Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

QUOTE(Laurytele @ 2008 11 24, 11:30)
mes taip pat katilinėj pirkome po 15 lt./kv. Dvarčionių keramikoje rugsėjo mėn. Visai neblogos smile.gif ir susidėję gražiai atrodo smile.gif

kokios spalvos pirkot plyteles katilinei?
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 24, 11:25)
Katilinei pirkom baltarusiškas, po 15 lt/kv,

kodel dauguma katilinei renkasi ruda spalva? g.gif
Atsakyti
Na ne būtinai rudą, daug kas iš likučių klijuoja. Mes katilinės grindis šachmatiškai dėjome pilka - juoda, o sienas šviesiai pilkas. Šiaip katilinėje man nėra labai svarbu kokia ten spalva, svarbu, kad būtų praktiška.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 11 24, 18:22)
kokios spalvos pirkot plyteles katilinei?
Papildyta:
kodel dauguma katilinei renkasi ruda spalva? g.gif

mes tai katilinėje pirkome pilkos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 25, 12:45)
Na ne būtinai rudą, daug kas iš likučių klijuoja. Mes katilinės grindis šachmatiškai dėjome pilka - juoda, o sienas šviesiai pilkas. Šiaip katilinėje man nėra labai svarbu kokia ten spalva, svarbu, kad būtų praktiška.

Me su vyru taip pat nesureiksminame katilines plyteliu spalvos ar ju isdestymo. Vistiek pirksime tik is likuciu. Svarbu,kad butu tvarkinga,o grozis toje patalpoje nebutinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 11 25, 09:28)
Me su vyru taip pat nesureiksminame katilines plyteliu spalvos ar ju isdestymo. Vistiek pirksime tik is likuciu. Svarbu,kad butu tvarkinga,o grozis toje patalpoje nebutinas  smile.gif

as isvis mastau katilinej, garaze neklijuot jokiu plyteliu... nutinkuot ir nudazyt smile.gif gal net nedazyt...
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2008 11 25, 13:40)
as isvis mastau katilinej, garaze neklijuot jokiu plyteliu... nutinkuot ir nudazyt  smile.gif gal net nedazyt...

Galima ir apie toki varianta pamastyti smile.gif Katiline bet kokiu atveju liks paskutineje vietoje,nes pirmiausia reikia pagrindines namo zonas isirengti biggrin.gif
Atsakyti
mes taip pat nusprendėme tik grindis plytelėmis išklijuoti o sienas paliksime tik nutinkuotas
Atsakyti
Labas, gal ir ne i tema, bt gal kam reikia plyteliu, atliko po remonto, tai noreciau parduoti mirksiukas.gif nes tik vieta uzima doh.gif
Idedu skelbimo nuoroda, del kainytes susitarsime ax.gif
http://www.skelbiu.lt/5119606.html
Atsakyti
Man toks moteriškas klausimas kilo (nemanau, kad vyrams tai per daug rūpi smile.gif )... Ar esate ieškojusios plytelių pagal galvoj turimą „viziją“ ir neradusios? Ir ką tada darėt, viską galvojot iš naujo? Na, pvz., aš buvau sugalvojus, kokių spalvų bus kambariai, virtuvė ir vonia. Pgl. tai, kurios patalpos gauna daugiau ir kurios mažiau šviesos, kurios patalpos matomos kartu ir šiaip kas prie ko tinka, man susidėjo, kad virtuvėj virš stalviršio labai tiktų žydros ir geltonos spalvų plytelės. Gražiausia, kad būtų žydros su nesudėtingais geltonais ornamentais ir analogiškos geltonos su žydrais. Svarbiausia čia gražios, grynos spalvos. Ir ką gi? Ieškojau internete, išknisau visus Senukus, nieko ne tik kad su ornamentais, bet ir nieko gražiai žydro ir gražiai geltono. Pradėjau galvoti, kad net jei atsitiktinai kur ir rasiu tokias plyteles, tai už kosminę kainą, ir nepirksiu.
Kaip manot, aš čia per daug optimistiškai viską susiplanavau? Turbūt visi normalūs žmonės pirma apsižiūri po parduotuves, o tada renkasi iš siūlomo asortimento? Ar kuri vargot dėl savo „vizijos“, ar čia toks tuščias reikalas? blush2.gif
Atsakyti
Jeigu jūsų "reikalas" apsiribojo "senukais", tai tikrai nieko ypatingo nerasit, o dar su tokiais konkrečiais norais 4u.gif
Atsakyti
Ir as buvau pradejusi'' nuleisti gara''svajoniu plytelems,bet reikia gerai paieskoti ir rasit.Dabar ramu,kad bus taip kaip svajojau,nes nusipirkus netokias,visa laika ateityje gali save grauzti,kad patingejai ar pagailejai tam laiko,pinigu...
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 03, 20:45)
Ir as buvau pradejusi'' nuleisti gara''svajoniu plytelems,bet reikia gerai paieskoti ir rasit.Dabar ramu,kad bus taip kaip svajojau,nes nusipirkus netokias,visa laika ateityje gali save grauzti,kad patingejai ar pagailejai tam laiko,pinigu...

drinks_cheers.gif mes irgi apvaziavom visa miesta ir paskutiniam "taske" priesais tanagra vilniuj radom naujai atsidariusia parduotuve su mano norimom plytelem rolleyes.gif o dar ir nuolaida issiderejom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 03 gruodžio 2008 - 20:49