Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(uoga22 @ 2007 09 24, 10:41)
o kas tas BC Moisture kick ir kur jo gaut?
mane jau neviltis apeme. plaukucius tiesiog kaskart pries plovima aliejuj mirkau, bet jokio rezultato. Jauciu problemos slypi kazkur anapus (t.y. giliau, gal viduj pas mane kas ne taip veikia) doh.gif

O kur tu dirbi, leisk pasiteiraut g.gif - jei plaukai labai sauseja, matyt itakos turi aplinkos salygos, ne tik genai ar bloga prieziura, nes kaip supratau, daug ka naudoji, o visvien ju nieks neapsaugo. g.gif Gal dirbi ten, kur daug chemikalu ar sviecia saule, ar sausas patalpu oras - visa tai sausina plaukus
QUOTE(mereveja @ 2007 09 24, 16:35)
O kaip dazei ar visus plaukus, ar daug tamsesniu sruogeliu? ax.gif  Kaip nuemei zavuji bloniniskuma biggrin.gif

As tai tris kartelius nusidaziau augaliniais beamoniakiniais dazais is Kadus - spalva emiau panasia i naturalia, tai susivienodino po trecio karto dazymo (sviesinti plaukai nelaiko pigmento, tai greit visi dazai nusiplauna,o ypac naturalus doh.gif )
Atsakyti
As irgi svarstau BC moisture kick nusipirkti nes is purskiamu jis man pats paciausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyn @ 2004 07 08, 21:52)
ech, mano plaukai yra dazyti ir tokie ,atsiprasant, niu visikai nususe... sad.gif  va...
po dazymo jie ir sausi pasidare, zodziu, nekas... wink.gif  ka Jus naudojat dazytiems plaukams atgaivint?  kokius sampunus, balzamus, gal dar kokius pribumbasus?...
pasidalinkim patirtim...  biggrin.gif

as tai irgi buvau nusidazius ir vargau visaip juos gaivindama bet veltui doh.gif
siulau atsiaugint naturalius plaukus ir tada jei vistiek labai noresi juos dazyti kreiptis i profesionala smile.gif nes kiek supratau tai daze ne profesionalas o greiciausiai pati...
o jei visgi nori ir toliau dazyt tai siulau tada pirkt kaukes,ampules,aliejus ir t.t. ir pan.bet nemanau kad tokios priemones gali padaryti palukus tikrai grazius.manau galbut tiesiog pagerins dabartine situacija kazkiek...
Atsakyti
Var pabandziau su aliejumi alyvuogiu ax.gif Visai neblogai, taciau kaip visada is ryto plauku galai visi susilankste buvo verysad.gif Kaip per nakti juos islaikyti? Rytais nespeju plauti galvos... ax.gif
Atsakyti
as tai apsivynioju nakciai galva ranksluosciu bet jis po to nukrenta tongue.gif
cia bus truputi ne i tema, bet gal zinot kur galima nusipirkti kokiu spec kepureliu tokiam reikalui?matyt medvilniniu reikia ieskot?
kiek ziurejau droge, tai nesimate ju g.gif
ir kokia kaina?
Atsakyti
Mano plaukai ir buvo kaip siaudai - tikra tragedija doh.gif . Blonduoju jau 10 metu! doh.gif Nepadejo nei Keunes kaukes, nei aliejukai po 80lt. Kol visai netycia, Maximoj per akcijas, uzmaciau Elvital (raudona) nuplaunama plauku seruma dezutej, paskui nenuplaunama plauku seruma ir dar maitinama plauku kauke Blondinem. Is ne vilties nusipirkau visus 3 is kart doh.gif .Ir ka, super, plaukai tikrai pradejo atsigaudinet - ir negaliu patiket, kad brangios priemones taip nepadedavo kaip sitie Lorealio produktai! thumbup.gif Uz serumus per akcija mokejau po 16lt su centais, o kauke 17 su centais. Be akcijos visi po 20-21lt. Tikrai verta pabandyt. smile.gif
Atsakyti
Aš visai nebenoriu dažyti plaukų, bet ką daryt, kad plaukų dažai greičiau nusiplautų nuo plaukų? Jetau, kaip aš gailiuos, kad pradėjau dažyt savo plaukus, nes plaukai kaip šiaudai, slenka, nebežinau ką naudot...net nežinojau į kokią temą rašyt paklaust ką naudot, kad dažai greičiau nuo plaukų pasišalintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 24, 19:38)
As irgi svarstau BC moisture kick nusipirkti nes is purskiamu jis man pats paciausias thumbup.gif

Jis gerai sudrėkina ir sulygina plauką, bet tas stiprus jo kvapas blink.gif doh.gif negaliu pakest... kažkokie varškėčiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olsen @ 2007 12 24, 19:37)
Jis gerai sudrėkina ir sulygina plauką, bet tas stiprus jo kvapas  blink.gif  doh.gif negaliu pakest... kažkokie varškėčiai biggrin.gif

Turiu naudoju jau ne pirma,kvapas kaip tik labai patinka ir MB net klause kas cia taip skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 24, 22:47)
Turiu naudoju jau ne pirma,kvapas kaip tik labai patinka ir MB net klause kas cia taip skaniai kvepia wub.gif

Man irgi kavaps labai malonus, visai neįkyrus ir tikrai nestiprus blink.gif
Va geltono purškiamo tai man nee schmoll.gif Smirda saulėgrąžų aliejumi..
Geriausias vaistas sausiems galiukams - žirklės biggrin.gif Visai nesigailiu nukirpus gera sprindi šviesintų galų - dabar visi plaukai vienodo ilgio, sveiki ir žvilgantys thumbup.gif Supratau, kad galiu net ir be kaukes išsiverst - vien su šampūnu, nes neber kam veltis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 12 26, 14:48)
Man irgi kavaps labai malonus, visai neįkyrus ir tikrai nestiprus  blink.gif
Va geltono purškiamo tai man nee  schmoll.gif Smirda saulėgrąžų aliejumi..
Geriausias vaistas sausiems galiukams - žirklės  biggrin.gif Visai nesigailiu nukirpus gera sprindi šviesintų galų - dabar visi plaukai vienodo ilgio, sveiki ir žvilgantys  thumbup.gif Supratau, kad galiu net ir be kaukes išsiverst - vien su šampūnu, nes neber kam veltis  rolleyes.gif

Niu nejuokauk taip su plaukais,ziema gi,sildymo sezonas ir t.t. Reiktu kaukes bent karta i dvi savaites...
Atsakyti
Man tai jokie aliejukai nepadeda, kaukes irgi tik issukavima pagerina... Siaip blizga mano plaukai, bet va galai stovi kaip stagarai doh.gif ... Dazau tai vos ne juodai. Bet kad ir ne blond, bet dazai vistiek kenkia unsure.gif ... Ziuriu cia visoms bedos su sausais plauku galiukais... Sako alyvu aliekus rteikia rtepti ant plauku galu ir laikyti bent pora valandu. Na, dat nebandziau. Prisiskaiciau cia visokiu patarimu, gal tiks kas nors smile.gif
Atsakyti