Man toks moteriškas klausimas kilo (nemanau, kad vyrams tai per daug rūpi

)... Ar esate ieškojusios plytelių pagal galvoj turimą viziją ir neradusios? Ir ką tada darėt, viską galvojot iš naujo? Na, pvz., aš buvau sugalvojus, kokių spalvų bus kambariai, virtuvė ir vonia. Pgl. tai, kurios patalpos gauna daugiau ir kurios mažiau šviesos, kurios patalpos matomos kartu ir šiaip kas prie ko tinka, man susidėjo, kad virtuvėj virš stalviršio labai tiktų žydros ir geltonos spalvų plytelės. Gražiausia, kad būtų žydros su nesudėtingais geltonais ornamentais ir analogiškos geltonos su žydrais. Svarbiausia čia gražios, grynos spalvos. Ir ką gi? Ieškojau internete, išknisau visus Senukus, nieko ne tik kad su ornamentais, bet ir nieko gražiai žydro ir gražiai geltono. Pradėjau galvoti, kad net jei atsitiktinai kur ir rasiu tokias plyteles, tai už kosminę kainą, ir nepirksiu.
Kaip manot, aš čia per daug optimistiškai viską susiplanavau? Turbūt visi normalūs žmonės pirma apsižiūri po parduotuves, o tada renkasi iš siūlomo asortimento? Ar kuri vargot dėl savo vizijos, ar čia toks tuščias reikalas?