Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(hobo @ 2005 06 13, 14:44)
o kur tokį daiktą galima nupirkt ir kiek kainuoja?

Aha.. parduoda jį vaistinėse.. smile.gif Už šampūną mokėjau apie 29 Lt, kaukė 44 su centais.. smile.gif
Atsakyti
nusipirkau Sunsilk balzamą plaukams kasdienei priežiūrai, žinokit man thumbup.gif thumbup.gif plaukai lengvai šukuojasi, blizga, bet neprisploja ax.gif
Atsakyti
Visiems plaukams naudoju avon serumą,kuris skirtas plaukų galiukams.Man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsneliuke @ 2005 06 13, 15:23)
Visiems plaukams naudoju avon serumą,kuris skirtas plaukų galiukams.Man patinka  mirksiukas.gif

Aš irgi šita nusipirkau,nes baisiai jau visų čia išgirtas buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2005 06 13, 14:37)
Na, kadangi turiu tokį patį turtelį, tai galiu parekomenduoti paskutinį klyksmą mano vonioje.. biggrin.gif
Tai O'Rising firmos, kažkokia Heliantis priemonė.. smile.gif Nu šampūnas ir plaukų kaukė (naudoti kaip balzamą) iš tos pačios serijos.. smile.gif Nu NEREALUS dalykas.. smile.gif Išsiplauni ir išsišukuoji gaurus kaip lygius kokius, visiškai nesivelia, o ir plaukai minkštučiai būna.. smile.gif
Tai nutariau, kad bene geriau ir ieškoti nereikia.. smile.gif
Tik... dabar klausimas kur kišti AVON ir Faberlic priemones..??? biggrin.gif Nes dabar viskas stovi... biggrin.gif biggrin.gif

Nu man tokio stebuklo plaukams šitas šampūnas nesuteikė schmoll.gif Pas mane jis su kokosu ,o kauke kažkokia Rinforzante(ar kažkaip pan.)Ir veliasi ir sunkiai išsišukuoja doh.gif Kai šlapi buvo tai net pirštų įikišt į plaukus negalėjau,bet kai išdžiuvo,tai nieko,žiūriu net blizga tongue.gif Šiaip dar tik pirma kart naudojau,gal tas rezultatas vėliau bus?
Atsakyti
Pas mane ir šampūnas, ir kaukė su tokia saulėgrąža.. smile.gif Gal vien tik šampūnu išplovus jie ir nesijaučia kaip šilkiniai, kad galėtum ten vos ne pirštais išsišikuoti.. biggrin.gif Bet po kaukės tai tikrai efektas yra.. smile.gif Ir ne pirmą mėnesį jau naudoju.. smile.gif
Ten prisimenu buvo kažkokia akcija vaistinėje, kai su kokia tai mikrokamera ar kuom tyrė galvos odą ir plaukus nemokamai.. smile.gif Tai monitoriuje galėjai viska matyt.. smile.gif Labai čiotkai.. biggrin.gif Tai va ta gydytoja, ar tiesiog tyrėja ir pasiulė butent ta su saulėgrąža, nes kaip supratau O'Rising visokių rūšių yra.. smile.gif Mano būtent HELIANTIS vadinasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2005 06 13, 16:00)
Pas mane ir šampūnas, ir kaukė su tokia saulėgrąža.. smile.gif Gal vien tik šampūnu išplovus jie ir nesijaučia kaip šilkiniai, kad galėtum ten vos ne pirštais išsišikuoti.. biggrin.gif Bet po kaukės tai tikrai efektas yra.. smile.gif Ir ne pirmą mėnesį jau naudoju.. smile.gif
Ten prisimenu buvo kažkokia akcija vaistinėje, kai su kokia tai mikrokamera ar kuom tyrė galvos odą ir plaukus nemokamai.. smile.gif Tai monitoriuje galėjai viska matyt.. smile.gif Labai čiotkai.. biggrin.gif Tai va ta gydytoja, ar tiesiog tyrėja ir pasiulė butent ta su saulėgrąža, nes kaip supratau O'Rising visokių rūšių yra.. smile.gif Mano būtent HELIANTIS vadinasi.. smile.gif

Tai ka aš ir kaukę naudojau mirksiukas.gif O ta HELIANTIS čia kaukė ar šampūnas?
Atsakyti
Ir kaukė, ir šampūnas.. smile.gif Abudu O'Rising firmos, kaip suprantu.. o vadinasi Heliantis.. smile.gif Sakau, su tokia saulėgrąža smile.gif
Atsakyti
mano plaukai taip pat labai sausi po n-dazymu sviesiai,va dabar naudoju kazkokios babushkos kauke,tai yra ant etiketes babushkos veidas,ji yra is medaus ir rugpienio.Tai ta kauke man padeda ir dar nusipirkau gliskur nenuplaunama balzama,taip pat padeda.
Atsakyti
QUOTE(laimushka @ 2005 06 16, 21:21)
mano plaukai taip pat labai sausi po n-dazymu sviesiai,va dabar naudoju kazkokios babushkos kauke,tai yra ant etiketes babushkos veidas,ji yra is medaus ir rugpienio.Tai ta kauke man padeda ir dar nusipirkau gliskur nenuplaunama balzama,taip pat padeda.

babcia Agafja ten biggrin.gif
Atsakyti
turejau as ta agfija su rugpieniu.... nepatiko...per dukartus susipyliau ant galvos...plaukus ziuriai siause. bent jau stebuklingai sulygina ir pamaitina plauka henna plus raudonos ir zalios kapsulytes, tikiuos ir pagydo:)
Atsakyti
hobita smile.gif ( meaning hobo): garbanotais plaukais reikia didžiuotis, o ne jų gėdytis- tai gana reta, dažniausiai moterys savo plaukus susigadina su cheminiais sušukavimais, jei tavo naturalūs- padėkok dievui ir jokiu būdu netiesink- tik dar labiau sugadinsi ir nieko iš to gero nebus...
Atsakyti