Na, anot mano kirpejos tai sviesinti plaukus ir dar deti chemini. tai - negalima. Nesvarbu, kad ir labai geros priemones naudojamos.
QUOTE(frezija @ 2005 04 07, 18:32)
Na, anot mano kirpejos tai sviesinti plaukus ir dar deti chemini. tai
tai jeigu aš labai labai užsimaniau garbanotų plaukų, tai negi man reikėjo laukti maždaug 10 metų, kad ataugtų natūralūs ir tik tada chemintis? o šviesinu tai jau keturis metus
QUOTE(Lemone @ 2005 04 07, 19:18)
tai jeigu aš labai labai užsimaniau garbanotų plaukų, tai negi man reikėjo laukti maždaug 10 metų, kad ataugtų natūralūs ir tik tada chemintis? o šviesinu tai jau keturis metus
netgi sakoma, kad gera kirpeja sviesintiems plaukams nededa cheminio
nu zinokit neistveriau ir isbandziau majonezo kauke ir nepatiko, nes as nemegstu visokiu alieju kurios po to po kelis kartus perplovineti reikia, kad galva nebutu riebaluota.
na jeigu nekreipti demesio i tuos daugkartinius plovimus, tai efektas 0 , na gal vos vos plaukai suminkstejo nuo acto, esancio majonezo sudetyje.
tiesa, mano plaukai sveiki ir kad atrodytu dar sveikesni tai jau tikrai gera priemone turi buti man visokios zoleles padeda, bet reikia naudoti sistematiskai, maziausiai karta per savaite ir daryti kompresus o chemines kaukes tik padeda juos issukuoti ir sutvarkyti, nes padengia plauka tokia plevele ir jis tampa lygus
na jeigu nekreipti demesio i tuos daugkartinius plovimus, tai efektas 0 , na gal vos vos plaukai suminkstejo nuo acto, esancio majonezo sudetyje.
tiesa, mano plaukai sveiki ir kad atrodytu dar sveikesni tai jau tikrai gera priemone turi buti man visokios zoleles padeda, bet reikia naudoti sistematiskai, maziausiai karta per savaite ir daryti kompresus o chemines kaukes tik padeda juos issukuoti ir sutvarkyti, nes padengia plauka tokia plevele ir jis tampa lygus
man irgi nepatiko majonezo kauke, daug perplauti, o ir efektas nulinis
QUOTE(Teta Aldona @ 2005 04 07, 19:40)
netgi sakoma, kad gera kirpeja sviesintiems plaukams nededa cheminio
eikit jus kaki na buraki
vadinasi pasiguodžiau ir sulaukiau paguodos ir patarimo ane? vietoj to, kad pasakytumėt ką gero naudojat ir ką man daryt, tai kritikuojat besarmatės
QUOTE(Lemone @ 2005 04 07, 19:06)
eikit jus kaki na buraki
vadinasi pasiguodžiau ir sulaukiau paguodos ir patarimo ane? vietoj to, kad pasakytumėt ką gero naudojat ir ką man daryt, tai kritikuojat besarmatės
as atsiauginau plaukus-vienintelis kelias. turiu kruvas kaukiu , kremu plaukams, nezpejau visu sunaudoti, pirkdavau kone kas savaite kad tik plaukai pageretu. ne vienas stebuklas bepadejo taip kad plaukai atrodytu sveiki nors man gamta dave storus, veslius ir labai labai gerius plaukus
mano kirpeja net nebenori man deti blond sruogu, o ir paprastais dazais dazo tik saknis, o ne visa plauka. ka jau bekalbeti apie sviesius plaukus+cheminis
na su mano plaukais nėra jau taip blogai, kokį įspūdį susidarėte gana ilgi, stori, tik kad labai sausi. dėl to lūžinėja galiukai
QUOTE(Lemone @ 2005 04 07, 19:25)
na su mano plaukais nėra jau taip blogai, kokį įspūdį susidarėte gana ilgi, stori, tik kad labai sausi. dėl to lūžinėja galiukai
o man luzinejo toj vietoj, nuo kurios buvo blonduotas plaukas. paskui su tokiu ataugusiu eziuku atvaiksciojau ilgokai, biski prisilipindavau su zele-laku, o dabar visai gerai
man kazkaip neveikia nuo sausu plauku niekas, tepdavau ir vis dar tepu aliejus pries plovima-anksciau varnalesu alieju, dabar simondsiju alieju, kuris turetu plaukams buti super, bet as to nejauciu. tiesa, nuo varnalesu aliejaus labai sustiprejo saknys, nebekrenta plaukai rekomenduoju.o ir suveike greitai
QUOTE(babarskas @ 2005 04 07, 20:31)
o man luzinejo toj vietoj, nuo kurios buvo blonduotas plaukas. paskui su tokiu ataugusiu eziuku atvaiksciojau ilgokai, biski prisilipindavau su zele-laku, o dabar visai gerai
man kazkaip neveikia nuo sausu plauku niekas, tepdavau ir vis dar tepu aliejus pries plovima-anksciau varnalesu alieju, dabar simondsiju alieju, kuris turetu plaukams buti super, bet as to nejauciu. tiesa, nuo varnalesu aliejaus labai sustiprejo saknys, nebekrenta plaukai rekomenduoju.o ir suveike greitai
O is kur gauti to varnalesu aliejaus ir kaip ji naudoti
spėju, kad vaistinėj (arba Droge - ten visko turi). ir ant plaukų tepti
pirkau kosmadoj, yre ir droge. imasazuoti i saknis, palaikyti kiek patinka (kartais as iki 2 val uzlaikydavau) ir isplauti. as patepdavau visa plauka, ypac galus, nors siaip jis skirtas plauku saknu stiprinimui tikrai matet ji, stiklinis staciakambis mazdaug butelaitis su geltonu uzsukamu kamsteliu ir geltona etikete
tiesa, jo uzteks tikrai ilgam, nes vienam kartui uztenka mazdaug 0.5 ml, o turis 50ml
tiesa, jo uzteks tikrai ilgam, nes vienam kartui uztenka mazdaug 0.5 ml, o turis 50ml