Emmy, kat tavo žodžiai tiesiai Dievui į ausį
O kokie jūsų norai dėl dovanų vaikui Pas mane yra tokių žmonių, kuriems nedrįsiu pasakyt kad neštų pinigais
Man tai nepatinka nesimais pinigais, o tuolab- isprasytas. Smagiausia, kai neklausia apie reikalingas dovanas, nes patys sugalvoja. O klausianciu tai neverciu mastyt patiems, nes jei ner polekio, tai gali nieko gero nesigauti. Bet jau vieni klause, gal ko vaikui reiketu, tai pasakiau, kad stalo irankiu ar induku. Jei dar kas klaus, tai sakysiu, kad merginai niekad perdaug nebuna drabuziu ir papuosalu . Zaislu, tebunie. Nors jau namai uzversti zaislais, bet juk dovanos- vaikui. O vaikams zaislu niekad nebuna perdaug.
O vat pinigu prasyt tai man nilabai. Jei jau truktu pinigu, tai geriau kukliau svestume, nei prasytume sveciu "susimoketi".
O vat pinigu prasyt tai man nilabai. Jei jau truktu pinigu, tai geriau kukliau svestume, nei prasytume sveciu "susimoketi".
QUOTE(alfa159 @ 2009 05 11, 16:06)
Man tai nepatinka nesimais pinigais, o tuolab- isprasytas. Smagiausia, kai neklausia apie reikalingas dovanas, nes patys sugalvoja. O klausianciu tai neverciu mastyt patiems, nes jei ner polekio, tai gali nieko gero nesigauti. Bet jau vieni klause, gal ko vaikui reiketu, tai pasakiau, kad stalo irankiu ar induku. Jei dar kas klaus, tai sakysiu, kad merginai niekad perdaug nebuna drabuziu ir papuosalu . Zaislu, tebunie. Nors jau namai uzversti zaislais, bet juk dovanos- vaikui. O vaikams zaislu niekad nebuna perdaug.
bet kai gauni pinigėliais turi pasirinkimo laisvę Kai pradės nešti visi savo nuožiūra tai manau atsiras namie brangių bet nereikalingų daiktų
QUOTE("Tauridė" @ 2009 05 11, 16:52)
Emmy, kat tavo žodžiai tiesiai Dievui į ausį
O kokie jūsų norai dėl dovanų vaikui Pas mane yra tokių žmonių, kuriems nedrįsiu pasakyt kad neštų pinigais
nežinau net, va su krikštamote sutarėm kad krikštotėvai dovanos grandinėlę su kryželiu, rožančių, maldaknygę ....seneliams sakiau nepirkt nieko, neaišku ką gausim, tada ir pageidausim, nebent simboliškai pasakų knygą. Kiti neklausia tai ir nesakau, kaip kas sugalvos. Tik nesinori kad dovanos kartotųsi bet to neišvengsim nes nesudarinėjam jokių sąrašų dovanoms.
Papildyta:
QUOTE("Tauridė" @ 2009 05 11, 17:09)
bet kai gauni pinigėliais turi pasirinkimo laisvę Kai pradės nešti visi savo nuožiūra tai manau atsiras namie brangių bet nereikalingų daiktų
jo mano pažįstama truputį buvo pyktelėjus kai gavo kelias grandinėles su pakabukais...pinigai nemaži, o naudos ... aš kažkaip nei naudos nei atsipirkimo neieškau, tik jei paklausia pasakau kad noriu kažko kas turi išliekamąją vertę, nesusilaužo, neišsimeta...
rožančių mano panelė jau irgi turi, parvežė draugai jai dovanų iš italijos. Sakiau įdėsiu per krikštynas į jos rankinuką ir kunigas galės pašventinti pasidėsim ateičiai, kai ruošimės komunijai ...
alfa, tavo mintis dėl drabužėlių ir žaislų visai man patiko Tik kad rūbelių kainos parduotuvėse kas nesusidūrę dar su tuo tai išsigąs...
alfa, tavo mintis dėl drabužėlių ir žaislų visai man patiko Tik kad rūbelių kainos parduotuvėse kas nesusidūrę dar su tuo tai išsigąs...
QUOTE(Onelė @ 2009 05 11, 00:21)
Skraistė ir yra pagrindinis krikšto rūbas. Būtent ji krikšto metu uždedama krikštijamam.
o mum bernardinuose Brolis Pranciskonas pasake, kad jos nereikia nes vaikam kai kuriem nepatinka, kad jie nervuuojas ir pan. Tai sako kam vaikus nervuoti
Papildyta:
QUOTE(Emmy @ 2009 05 11, 13:57)
Alfa, gyvenkime draugiškai Aš jūsų labai prašiau tolerancijos ši temelė yra idėjų, bet kai jūs perdėtai kritikuojate bijau kad kai kurios vengs jomis dalintis taip nukentės temelė. Mes nei čia priešiškai nusiteikusios - anaiptol viena kitai stengiamės padėti, o ne sumenkinti ir suniekinti. Būkit gera, išreikškit nuomonę, bet nebūkit tokia kategoriška kitų užmojams ir skoniams.
Kam dar ko neatsiunčiau, pasikartokit prašau
Kam dar ko neatsiunčiau, pasikartokit prašau
Man rutyte11@gmail.com
QUOTE(Emmy @ 2009 05 11, 14:14)
žinok net nežinau, prieš porą metų kaune krikštatėviai buvom davėm 100 lt, šiemet kunigą pasirinkom savo kur tuokė mus tai net nežinau .... 300 gal ... kaip krikštetėvis pasakys
Na ir kas, kad tuokė? Tai negi dabar visą gyvenimč būsit jam skolingi ar kažkuo įsipareigoję?
QUOTE(Ups... @ 2009 05 11, 17:36)
Na ir kas, kad tuokė? Tai negi dabar visą gyvenimč būsit jam skolingi ar kažkuo įsipareigoję?
nepyk taip tiesiog mas specialiai jo prašėm ir tarėmės jis šiaip lyg tokių apeigų nebeatlieka.... na šiaip nežinau kiek vyras su krikštatėviu nutars duot
Papildyta:
QUOTE(rutyte11 @ 2009 05 11, 17:33)
o mum bernardinuose Brolis Pranciskonas pasake, kad jos nereikia nes vaikam kai kuriem nepatinka, kad jie nervuuojas ir pan. Tai sako kam vaikus nervuoti
Papildyta:
Man rutyte11@gmail.com
Papildyta:
Man rutyte11@gmail.com
jau
Užsakiau iš vienos mamytės batukus baltus saviškiam rankų darbo, po savaitės turėsiu, tai parodysiu, gal dar kas norės
QUOTE(Emmy @ 2009 05 11, 16:41)
nepyk taip tiesiog mas specialiai jo prašėm ir tarėmės jis šiaip lyg tokių apeigų nebeatlieka.... na šiaip nežinau kiek vyras su krikštatėviu nutars duot
Nepykstu Gal tik žiauriai nuskambėjo
emmy, man jei galima ernesta_pusinskiene@yahoo.com
QUOTE(Emmy @ 2009 05 11, 16:13)
nežinau net, va su krikštamote sutarėm kad krikštotėvai dovanos grandinėlę su kryželiu, rožančių, maldaknygę ....
Girdejau prietara, kad negalima vaikui dovanoti kryzelio Tipo, uzkariat jam savo primesta kryziu... Rozancius-kitas dalykas, bet ir jis tinka tik pirmai komunijai. Gal geriau dovanoti kitus dalykus?