QUOTE(uoga22 @ 2007 09 24, 10:41)
o kas tas BC Moisture kick ir kur jo gaut?
mane jau neviltis apeme. plaukucius tiesiog kaskart pries plovima aliejuj mirkau, bet jokio rezultato. Jauciu problemos slypi kazkur anapus (t.y. giliau, gal viduj pas mane kas ne taip veikia)
mane jau neviltis apeme. plaukucius tiesiog kaskart pries plovima aliejuj mirkau, bet jokio rezultato. Jauciu problemos slypi kazkur anapus (t.y. giliau, gal viduj pas mane kas ne taip veikia)
O kur tu dirbi, leisk pasiteiraut - jei plaukai labai sauseja, matyt itakos turi aplinkos salygos, ne tik genai ar bloga prieziura, nes kaip supratau, daug ka naudoji, o visvien ju nieks neapsaugo. Gal dirbi ten, kur daug chemikalu ar sviecia saule, ar sausas patalpu oras - visa tai sausina plaukus
QUOTE(mereveja @ 2007 09 24, 16:35)
O kaip dazei ar visus plaukus, ar daug tamsesniu sruogeliu? Kaip nuemei zavuji bloniniskuma
As tai tris kartelius nusidaziau augaliniais beamoniakiniais dazais is Kadus - spalva emiau panasia i naturalia, tai susivienodino po trecio karto dazymo (sviesinti plaukai nelaiko pigmento, tai greit visi dazai nusiplauna,o ypac naturalus )