Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

QUOTE(Žanė @ 2009 03 13, 12:05)
tai ir modelį parašiau šalia. parašiau, nes tokių kainą turėjau, išvaizda panaši. o ar tinka, žmogus pasirinks  4u.gif
rašiau kainas štai šių:

aisku... as irgi noriu tokiu, butent 12,5x25, todel ir kaina konkreciai ju buvo idomu, bet tai turbut bus panasi i tavo nurodyta 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 13 kovo 2009 - 12:36
QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 13:02)
nebesuprantu, apie kurias cia kalbat, ir kieno kaina  g.gif .

sitos linea PUN yra 12,5 x 25 cm :

p.s.Kashaya lyg ir apie tokias teiravosi  mastau.gif .

Žinau apie 7,5x15 egzistavimą tokių plytelių, tai va tokių ir ieškau, tos 12.5x25 per didelės doh.gif
Žiūriu, kad ir mažutės 7,5x7,5 (baltos) man gražiai žiūrisi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 13 kovo 2009 - 12:41
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 13, 12:36)
Žinau apie 7,5x15 egzistavimą tokių plytelių, tai va tokių ir ieškau, tos 12.5x25 per didelės doh.gif

pas mus patalpa nedidele, bijau, kad mazos plyteles ja dar labiau sumazintu ax.gif , o ir darbo su mazom daugiau wink.gif .
Papildyta:
user posted image

vau, sitos kvadratines, jauciu graziai klasikineje virtuveje atrodytu bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 13:44)
pas mus patalpa nedidele, bijau, kad mazos plyteles ja dar labiau sumazintu  ax.gif , o ir darbo su mazom daugiau  wink.gif .
Papildyta:

vau, sitos kvadratines, jauciu graziai klasikineje virtuveje atrodytu  bigsmile.gif .

Man būtent virtuvei ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 13, 12:46)
Man būtent virtuvei ir reikia biggrin.gif

tai ko is karto nesakei nono.gif , jau pavydziu tau virtuves...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 12:35)
aisku... as irgi noriu tokiu, butent 12,5x25, todel ir kaina konkreciai ju buvo idomu, bet tai turbut bus panasi i tavo nurodyta  4u.gif .

supratau. na galima jiems pasiskambinti, žinant linijos pavadinimą manau kainą greitai pasakys smile.gif

aha, tos mažutės simpatiškos wub.gif mačiau tų pailgų virtuvėje foto (popieriniame kataloge), tai irgi superiškai atrodė, bet prie modernios virtuvės.

aš irgi dėsiu klasikinę, tai atmečiau tą versiją.

Beje, mažų baltų plytelių, bet be to iškilusio efekto) yra Hanza plytelių turguje, Villeroy&Boch plytelės tik 8 lt berods smile.gif

Dar mažyčių baltų irgi be iškilimų mačiau Linejoje.

Bet abejos tokios tvarkingos, gražiai žiūrisi. čia tam atvejui, jei mažyčių su iškilimu nerasit...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 13, 13:53)
supratau. na galima jiems pasiskambinti, žinant linijos pavadinimą manau kainą greitai pasakys smile.gif
aha, tos mažutės simpatiškos  wub.gif  mačiau tų pailgų virtuvėje foto (popieriniame kataloge), tai irgi superiškai atrodė, bet prie modernios virtuvės.

aš irgi dėsiu klasikinę, tai atmečiau tą versiją.

Beje, mažų baltų plytelių, bet be to iškilusio efekto) yra Hanza plytelių turguje, Villeroy&Boch plytelės tik 8 lt berods smile.gif

Dar mažyčių baltų irgi be iškilimų mačiau Linejoje.

Bet abejos tokios tvarkingos, gražiai žiūrisi. čia tam atvejui, jei mažyčių su iškilimu nerasit...

Ačiū už pagalbą, mergučios 4u.gif
Ieškosiu, kas belieka doh.gif Kai nerandu, tai dar didesnis azartas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 13:44)
pas mus patalpa nedidele, bijau, kad mazos plyteles ja dar labiau sumazintu  ax.gif , o ir darbo su mazom daugiau  wink.gif .
Papildyta:

Ieškojimų rezultatas- Lietuvoje "1000 plytelių" prekiauja Vives keramica (būtent mano ieškomas plyteles jie gamina) produkcija. Bet reikėtų užsakinėti, nes šiuo metu neturi tos kolekcijos (Mugat kolekcija), laukti tektų ~3-4 savaites.
Liko tik išsiaiškinti kainą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 19 kovo 2009 - 16:19
labas.gal kas nors zinot kokio gamintojo/kolekcijos/pavadinimo yra sios plyteles su siluetu. radau internete paveiksliuka.noreciau tokiu savo vonioje. rodziau plyteliu parduotuvese bet niekas nezino.

http://img5.imagesha...?image=2255.jpg

ar cia klijuota ant virsaus lipdukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutis: 21 kovo 2009 - 19:31
QUOTE(tiutis @ 2009 03 21, 20:29)
labas.gal kas nors zinot kokio gamintojo/kolekcijos/pavadinimo yra sios plyteles su siluetu. radau internete paveiksliuka.noreciau tokiu savo vonioje. rodziau plyteliu parduotuvese bet niekas nezino.

http://img5.imagesha...?image=2255.jpg

ar cia klijuota ant virsaus lipdukas?

Čia gali būti tas variantas, kur ant plytelių atspaudžiamas kaip ir fototapetas. Na, gal tiksliau, fotografija. Brangus malonumas, bet įmanomas.
Atsakyti
o Linejoj ziurejote? ten idomybiu visokiu yra.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Noriu paklausti zinanciuju. Ka reiskia kai akmens mases plyteles yra II rusies? Drauge sake, kad gal gali plyteliu spalva skirtis. Gal kas daugiau info turite?
Atsakyti