Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

jei butinai nori dazyti, dazyk tik pacias pacias sknis, jokio dazu paskirstymo po visa plauka po kaskiek minuciu, ir rinkis kuo naturalesnius dazus. pas mane buvo tas pac, bet kai pradejau taip daryt pagerejo:)

P.S.
daug naturaliu dazu tarp rusisku...
Atsakyti
man taip pat buvo nutikę, todėl galiu pasaktyi, kad man baisu cia skaityti, kai jus dar diskutuojate apie tolim,esnius dažymus ax.gif JOKIŲ DAŽŲ g.gif nes bus dar blogiau. geriausiu atveju tik cha ir basma. mano plauklai taip pat trupejo, nes buvau labai jau nusibalinus ir megdavau padažyti per visą ilgį, nors ir gerais dažais, tačiau visvien visuose yra peroksido ir kitų negerybių ax.gif nori nenori reikėjo vėl sugrįžto pire kuo natūralesnės savo spalvos ir esu dabar tamsiai ruda mirksiukas.gif mors ir nostalgija šviesiems plaukams, tačiau jau geriau natūralūs ir sveiki, nei nušiurusi blondinė. bandžiau ir ša gelbėt kaukėm aliejai serumais ir t.t, bet kai plaukas yra negyvas, tai jam jau niekas nebepadės. mano pasaiūlymas ZBITKAI10 yra toks : paskutinį kartą nusidažyti kuo panašiasne spalva į natūralią ir auginti.... nes plaukučiai yra negyvi jei trupa cry.gif
Atsakyti
O kaip sviesinti be peroksido? Gal galit patarti kokius dazus..Ko gero teks kirptis kaip vyrui, o as to nenoreciau..niekada tokia nebuvau..kaip man gaila savo ilgu plauku..Liudna..net nezinau ka daryti, reiketu rasti gera kirpeja, kuri galetu pakonsultuoti, gal kas pazistat tokia, aiku kaina kad butu prieinama, tokia ir pakirptu ir patartu kaip nusidazyti..juk jeigu dazysiu visu ilgiu kad ir tamsiai, vistiek plauka dar labiau paveiks..
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 05 24, 13:33)
O kaip sviesinti be peroksido? Gal galit patarti kokius dazus..Ko gero teks kirptis kaip vyrui, o as to nenoreciau..niekada tokia nebuvau..kaip man gaila savo ilgu plauku..Liudna..net nezinau ka daryti, reiketu rasti gera kirpeja, kuri galetu pakonsultuoti, gal kas pazistat tokia, aiku kaina kad butu prieinama, tokia ir pakirptu ir patartu kaip nusidazyti..juk jeigu dazysiu visu ilgiu kad ir tamsiai, vistiek plauka dar labiau paveiks..

Mano mamka irgi šviesiai dažo, bet su Garineerio dažais, o priežiūrai naudoja profesionalius šampūnus,kaukes ir t.t.
Tikrai atsigauan tie jos plaukai. Ji dar kasdien juos ir suka su žnyplėm....
Atsakyti
ir ką čia bepridursi....tragedija......nesu dar atradus tokios šampūno, kuriuo išplovus plaukai nesusiveltų į kaltūną, balzamų ir kaukių irgi reikia gerai paieškot. ką naudojat jūs?
Atsakyti
Na, kadangi turiu tokį patį turtelį, tai galiu parekomenduoti paskutinį klyksmą mano vonioje.. biggrin.gif
Tai O'Rising firmos, kažkokia Heliantis priemonė.. smile.gif Nu šampūnas ir plaukų kaukė (naudoti kaip balzamą) iš tos pačios serijos.. smile.gif Nu NEREALUS dalykas.. smile.gif Išsiplauni ir išsišukuoji gaurus kaip lygius kokius, visiškai nesivelia, o ir plaukai minkštučiai būna.. smile.gif
Tai nutariau, kad bene geriau ir ieškoti nereikia.. smile.gif
Tik... dabar klausimas kur kišti AVON ir Faberlic priemones..??? biggrin.gif Nes dabar viskas stovi... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kur tokį daiktą galima nupirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
kiek esu visko isbandzius (brangiu ir labai brangiu smile.gif ) tai mano atradimas frukcio sampunas ir balzamas su geltonu rutuliuku
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 13, 14:44)
o kur tokį daiktą galima nupirkt ir kiek kainuoja?

ORising parsiduoda Euro vaistinese.Kaina kazkur 30lt ir daugiau doh.gif
Atsakyti
o kaukių ar oliejų?
Atsakyti
Na, kadangi turiu tokį patį turtelį, tai galiu parekomenduoti paskutinį klyksmą mano vonioje..
Tai O'Rising firmos, kažkokia Heliantis priemonė..  Nu šampūnas ir plaukų kaukė (naudoti kaip balzamą) iš tos pačios serijos..  Nu NEREALUS dalykas..  Išsiplauni ir išsišukuoji gaurus kaip lygius kokius, visiškai nesivelia, o ir plaukai minkštučiai būna.. 
Tai nutariau, kad bene geriau ir ieškoti nereikia..
Tik... dabar klausimas kur kišti AVON ir Faberlic priemones..???  Nes dabar viskas stovi... 

Na, o man O'Rising tik trumpam padėjo, kai plaukai po keliu plovimu priprato, tai ir vel veliasi, sausi baisiai.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 13, 15:01)
o kaukių ar oliejų?

Aš vakar nusipirkau Orising kaukę uz 38lt.Aliejų kainos nebepamenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioshka: 13 birželio 2005 - 15:11