Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

Sveikutės, mergaitės.
Noprėjau pasiteiraut, gal kuri esat bandžius Elvital kaukę plaukučiams dažytiems (raudoną)? Laukiu komentarų...
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2007 04 19, 20:30)
nea, orising aliejuka vasarai ir negalima, nes jis aliejukas, jis lygiai taip pat ant saules jusu plauka kepins smile.gif
Papildyta:

smile.gif
joa, ten matei ta pati silikona smile.gif
matyt ten mano kolege tyre tave smile.gif
kita savaite pirmadieni dirbsiu euro vaistinej akropoly, paskui nezinau dar kur, as tau i AZ parasysiu savo numeriuka, tu man parasysi kada nori atlekt ir as istirsiu tave...ryt tais dirbsiu akropolio euro iki puses penkiu smile.gif

Ant Universitetines vaistynes duru maciau skelbima, kad tyre plaukus, gal cia irgi Jus ar Jusu kolege, labai noriu istyrti, bet niekaip negaliu susiruosti doh.gif
Atsakyti
Turiu labai didele galybe, sviesiu, storu, siurksciu naturaliai besigarbanojanciu plauku... tvarkyti juos tikrai reikia kantrybes... siaip isbandziai daug priemoniu, bet kokie buvo tokie ir liko.. Siaip visai neblogai plaukus atgaivina aliejukai. O man labai patinka tokia nauja kauke.. Gliss Kur atsirado nauja, tokia geltona, su sviestu kazkokiu. Tikrai puikiai drekina ypac vasara gerai, kai taip karsta ir plaukai pasisiause, isauseje irr issidarke..
Atsakyti
QUOTE(garbanotoji jule @ 2007 07 06, 18:51)
Turiu labai didele galybe, sviesiu, storu, siurksciu naturaliai besigarbanojanciu plauku... tvarkyti juos tikrai reikia kantrybes... siaip isbandziai daug priemoniu, bet kokie buvo tokie ir liko.. Siaip visai neblogai plaukus atgaivina aliejukai. O man labai patinka tokia nauja kauke.. Gliss Kur atsirado nauja, tokia geltona, su sviestu kazkokiu. Tikrai puikiai drekina ypac vasara gerai, kai taip karsta ir plaukai pasisiause, isauseje irr issidarke..

Ir gliss kur kaukė nuima ta pasisiausima? unsure.gif
Atsakyti
labai faini sausiems šiaudiniams plaukams TBS šampūnas ir balzamas su medum good.gif pasidaro glotnūs, švelnūs ir dar kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 06, 23:16)
labai faini sausiems šiaudiniams plaukams TBS šampūnas ir balzamas su medum good.gif pasidaro glotnūs, švelnūs ir dar kaip kvepia  wub.gif

Labai daug kas giria TBS kosmetika g.gif Kodel as jos niekur nemaciau? Kur ja parduoda, kaip atrodo? rolleyes.gif (atsiprasau, dingo kazkur lietuviskos raides verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 07 07, 08:50)
Labai daug kas giria TBS kosmetika  g.gif  Kodel as jos niekur nemaciau? Kur ja parduoda, kaip atrodo?  rolleyes.gif  (atsiprasau, dingo kazkur lietuviskos raides  verysad.gif )

THE BODY SHOP parduotuvese, adresai surasyti cia http://www.thebodyshop.lt/pub/?id=4 4u.gif ten dar gali ir paie produktus pasiskaitinet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 07 liepos 2007 - 10:51
QUOTE(s@gute @ 2007 07 07, 07:50)
Labai daug kas giria TBS kosmetika  g.gif  Kodel as jos niekur nemaciau? Kur ja parduoda, kaip atrodo?  rolleyes.gif  (atsiprasau, dingo kazkur lietuviskos raides  verysad.gif )

faktiškai turbūt tik akropoliuose mastau.gif www.thebodyshop.com biškį daugiau info nei lietuviškam puslapėlį (tingi versti turbūt) hihihi.gif
Atsakyti
Ak TBS - The Body Shop doh.gif sutrumpinimas... Tai viskas ir aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 07 06, 19:55)
Ir  gliss kur kaukė nuima ta pasisiausima?  unsure.gif

nu tas pasisiausimas kaip as skaitau pas mane igimtas. biggrin.gif , bet siaip kadangi ten kokio tai sviesto yra, kuris suteikia riebaliuko plaukams, tai plaukai labiau priglunda, glotnesni.. Tokie galima sakyti sveikesni, labiau sudrekinti.. smile.gif
Atsakyti
O kokios TSB šampūnų, balzamų, kaukių apytikslės kainos? Tinklapy jie nerašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNiLla GirL @ 2007 06 24, 21:41)
Sveikutės, mergaitės.
Noprėjau pasiteiraut, gal kuri esat bandžius Elvital kaukę plaukučiams dažytiems (raudoną)? Laukiu komentarų...

Naudoju jau gal penktą ar šeštą vietoj balzamo kiekvienąkart išplovus galvą. Ir nieko geresnio nesu turėjus... thumbup.gif Visada griebiu, kai būna akcija... |Mano plaukai stori, tankūs ir garbanoti, tai pagaliau nepatiriu jokio skausmo šukuodamasi biggrin.gif Bet ir neprilimpa prie galvos, gražiai blizga....O jei drėgnas oras ir pasišiaušiu, tai užsitepu papildomai nenuplaunamo Garnier kremo dažytiems plaukams - žalias burbuliukas su dozatorium. Yra toks pats burbuliukas sausiems plaukams, tik ne kremo, o aliejaus konsistencijos. Nuo jo plaukai blizga, bet neapsunksta.
Čia ne į temą, bet nuo Elvital kaukės dėžutės labai lengvai nusiima etiketė...Galima sudėti vaikučių mozaikas, pinigėlius, sagutes ir kitus smulkius dalykėlius blush2.gif
Atsakyti