Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(kvyka @ 2007 12 26, 23:21)
Ziuriu cia visoms bedos su sausais plauku galiukais... Sako alyvu aliekus rteikia rtepti ant plauku galu ir laikyti bent pora valandu. Na, dat nebandziau. Prisiskaiciau cia visokiu patarimu, gal tiks kas nors  smile.gif

Tikrai? Kaip tik draugė parvežė alyvų aliejaus iš Graikijos. Maistui, bet turbūt aš jį ir plaukų galiukams pamėginsiu blush2.gif
Atsakyti
Viena pazistama nepripazysta jokiu firminiu ir brangiu priemoniu-ypac kas liecia plaukus! smile.gif vienintelis jos plauku gydomasis saltinis-majonezo kauke biggrin.gif kad ir kaip beskambetu, bet plauku nepavydeti jai tiesiog neimanoma! doh.gif
o man asmeniskai labai padejo kerastase atstatomosios kapsules thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 01 04, 15:36)
Viena pazistama nepripazysta jokiu firminiu ir brangiu priemoniu-ypac kas liecia plaukus!  smile.gif vienintelis jos plauku gydomasis saltinis-majonezo kauke biggrin.gif  kad ir kaip beskambetu, bet plauku nepavydeti jai tiesiog neimanoma! doh.gif
o man asmeniskai labai padejo kerastase atstatomosios kapsules thumbup.gif

Deja plauku groziui didziausia itaka turi genai...Butu lengva uzsideti majonezo kauke ir turet superinius plaukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 04, 17:35)
Deja plauku groziui didziausia itaka turi genai...Butu lengva uzsideti majonezo kauke ir turet superinius plaukus rolleyes.gif

sutinku drinks_cheers.gif
majonezas cia tik siaip kaip priedas prie to viso jau turimo grozio:)
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 09 25, 09:27)
Var pabandziau su aliejumi alyvuogiu ax.gif  Visai neblogai, taciau kaip visada is ryto plauku galai visi susilankste buvo verysad.gif  Kaip per nakti juos islaikyti? Rytais nespeju plauti galvos... ax.gif

miegok plaukus uzmetus ant pagalves ir nejudek lotuliukas.gif
Atsakyti
Del MAJONEZO va kaip aiskinama: ten tiesiog yra aliejaus ir viskas... smile.gif sudeti pasiziureti galit smile.gif As maistui skirta alyvu alieju tepiu...nu tikrai thumbup.gif bet po kokio 3 kartu... Galiukai suminksteja
Atsakyti
as savo plaukus dazau blondiniskai jau 5 metus...ir galiausiai jie tapo siaubingi.nuluzinejo,pradejo slinkti ,ir niekaip ju negalejau atsiauginti schmoll.gif galiausiai baiges mano kantrybe ir nusprendziau padeti taska,nusikirpti trumpai ir niekada nebedazyt,bet neisdrisau...bandziau ivairiausias priemones,padejo gliss kur su taukmedzio aliejumi,bet tik trumpam.mano paieskos tesesi toliau,isleidau be galo daug pinigu ,bet pries 2 men atradau tai kas man tiko.dabar mano plaukai nuostabus.zvilgantys,krenta lengvom ,dailiom bangelem ir drauges man pavydi ax.gif
stai ka as naudoju bigsmile.gif

1. garnier fructis nutri repair sampunas
2.garnier fructis nutri repair kondicionierius
3.garnier fructis nutri repair kauke
4.garnier fructis repair & shine kremas

kai labai tingiu naudoju tos pacios serijos greito poveikio kauke smile.gif o kai turiu laiko dar kartais issitepu plaukus kosmetiniu zibalu

ir dabar galiu drasiai dazyti plaukus ir net negalvoju apie kirpima.dziaugiuosi savo plaukuciais ,nes dabar jie patapo kaip grazuoles is serialo bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(eeecstasyyy @ 2008 01 31, 00:13)
as savo plaukus dazau blondiniskai jau 5 metus...ir galiausiai jie tapo siaubingi.nuluzinejo,pradejo slinkti ,ir niekaip ju negalejau atsiauginti schmoll.gif galiausiai baiges mano kantrybe ir nusprendziau padeti taska,nusikirpti trumpai ir niekada nebedazyt,bet neisdrisau...bandziau ivairiausias priemones,padejo gliss kur su taukmedzio aliejumi,bet tik trumpam.mano paieskos tesesi toliau,isleidau be galo daug pinigu ,bet pries 2 men atradau tai kas man tiko.dabar mano plaukai nuostabus.zvilgantys,krenta lengvom ,dailiom bangelem ir drauges man pavydi ax.gif
stai ka as naudoju bigsmile.gif

1. garnier fructis nutri repair sampunas
2.garnier fructis nutri repair kondicionierius
3.garnier fructis nutri repair kauke
4.garnier fructis repair & shine kremas

kai labai tingiu naudoju tos pacios serijos greito poveikio kauke smile.gif o kai turiu laiko dar kartais issitepu plaukus kosmetiniu zibalu

ir dabar galiu drasiai dazyti plaukus ir net negalvoju apie kirpima.dziaugiuosi savo plaukuciais ,nes dabar jie patapo kaip grazuoles is serialo bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu nzn bet bent jau man tai kauke lb nepatiko,plaukai kaip siaudai po jos,daugiau tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 01 31, 12:00)
Nu nzn bet bent jau man tai kauke lb nepatiko,plaukai kaip siaudai po jos,daugiau tikrai nepirksiu  schmoll.gif

tiesiog ji yra tokia lipni kad ja reikia itin kruopsciai isskalauti smile.gif
Atsakyti
kazkada lpries kokius 3 metus as ir naudojau fructis tikrai efektas geras bet laikinas....po keliu metu sviesinimo ir naudojimo fructis priemoniu mano plaukai ir tapo kaip siaudai . bet prisiskaicius patarimu va jau 1,5 gaivinu juos ir pagaliau matau veidrody jau bent normalius plaukus . o labiausiai padeda aliejai nors poveikis tikrai ne iskart atsiranda bet panaudojus pusmeti tikrai pagereja bukle
Atsakyti
4u.gif
As jau daug metu naudoju LOREAL Color-Vive nenuplaunama plauku krema (paziurejau kaip tiksliai dabar vadinasi - nenuplaunamas intensyvios prieziuros balzamas dazytiems plaukams) plauku galiukams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau net nebeprisimenu, kad galiukai gali sakotis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 02 07, 21:10)
4u.gif
As jau daug metu naudoju LOREAL Color-Vive nenuplaunama plauku krema (paziurejau kaip tiksliai dabar vadinasi - nenuplaunamas intensyvios prieziuros balzamas dazytiems plaukams) plauku galiukams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jau net nebeprisimenu, kad galiukai gali sakotis  tongue.gif

gal galetum imesti nuotraukele? ax.gif
Atsakyti