Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(VaNiLla GirL @ 2007 06 24, 21:41)
Sveikutės, mergaitės.
Noprėjau pasiteiraut, gal kuri esat bandžius Elvital kaukę plaukučiams dažytiems (raudoną)? Laukiu komentarų...

daznai perku ir sampuna, ir balzama, ir kauke raudonoj pakuotej is elvital. Man jie irgi laaabai patinka. Cia is tu pigesniu turbut geriausias variantas.
Atsakyti
priklauso nuo plauku kartais kas vienai tinka,kitai ne.
Atsakyti
QUOTE(neka... @ 2007 04 18, 22:28)
pati esu kirpeja ir tikrai patariu jums merginos,pabandykit nepirkt priemoniu is vaistiniu,ar prekybos centru  schmoll.gif jie niekada neatgaivins plauku,taip,kai atgaivina priemones uzsisakytos kirpyklose.labai patarciau pabandyti is Z.ONE MILK & SHAKE nenuskalaujama kondicionieriu ir kauke.tai geriausia ka mano plaukai yra ragave  rolleyes.gif

O kiek kainuoja sios priemones ir kokiose kirpyklose ju uzsakyti galima? bigsmile.gif
Atsakyti
mano plaukuciai labai sausi blush2.gif ir as naudoju nenuplaunama pieneli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 20, 20:33)
O kiek kainuoja sios priemones ir kokiose kirpyklose ju uzsakyti galima?  bigsmile.gif

Yra kai kuriose parduotuvėse,kurios prekiauja prekėmis,skirtomis kirpykloms.Pvz.:Kaune yra Mickevičiaus g.esančioj parduotuvėlėj arba kirpyklose,kurios dirba su šia kosmetika.
Plačiau galima paskaityti kosmetikos gamintojai
Atsakyti
sveikos.trumpai papasakosiu,kaip as savo plaukucius gydziaus.. smile.gif
sumaniau viena menesi vasara paskirt 'sveikatinimuisi'.uzsirasiau i sporto kluba,pradejau wartoti maisto papilda silicea-plaukam,nagam,odai.ir naudoti kirpejos rekomenduota aliejuka plaukam.tepu juo galiukus.
siliceos poveiki pajusiu gal tik po keliu menesiu,bet aliejukas tikrai padejo.negaliu atsidziaut plaukais..siulau pamegint ir jums -nivea geltonam stikliniam buteliuke.. thumbup.gif
Atsakyti
jeigu plaukai tikrai labai sausi , labai nusiure siulau nueit i gera salona ir kelis kartus pasidaryt plauku gaivinimo proceduras , buna ju ten visokiu tik atsirinkt reikia , nusipirkt profesionalia kauke plaukams ir plaunant plaukus kiekviena karta ja tepti , o aliejus... nebutina is vis jo pirkt pries plovima reiktu issitept alyvuogiu aliejum , idealiuasia butu plaiakyt per nakti , o jeigu isplovus visvien juntamas sausumas , nedideli kieki aliejaus itrint i isdziuvius plaukus.
o vitaminai nu ten tie papildai perfectiliai visokie tikrai kad nepades plaukams ( del sausumo ) nebent tiems kur tik pradeda augt ar yra prie saknu , o tiems kurie yra jau isauge vitaminai nebeturi jokios prasmes.
jei noretum pamatyt drekinamaji efekta tu papildu turetum pilnai atsiaugint plaukus ir nukirpt visus kurie buvo iki vitaminu gerimo pradzios.

Papildyta:
ai beje dar yra tokios plauku kaukes kur uzdeda salonuose jos veikia mazdaug sesias sav nuo uzdejimo , po ju plaukai graziau isdziuna , tampa glotnesni , puresni ir taip laikosi tas kaukes poveikis keleta sav ar menesiu.
Atsakyti
Mano plaukai ilgi taipat sausi,veliasi,puciasi,siurkstus(turbut nuo dazymo) tai Droge aptikau tikrai pasakiska priemone (gal ji ir senai yra bet as ja katik pastebejau blush2.gif )'DOVE' SILK & SLEEK (200ml.) ce tiesinamoji,svelninamoji bei nenuplaunama priemone sausiems ,neklusniems ir silpniems plaukams. Ji man kainavo apie 10lt. bet plaukai tai akimirksniu pasikeite kai tik isdziuvo plaukai isteepus plaukus thumbup.gif rezultatas matosi,o ir nerauna sepetis plauku sukuojantis man ji patiko ax.gif ir tai visai ne reklama schmoll.gif o tik rekomendacija isbandyt kas nebandete
Atsakyti
Mano plaukai šviesinti. Atradau neblogą šampūną ir kaukę prieš plovimą - Natura House priemones su malachitu. Plaukai atsigavo, lengvai iššukuojami ir minkštučiai thumbup.gif . Net kirpėja pastebėjo, kad nustojo slinkti ir mažai šakojasi. Bet sutinku su kažkieno jau pareikšta nuomone, kad plaukų priežiūros priemonės labai individualus dalykas: kas tinka vienam, nebūtinai gali tikti kitam irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2007 08 10, 19:03)
Mano plaukai ilgi taipat sausi,veliasi,puciasi,siurkstus(turbut nuo dazymo) tai  Droge aptikau tikrai pasakiska priemone (gal ji ir senai yra bet as ja katik pastebejau  blush2.gif )'DOVE' SILK & SLEEK (200ml.) ce tiesinamoji,svelninamoji bei nenuplaunama priemone sausiems ,neklusniems ir silpniems plaukams. Ji man kainavo apie 10lt. bet plaukai tai akimirksniu pasikeite kai tik isdziuvo plaukai isteepus plaukus thumbup.gif  rezultatas matosi,o ir nerauna sepetis plauku sukuojantis man ji patiko ax.gif  ir tai visai ne reklama  schmoll.gif o tik rekomendacija isbandyt kas nebandete

O tai cia purskalas ar kaip kremukas? Naudoti taip supratau ant isdziovintu isplautu plauku?
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 08 11, 21:18)
O tai cia purskalas ar kaip kremukas? Naudoti taip supratau ant isdziovintu isplautu plauku?

paziurek cia http://www.dove.lt/l...t_lt/index.html

cia plauku pienelis, nuskalaut nereikia , tepi ant dregnu plauku, man ir labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redi: 11 rugpjūčio 2007 - 19:59
mano plaukus siuo metu suvaldo Swarzkopf Glis Kur geltonas kondicionierius ax.gif ten sausiems, luzinejantiems plaukams 4u.gif purskiu ant dgregnu, kartais ir ant sausu plauku thumbup.gif
Atsakyti