Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE (Agne @ 2004 11 17, 02:39)
O jeigu pasisviesini visus plaukus sakykim 2 tonais (zodziu akivaizdziai smile.gif ), kokia tada prieziura, kas kiek reikia saknis padazyt? Turbut nemazai pinigeliu "suvalgo"?

Kas kiek laiko saknis reikia dazyti, priklauso nuo to, kaip greit plaukai auga, ir nuo taves pacios....mano viena drauge eina saknu dazytis gal kas 3 savaaites, nors tu ataugsiu saknu buna koks centimetriukas smile.gif ...as einu dazyti saknu kas menesis- pusantro, bet dazniausiai ilgiau uztempiu rolleyes.gif
Atsakyti
JORYTE, ar tu tikra, kad uz VIENA LITRA kaukes moki tik 35 Lt??? Ar ten tikrai visas litras??? Kazkaip neisivaizduoju, kad kas tokiais kiekiais plauku kaukes pardavinetu... g.gif O cia kazi visiems parduoda? Jei as nueciau, man irgi parduotu? Ar butina kirptis ir t.t.? smile.gif
Atsakyti
tikrai litras ir tikrai kainuoja 35lt. juk ten prekes pardavineja kirpykloms, tai tokie kiekiai ir yra.negi nepastebejot kokiose bankese kirpejos laiko balzamus ir tt.
o beto dar viena balzama gera galiu pasiulyt, jo 1litras kainuoja is vis nedaug, iki 15lt. vadinasi "al semidilino", o pirkti yra tokioj parduotuvej "plauku prieziuros priemones", ji yra tik nusileidus nuo savanoriu kalno vaizuojant i laisve.
Papildyta @ [mergetime]1100698174[/mergetime]
sorry, parduotuve vadinasi "prekes kirpykloms" ar bent jau kazkas panasaus.na o del kainu jei netikit tai nuvaziuokit i "holivuda" arba sia parduotuve ir isitikinsit.
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2004 07 08, 22:45)
O man kirpeja patare pasidaryt majonezo kauke blink.gif Sake,kad labai atgaivina nisiurusius plauku galiukus po dazymo ar cheminio susukavimo.Bet palaikyti reiketu apie 1.5-2val.Dar nebandziau,bet manau reikes pabandyt,juo labiau,kad ne pirma karta girdziu,o atsiliepimai labai thumbup.gif

Vandene! majonezo kauke puikiai veikia thumbup.gif thumbup.gif mano plaukai ilgi ir dazyti, tai jau kuri laika negalejau sepecio i plauku galus ikist, tokie susivele buvo ir nusiure blink.gif pagalvojau, ai, nukirpt visada spesiu, bet va isbandysiu majoneza, o paskui ir alyvu aliejui eile ateis rolleyes.gif ismozoju galus, sukisu i maiseli ir laikau ant kuno siltai 2 valandas, tada sampunu isplaunu tik pacius galus na ir paskiausiai visa galva, poveikis liuks! thumbup.gif lygus blizgantys ir nesusivele, rekomenduoju! kirpimas dar palauks.
tik majoneza ta toki paprasta, ne su krienais ar cesnakais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien isbandziau savo nauja kauketai jega, kadangi plaukai sviesinti dabar tai reikia labai atstatanciu priemoniu, o kauke Henna plius tai po jos plaukai kaip gyvi pasidare:)
Atsakyti
O as naudoju Brelil firmos atstatomaji maitinamaji plauku krema su avizu ekstraktu. Ji pirkau pas savo kirpeja, jis skirtas profesionalams (1000 ml - 55 lt). Ir dar rekomendavo sampuna dazytiem plaukam "Urban tribe"
Atsakyti
o as droge pirkau labai faina kauke " beuty formula". yra ivairiu rusiu. plaukai labai svelnus. didelis kiekis 10lt( apie)
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2004 07 08, 20:45)
O man kirpeja patare pasidaryt majonezo kauke blink.gif Sake,kad labai atgaivina nisiurusius plauku galiukus po dazymo ar cheminio susukavimo.Bet palaikyti reiketu apie 1.5-2val.Dar nebandziau,bet manau reikes pabandyt,juo labiau,kad ne pirma karta girdziu,o atsiliepimai labai thumbup.gif

nu neveltui yra tokia reklama , kur ant plikos galvos majonezo privaro biggrin.gif

o jeigu rimtai, tai jauciu i galvos oda majoneza trinti nelabai nelabai, cia patiems plaukams augalinis aliejus esantis majoneze naudingas g.gif
Atsakyti
As naudoju Wella profesional Pro hair plauku kauke, thumbup.gif (apie 36 lt) Bet dar geresne plauku kauke is kiausinio trynio, citrinos sulciu sauksto, ir sauksto ricinos aliejaus. thumbup.gif
Atsakyti
as išties neradau geresnes priemones plaukam atgaivinti, kaip dove serija, gal ir labiau riebaluojasi, bet as nepastebejau, nes nei kremo nei balzamo netepu ant saknu, o tik ant likusios plauko dalies mazdaug 5 cm nuo galvos smile.gif plaukai tikrai atrodo sveikesni smile.gif
Atsakyti
As tai naudoju MAJONEZA biggrin.gif visada turiu ir nebrangu biggrin.gif
mano kasom tiko
maciute moke. thumbup.gif
Atsakyti
va aš tai nerandu jokios man tinkančios priemonės jau milijoną metų verysad.gif kadangi plaukus šviesinu, jie ir taip sausesni, o kai dar cheminį sudėjo tai vapšė... doh.gif serumų galiukams visokiausių išbandžiau - vis tiek ššš... kartais norisi sviesto pakelį ant galvos susitepti verysad.gif
Atsakyti