Labutes Kokia nuomone butu apie Opoczno vonios plyteles? Aleksandrijos kolekcijos Issirinkome .jos man grazios, bet bijau del kokybes. Seip jos lenkiskos. Gal kuri klijavote ar girdejote atsiliepimu?
Mes susiklijavome Opoczno herkulanum serijos plyteles, (wc sienas ir grindis) trūko viena plytelė klijavimo metu. Pritrūkus gavome papildymą, kuriame pusė plytelių buvo gerokai šviesenės nei turėjo būt. Bet parduotuvėje (nesakysiu kurioje, kad nekvepėtų reklama), kurioje pirko labai mielai pakeitė. Atrodo išties dailiai. Esam patenkinti
Šiaip aš lenkiškų plytelių baidausi, bet nemanau, kad visų firmų jos yra prastos kokybės... juk ir lenkai turi kokybiškų gaminių, tik kaip atsirinkti tarp tų visų niekam vertų Kaina ne visada rodiklis... Bet Opoczno tikrai gražių yra Deja, nieko negirdėjau apie kokybę..
Labutes
Kokia nuomone butu apie Opoczno vonios plyteles? Aleksandrijos kolekcijos Issirinkome .jos man grazios, bet bijau del kokybes. Seip jos lenkiskos. Gal kuri klijavote ar girdejote atsiliepimu?
mes si savaitgali irgi rinkomes plyteles ... isirinaku Dvarcioniu keramikos COLORE kolekcijos...tik nezinau kokia spalvyte isirinkti galutinai.... vonia didel 13 kv ,su dideliu langu....
mes si savaitgali irgi rinkomes plyteles ...
isirinaku Dvarcioniu keramikos COLORE kolekcijos...tik nezinau kokia spalvyte isirinkti galutinai.... vonia didel 13 kv ,su dideliu langu....
Pirkom lenkų Ceramika Paradyz plyteles ir ispaniškas Pamesos plyteles. Esam jomis patenkinti, puikiai pjaustosi, tik kelios plytelės bedirbant sutrupėjo. O kampai visi lygūs. Plytelių "gerumas" atsiskleidžia, kai meistras pradeda jas pjaustyti- ar gerai pjaunasi, ar trupa. Nuo to priklauso, kiek daugiau reikia užmesti plytelių perkant. Mano atveju plytelių buvo nupirkta tik pusė kvadrato daugiau nei reikia.
Na o dėl spalvų patariu rimtai visoms pagalvoti.Dideliame stende pardėj plytelės atrodo daug šviesiau nei tada, kai jas sudedi mažoj patalpoj, kur nėra daug apšvietimo.