tėvams, siekiantiems pakrikštyti savo kūdikį.
Pagal Bažnyčios kanonus, tėvų statusas šiuo atveju neturi jokios reikšmės. Kūdikį ne tik galima, bet ir būtina stengtis pakrikštyti kuo greičiau. Kunigas negali atsisakyti krikštyti bažnyčioje nesusituokusių tėvų kūdikio, tačiau tokie žmonės negali būti krikšto tėvais kitam vaikui. Katalikų bažnyčios mokymas reikalauja, kad krikštatėviais būtų kviečiami tik katalikai, besilaikantys tikėjimo reikalavimų. Jų misija - būti savo krikštavaikiui sektinu gyvenimo pavyzdžiu.

Asedita, atrodo, tu ieskojai tokios informacijos. Musu kunigas tik paklause, ar kriksto tevai katalikai. Itariu, nuo paties kunigo daug kas priklauso.
Atsakyti
sveikos visos mamytes organizuojancios sia nuostabia vaiku svente mirksiukas.gif labai gera temele daug visko naudingo randu jau kelios savaites neatsitraukiu skaitinedama krikstynu skyreli,labai sauniu ideju turite thumbup.gif
na ir as turiu toki klausimeli blush2.gif na ant kvietimu noreciau parasyti kad jai dovanos dovanele geriau butu kad pinigeliais,tik nezinau kaip cia graziai parasius nes baiminuosi kad kas gali isizeist,na jai suprantat nenoriu daugybes nereikalingu dovaneliu kuriu galbut vaikelis net nepanaudos,labai lauksiu pagalbos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzastinka @ 2009 04 27, 12:54)
na ant kvietimu noreciau parasyti kad jai dovanos dovanele geriau butu kad pinigeliais,tik nezinau kaip cia graziai parasius nes baiminuosi kad kas gali isizeist,na jai suprantat nenoriu daugybes nereikalingu dovaneliu kuriu galbut vaikelis net nepanaudos,labai lauksiu pagalbos  ax.gif

Kazkada esu radus tokiu minciu:
"....butume dekingi uz dovanas, kurios neduzta, nesiglamzo, neluzta ir laisvai konvertuojamos Europos salyse smile.gif"
arba
"...Butume labai dekingi jeigu jusu dovana tilptu vokelyje.."

kadangi kvieciate artimus zmones, tai net tiesiai sviesiai galit pasakyti ir manau tikrai visi supras, o kas nesupras... - tai tokie jie ir artimi...
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2009 04 27, 13:13)
"....butume dekingi uz dovanas, kurios neduzta, nesiglamzo, neluzta ir laisvai konvertuojamos Europos salyse smile.gif"
arba

kadangi kvieciate artimus zmones, tai net tiesiai sviesiai galit pasakyti ir manau tikrai visi supras, o kas nesupras... - tai tokie jie ir artimi...

thumbup.gif Vaidux, labai taikliai pasakyta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, galiausiai mūsų Krikštukas jūsų teismui smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Dabar sėdžiu ir darau viską po truputį: ir drabužėlius mezgu, ir metrikus siuvinėju, nes dar neturėjome, tai sumaniau padovanoti, ir žaidimėlio korteles maketuoju ir įsakymus visiems kam priklauso ir padėkas gaminu. Vienu žodžiu, jau paroje pradėjo trūkti laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2009 04 27, 13:13)
arba

cia tai super thumbup.gif reiks man pasiskolinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 04 27, 12:50)
Na va, galiausiai mūsų Krikštukas jūsų teismui smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Dabar sėdžiu ir darau viską po truputį: ir drabužėlius mezgu, ir metrikus siuvinėju, nes dar neturėjome, tai sumaniau padovanoti, ir žaidimėlio korteles maketuoju ir įsakymus visiems kam priklauso ir padėkas gaminu. Vienu žodžiu, jau paroje pradėjo trūkti laiko smile.gif

oi kaip grazu wub.gif idomu butu pamatyti siuvinetus metrikus , cia sau ar kam nors dovanosite ?
Atsakyti
Tyra Situacija - krikštukas labai mielas akiai, dailiai padarytas, aš irgi jau užsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 04 27, 16:07)
oi kaip grazu  wub.gif  idomu butu pamatyti siuvinetus metrikus , cia sau ar kam nors dovanosite ?

QUOTE(estetė @ 2009 04 27, 16:32)
Tyra Situacija - krikštukas labai mielas akiai, dailiai padarytas, aš irgi jau užsimaniau  rolleyes.gif

Ačiū labai. Metrikus pati siuvinėju savo mažiukui, nes neturime. Įteiksiu jam kaip dar vieną krikštynų dovaną.
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2009 04 27, 14:13)
arba

aciu uz geras mintis thumbup.gif
Atsakyti