Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

Labai ačiū už atsiliepimus. O kokie yra pagrindiniai „taškai“ Vilniuj? Žinau, be Senukų, 1000 plytelių, Hansa plytelių turgų, yra dar Makveža, Iris salonai, Domus galerija. O dar? Kuri čia Tanagra, priešais kurią yra parduotuvė?

Pasiskaičius kelių metų senumo temas, matau, kad tada žmonės pirkosi plyteles po 20 ir net po 10 Lt/kv. m. Dabar turbūt tik pasvajot apie tokias kainas.

Juratele, kuri parduoda plyteles, juk nesupyksi už rimtas derybas? Galvočiau apie salotines už kainą 15 Lt/kv. m. Kodėl taip stipriai mušu žemyn? Nes čia likučiai. smile.gif Nežinau, gal neatkreipei dėmesio, bet Senukuose, pvz., tų gėlėtųjų likučiai parduodami už 21.90 Lt/kv. m. Tu siūlai gerokai brangiau. Kadangi pagrindinis tavo pardavimas vyksta per skelbiu.lt, specialiai rašau čia, o ne ten, kad tau parduodant per daug kojos nepakiščiau.
Atsakyti
papasakokit kas nors kuom galima pakeis plytelės vonioj ir tulike? ar yra kitu tinkamu apdailų ( pigesniu) nei plytelės? bet ir kad tiktu drėgnom sąlygom?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 04, 20:30)
papasakokit kas nors kuom galima pakeis plytelės vonioj ir tulike? ar yra kitu tinkamu apdailų ( pigesniu) nei plytelės? bet ir kad tiktu drėgnom sąlygom?

galima dazyt - yr specialus dazai. na bet cia reik moket s atitinkamom medziagom elgtis ir tinkamai jas pasirinkt.
o siaip - galit naudotis akcijomis ir kokias nebrangias nusipirkt - jei plyteles nebrangios, tai gausis tas pats, kas dazyti ax.gif
Atsakyti
Labai norėčiau sužinot išsamiau apie tuos specialius dažus ir specialias medžiagas. Jei galima. 4u.gif Jei ir nepasirinksiu šįkart, žinosiu ateičiai.
Atsakyti
As mastau apie kamstine danga,mano draugai ja priespirtyje turi.Tad as nedvejodama y vonios kambary desiu,ir y virtuve.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 04, 19:36)
galima dazyt - yr specialus dazai. na bet cia reik moket s atitinkamom medziagom elgtis ir tinkamai jas pasirinkt.
o siaip - galit naudotis akcijomis ir kokias nebrangias nusipirkt - jei plyteles nebrangios, tai gausis tas pats, kas dazyti  ax.gif

matyt žiūrint už kiek dažus perki , mes norim tiksliau taip reikia kas pigiau smile.gif kiek čia nebrangiai? pvz maždaug? vonia apie 10 kv/m

QUOTE(ner_ko @ 2008 12 04, 19:46)
Labai norėčiau sužinot išsamiau apie tuos specialius dažus ir specialias medžiagas. Jei galima. 4u.gif Jei ir nepasirinksiu šįkart, žinosiu ateičiai.

yra senukuose , visokių sper dažų , virtuvėms . bet man kažkaip nelabai schmoll.gif

QUOTE(elitarai @ 2008 12 04, 19:59)
As mastau apie kamstine danga,mano draugai ja priespirtyje turi.Tad as nedvejodama y vonios kambary desiu,ir y virtuve.

prašyčiau plačiau jei galima su iš neto ištrauktom foto ( nu vaizdine medžiaga geriau suprantama) kas toji kamštine medžiaga , nes jei čia tai apie ką aš galvoju tai ažkaip nlb įsivaizduoju vonioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 04, 20:30)

Vonioj iškalėm plastikinėm,atrodo thumbup.gif(tik minusas,kad reik pjaustyt prie radijatorių ar krano ..sunkiai gaunasi,o ir klaidelė menka-skylė bus) .Taupumo sumetimais darėm,bet vistik norisi plytelių mirksiukas.gif .Nusižiūrėję esam tokias smulkias plyteles,labai patinka man.Va,panašios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 04 gruodžio 2008 - 23:40
QUOTE(mammka @ 2008 12 04, 23:32)
Vonioj iškalėm plastikinėm,atrodo  thumbup.gif

aha ir man tokia mozaika super bigsmile.gif drinks_cheers.gif o kiek mokėjot? brangu? ar lengva pritvirtint ?
parodyk nuorodą iš kur gavai ? noriu daugiau pažiūrėt rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 05 gruodžio 2008 - 12:47
QUOTE(Lera @ 2008 12 05, 13:32)
aha ir man tokia mozaika super  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  o kiek mokėjot? brangu? ar lengva pritvirtint ?
parodyk nuorodą iš kur gavai ? noriu daugiau pažiūrėt  rolleyes.gif

Nu žinok nepigios doh.gif .Mes jų neklijavom,norėjom tiktai.Pritvirti tai jas nesunku,tiesiog klijuojasi kaip ir paprastos plytelės tik pliusas,kad jos karposi mirksiukas.gif .Kas labai patogu prie vamzdžių.Senukų psl radau http://www.senukai.l...e...&pgNr=1.Bet pardėj tai daug pigiau mačiau,nei jų psl. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 05 gruodžio 2008 - 12:54
QUOTE(mammka @ 2008 12 05, 12:53)
Nu žinok nepigios  doh.gif .Mes jų neklijavom,norėjom tiktai.Pritvirti tai jas nesunku,tiesiog klijuojasi kaip ir paprastos plytelės tik pliusas,kad jos karposi  mirksiukas.gif  .Kas labai patogu prie vamzdžių.Senukų psl radau http://www.senukai.l...e...&pgNr=1.Bet pardėj tai daug pigiau mačiau,nei jų psl. g.gif

o kokioi pardej matei? aš gi nieko nežinau - prašau padėt rolleyes.gif

beja nuorodoi nerodo mozaikos schmoll.gif verysad.gif

tai jus ne tokiom sau padarėt? o kokiom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 05 gruodžio 2008 - 13:00
QUOTE(Lera @ 2008 12 05, 13:58)
o kokioi pardej matei? aš gi nieko nežinau - prašau padėt  rolleyes.gif

beja nuorodoi nerodo mozaikos  schmoll.gif  verysad.gif

tai jus ne tokiom sau padarėt? o kokiom?

Reiktų geriau senukuose pažiūrėt mirksiukas.gif .
Mes kalėm plastikinėm lentelėm,rašiau gi unsure.gif .
Yra dar tokios http://www.senukai.l...ist_tab=actions
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 12 05, 13:35)
Reiktų geriau senukuose pažiūrėt  mirksiukas.gif .
Mes kalėm plastikinėm lentelėm,rašiau gi  unsure.gif .
Yra dar tokios http://www.senukai.l...ist_tab=actions

ačiū ,

ups soriukas praleidau apie lentas blush2.gif doh.gif
Atsakyti